250 ezres fizetésből hogyan tudok félrerakni?
Jelenleg 250 ezer forintot keresek.
Ha befizetem az összes számlát, tankolok egyet, akkor durván 100 ezer marad a zsebemben, 1 hónapra.
Hogyan tudnék ilyen fizetésből gyűjteni/ adott esetben még félre is rakni?
Nem tudom miért az autón akad ki a többség. Amikor a cigaretta, bulizás, piálás sokkal többet elvisz havonta és még ennyi értelme sincs, mint az autónak.
Emellett az ételrendelés is mocsok drága.
"Budapesten minek auto? Mindenhova van kozossegi kozlekedes, ami gyorsabb es olcsobb."
Te miről beszélsz? Mennyiből és mennyiidő alatt jutsz el "közösségi" közlekedéssel mondjuk békásmegyerről csepelre meg vissza mindennap havi szinten?
Vagy mondjuk újbudáról újpestre?
Munkakezdés reggel 7 óra.
Sose ad el a kocsit mikev munkahely terén versenyképesebb vagy azokkal akiknek nincsen, és emiatt nem tudnak valahová kijárni!
Sok munkahelyen egyébként is elvárás, hogy bármilyen helyzetben megoldjad a bejutásodat!
"békásmegyerről csepelre"
13 éve élek Budapesten, de még soha nem kellett Bmegyerről Csepelre mennem. :D Sikerült leírni a legértelmetlenebb útvonalat. :D
Senki nincs kiakadva, csak az autó ilyen fizetés mellett értelmetlen. Anyuval lakik, fizetnek helyette mindent, így ha nem tud félretenni az az ő sara.
"Mennyiből és mennyiidő alatt jutsz el "közösségi" közlekedéssel mondjuk békásmegyerről csepelre"
Nem mindegy? Ha nincs penz az autora, akkor is el lehet jutni, mert van kozossegi kozlekedes. 10 ezer havonta, korlatlan hasznalattal. Ha valakinek nincs penze, akkor ne koltson autora. Mennyire nehez ezt felfogni?
Én el nem tudnám képzelni az életemet kocsi nélkül, és rengeteg időt spórolok vele ami havi szinten már napban mérhető!
Tudjátok olyan ez mint a sávszélesség az interneten.
Van aki nem éri be kevesebbel!
A legolcsóbb cipő 6 ezer a kínainál, a bkv bérlet 9500
15500 ez összesen, és havonta cserélheted a cipődet mert lejön a talpa ennyiért.
18 ezerből havonta tankolom a kocsit és nem kopik a lábam, melegbe vagyok nem büdösbe, mindenféle közveszélyes kitudja kivel!
Sok sikert nektek este fél 10 kor az egyes villamoson :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!