250 ezres fizetésből hogyan tudok félrerakni?
Jelenleg 250 ezer forintot keresek.
Ha befizetem az összes számlát, tankolok egyet, akkor durván 100 ezer marad a zsebemben, 1 hónapra.
Hogyan tudnék ilyen fizetésből gyűjteni/ adott esetben még félre is rakni?
31: Ezek a filléres dolgok 80 000 Ft-os autónál 50 000 Ft/hó-ra jönnek ki. Ha azt veszem, hogy nem filléres az autó és nem fillére a költés, akkor meg 100 000FT/hó fölé. Annyiból meg egy ember megél, az van.
Tehát minden hónap autós élet egy szabad hónapot vesz el tőled, amíg nem kellene dolgoznod, mert megélnél a pénzből, amit elteszel és nem az autóra költesz el.
30 hagyd már abba , belvárosba fizetős csak a parkolás meg a peremkerületek egy részén, csepel, újpest, kőbánya, pesterzsébet, stb még mindíg ingyen van.
nem kell bérelni semmit van bőven hely! Mellesleg újépítésüekhez jár a parkoló, lakásonként egy!
Ez a lakóingatlanná nyilvánítás meg a lakhatási feltétele.
Nem A Deáktérre kell költözni, de akik ilyen helyeken laknak azoknak hidd el nem gond a parpolás!
Hiába erőlködsz én már tíz éve ingatlantulajdonos vagyok újpesten.
"a peremkerületek egy részén, csepel, újpest, kőbánya, pesterzsébet, stb még mindíg ingyen van."
Az életben nem járok arra, a nagykörútnál lakom és dolgom is csak ott van.
"Tehát minden hónap autós élet egy szabad hónapot vesz el tőled"
Jólvan Trollbuci, a bkv meg a fél életedet elviszi, ha nem robban le éppen, aztán még fizetsz is azért, hogy csövikkel utazhass a büdösbe!
Jaj istenem mit vitatkozok én valami szubpesti sznobbal...
Hagyjuk!
BKV-ra én spec fizetek 9500at egy hónapra. :D Előbb beérek a munkahelyemre, mint az ugyanonnan induló autós.
Az autók persze soha nem robbannak le, nincs közlekedési dugó sem.
De nem ez a kérdés, ilyen értelmetlen beszélgetések nekem nyelvvizsgán mentek, hogy tömegközlekedés vagy autózás. :D
Ha ennyit keres, és autót tart fenn, akkor kevesebbet tud félretenni. Ez tény. Nyilván a költségeit meg kellene teljesen nézni, mert van akinél pl. havi 20-30e elmegy úgy, hogy random szendvicseket vesz a büfében, meg kis hülyeségekre költ, amiket aztán feldob a polcra. Kis tételekből összejön.
27-28.
"De van egy telefonom( 28 törlesztő havonta)"
Akkor ezeket a kiadásaidat fogd vissza. Telefonból legközelebb olyat vegyél, amit ki bírsz fizetni egyben. Az én telefonomat 70 ezer forintért vettem egyben kifizetve és 3-4 évente veszek újat.
"Emellett mondjuk veszek egy parfümöt/ eszek valahol/ elmegyek valahova párszor a párommal"
Előre szabd meg, hogy ezekre egy hónapban max mennyit költesz, aztán ha elérted azt a limitet, ne költs többet. Fordítva ülsz a lovon. Hó elején tegyél félre egyből amikor megkaptad a fizetésedet. Aztán csak a maradékból költs. Ne így csináld, hogy hó végén elteszed, ami marad. Ha elfogy a keret amit kijelöltél, akkor már a következő fizetésig nem mész a pároddal sehova, nem "eszel valahol". Tanulj meg főzni és/vagy edd azt, amit anyukád csinál otthon, az sokkal olcsóbb. Kivétel ha valaki mással mész el enni, de abból sem engedhetsz meg most magadnak havi 1-2-nél többet.
Mennyi a havi rezsid?
Mennyi pènzèrt tankolsz?
Ezeket nem is tudjuk.
Plusz egy honapra mennyit költesz èlelmiszerre?
Mennyit költesz tisztitó/tisztálkodó szerekre?
Ezek se mindegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!