Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a munkáltató megszegi a...

Ha a munkáltató megszegi a munkaszerződést akkor az egész érvénytelenné válik? Pontosabban nem tartja be az adott pontjait.

Figyelt kérdés

2022. nov. 24. 18:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
82%
Mindenáron bíróságra akarsz mászkálni évekig vagy inkább elengedsz 8 nap munkabért, és hagyjuk egymást békén? Ezek bűnözők! Nem lehet őket megfélemlíteni.
2022. nov. 24. 20:34
 12/40 ascelpius ***** válasza:
90%
Menj el táppénzre a hátralevő napokra
2022. nov. 24. 20:35
 13/40 A kérdező kommentje:
Egy napot sem engedek el innentől, és igen ha tudom, hogy nem veszíthetek akkor még szép, hogy bíróság ha a munkáltatómnak és megrendelőjének illetve a fővállakozónak ennyi esze van!
2022. nov. 24. 20:47
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó móka a bíróság, évekig tartó idő és pénz, nincs garantálva, hogy megnyered, mert tisztesség sincs, és mivel ezek maffiózók, hát könnyen kívül találhatod magad egy 5. emeleti ablakon.
2022. nov. 24. 20:50
 15/40 A kérdező kommentje:
Maffiózok a francokat, családos ember mind, az egyik még szerintem tanít is az óbudain. Ráadásul mivel közbeszerzést is nyertek, egy rakás adatuk nyilvános a szerződésekkel együtt!
2022. nov. 24. 20:59
 16/40 A kérdező kommentje:
Ott van a kedves mama neve, lakcímek stb. A megrendelő ügyvezetőjével havi pár alkalommal személyesen is összefutok, de csak köszönünk egymásnak.
2022. nov. 24. 21:00
 17/40 anonim ***** válasza:
91%

Az nem tűnt fel hogy a munkaszerződésedben br. 260 ezer szerepel? Már ott gyanús lehetett volna a dolog, ha nem ebben állapodtatok meg... Azt csak közölték, hogy "Józsikám, a többit azt zsebbe kapod" a fekete jövedelmedet nyilván nem fogják átutalás, nem hülyék.

Minek mész be túlórázni ha nem fizetik ki? Ha vergődnek ezen írass velük túlóra elrendelőt 2 példányban, akkor szabályosan el kellene számolniuk.

De ilyen helyről le kell lépni, ahol ilyen ügyeskedések mennek.

2022. nov. 24. 22:18
 18/40 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell ezt túlbonyolítani. Hasonló helyzetben én szépen megírtam az azonnali hatályú felmondást, minden vonatkozó hivatkozási pontot feltüntetve. Másnap már nem mentem be dolgozni. Szó nélkül kifizették, amit kellett (határidőn belül) és elfelejtettük egymást.
2022. nov. 24. 22:29
 19/40 anonim ***** válasza:
82%

Szepen elmesz tappenzre 1.en, bemondod hogy covidos vagy, haldokolsz.. 10en kered a tpes papirodat, beviszed es felmondasz. Igy kenytelenek a tappenzt kifizetni arra a tort honapra. A berdedet meg megkaptad..

Bukni fogsz igy is valamennyit de mivel szürkén foglalkoztatnak az ezzel jar

2022. nov. 24. 23:10
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Szuper okos ötlet arra hivatkozni, hogy amit feketén kapsz, azt nem utalja időben 😂
2022. nov. 25. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!