Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/712 Dépé Károly ***** válasza:
97%
Querty007: Úgy tudom, nem Gyálon van a "hivatalos" iroda, majd hétfőn kifaggatom a kollégát, de amúgy legalább 3-4 címem van, ami kapcsolatba hozható velük (az egyik egy székhelyszolgáltató, azt nyilván kihagyom)... Bár nekem nyilvánvaló, hogy nem kóser az ügy, de már csak kíváncsiságból utánajárok :) Majd mondom, hogy mit tapasztaltam, meg ha neked is van válasz a tengerentúlról, tedd közkinccsé kérlek!
2023. jan. 8. 10:03
 92/712 anonim ***** válasza:
98%
Sok hülye ember, bedől az ilyen kamu cégeknek! Futhattok majd a pénzetek után!
2023. jan. 9. 18:36
 93/712 anonim ***** válasza:
97%

OLVASD EL A CIKKET!

[link]

2023. jan. 9. 18:52
 94/712 shark01 válasza:
94%
Scam cég, sehogy nem jön ki a videók nézegése utáni kifizetés, valaki rendel hirdetési kampányt ott centeket kell fizetni egy hirdetés megnézése után sok minden függvénye az ár de akkor is csak centeket kell fizetni, hogy lesz a centes nézésből sok dolláros kereset az már a árverés része. A pénzügyi felügyeletnél sincsen semmi infó a cégről de szerintem nagyon gyorsan fognak foglalkozni ezzel a hazudós céggel is!
2023. jan. 11. 06:56
 95/712 Qwert007 ***** válasza:
98%
Új infó! Elvileg Budapest, Ferenciek tere 2 szám alatt nyílt egy irodájuk! Valaki aki arra jár nézzen már be, mert nagyon hajtják a hazugságot!
2023. jan. 11. 21:07
 96/712 anonim ***** válasza:
20%

Sziasztok!

Mi most kezdjük, kipróbáljuk, ha valaki más is csinálja, írja már meg a tapasztalatait :)

Mondjuk van itt olyan, aki esetleg már szintet ugrott? Mi most jelenleg a T1-es szinten vagyunk, kb 50 ezer Ft-t volt, nekünk egy próba megér ennyit. Ha beválik, akkor a T3-as szint lenne a cél.

Köszi előre is, ha válaszol valaki :)

2023. jan. 11. 23:54
 97/712 anonim ***** válasza:
100%

Az nem kétséges, hogy MOST fizet rendesen, és az sem kétséges, hogy VAN akinek már visszajött a letét is, akár bőségesen is. (Ezek saját tapasztalat, és nem, nem vagyok fanatikus LG rajongó.)

Ugyanakkor ne éljünk álomvilágban! Sehogy nem jön ki a matek. Ideig óráig működni fog, amíg nagy számban van új csatlakozó. Nem véletlenül megy ekkora erővel a toborzás. Lehet, hogy hosszú hónapokig működik még, lehet holnap lehúzzák a rolót a mostani toborzási nyereményakció végeztével.

Szintugrás: befizethetsz akár most is T3-ra, ekkor az ott lévő feltételekkel tudsz filmet nézni, de a T1-es letétet csak 3 hónap után kapod vissza (legalábbis az ígéretük szerint).

Akinek én is ajánlom a céget, mindig elmondom, hogy lehet holnap lehúzza a rolót, de ha kellőképp korán léptünk be, akkor még lehet benne nyereség.

De remélem tévedek, és hosszú ideig megy az oldal...

2023. jan. 12. 09:14
 98/712 anonim ***** válasza:
22%

Nem olvastam el mind a kilencven akárhány választ, de sokan kételkednek a székhely miatt is Pl, mi direkt rákérdeztünk. Kaptunk címeket, neveket, telefonszámokat, ezeket ma délután fel fogom keresni. Lehet azóta már sikerült ezeket rendezniük.

Mindenesetre én remélem, hogy beválik, mert egy kis ésszel nagyon gyorsan nagyon sok pénzt lehet keresni.

Éppen ezért félek én is, hogy hamar lekapcsolják.

2023. jan. 12. 13:14
 99/712 anonim ***** válasza:
6%

Csoportunkba van T3 T2 Beforgatta a jutalmat s már minden is visszajött az illetőnek. Neki megéri. Van aki a másikban annyira megbízik, hogy gondolkodás nélkül belép. Itt vergődni felesleges addig, amíg ilyen kifizetések vannak. Ha bedőlne, az nem most lesz, hanem évek múlva.

De nézzetek meg bármilyen MLM-es cégeket. Valahol nekik is el ett kezdeni valahol. És abba sokkal de sokkal több pénzt kell beleinvesztálni, s van mikor vissza se jön amit belefektettél. Meg havi fizetés sincs.

Ez meg fizet. Ennyi. PONT.

2023. jan. 12. 14:08
 100/712 anonim ***** válasza:
91%

Bár igazad lenne, hogy csak évek múlva dől be...

De akkor sem jön ki nekem matek, pedig pénzügyekben nem vagyok annyira hülye. (Csak számoljunk utána, hogy a befizetőkből mennyi letét jön be, amiből a már bent lévők "fizetését", jutalékait, jutalmait kell fizetni.)

Vagy tényleg van mögötte valami filmcéges támogatás (bár ahhoz túl gagyi az egész rendszer, a kommunikáció, a magyarországi "szenvedés" amit előadnak terjeszkedés gyanánt), vagy nagyon-nagyon-nagyon sok embert kell még beszervezni, hosszú időn keresztül.

És valaki a "rolólehúzáshoz" minél közelebb lép be, annál kisebb az esélye, hogy visszakapja a betett pénzét.

Nagy választóvonal lesz, hogy a 3 hónap után visszaadják-e a letétet a csapatomnak. Lassacskán rengeteg embernek le fog járni a 3 hónap, hatalmas egyösszegű kifizetés lesz, ha ezt túléli a projekt, akármi lehet még belőle...

Engem és a kis csapatomat is folyamatosan presszió alatt tart a "mentorunk", hogy toborozzunk-toborozzunk-toborozzunk.

Toborzás nélkül már nem is ember az ember...

2023. jan. 12. 14:17
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!