Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/712 Qwert007 ***** válasza:
99%
Mióta számít kritikánk az ha vki reális kérdések tesz fel? Csak kitérő válaszokat adtok, ahelyett hogy megírnátok, hogy fogalmatok sincs Róla! De majd nemsokára kiugrasztom a nyulat a bokorból és kiderül az igazság!
2023. jan. 5. 00:27
 82/712 Dépé Károly ***** válasza:
99%
Srácok, akinek van egy csepp esze és elkezd kutakodni (legalább kíváncsiságból), az sok érdekes dolgot talál... Pl. hogy a domain névvel vannak problémák (nem lehet tudni kié, az ssl kulcs is gyenge, és főleg hogy semmi köze az eredeti Lions Gate céghez), aztán több cégnév is felmerült, ezek tulaja sem tudom ki (nem akartam fizetni plusz adatokért az Optennek), de az felettébb gyanús, hogy az itt említett nem létező hatodik emeleten túl pl. az egyik címen egy lerobbant bérház van, a másikon pedig egy székhelyszolgáltató kft... Az is elgondolkodtató, hogy több cégnél is a főtevékenység textil nagykereskedelem (kínai?) - az meg nem igazán filmipari tevékenység, de még csak nem is reklám... :) Aztán fura egymásra hasonlító domain nevek, amik valamilyen varázslatos módon egymást váltva lesznek aktívak vagy elérhetetlenek (pl. dec elején volt egy ilyen érdekes váltás), amúgy elég jól kereskedhetnek rajta, mert 2014 óta meglévő domain neveket is találhatunk a listán, amiket feltételezhetően hol elindítanak, aztán ha bejött a lóvé lekapcsolják. Továbbá a telegrammon meg a weboldalon is emlegetett egyes cégeknek az USA-ban és Kanadában hűlt helyét sem találni (mert amúgy a Lions Gate Entertrainment egy Kanadában létrehozott cég, Santa Monica-ban a headquaters van, ezért Kanadát is nézegettem). A többször hivatkozott Lions Gate Media Promotion létezik, csak épp nem USA-ban, hanem kft-ként itt Magyarországon... Amúgy meg a honlap címet/címeket lefuttatva mindenféle scam checker (csalás-detektáló) teljesen nyilvános és ingyenes oldalakon, meglehetősen sok piros zászlót dobnak fel. Nos, egyéb kérdés? :)
2023. jan. 6. 19:14
 83/712 Dépé Károly ***** válasza:
97%
Még valami, csak úgy jut eszembe egy-két dolog: mennyire életszerű, hogy egy ilyen óriási biznisz angolul, magyarul, héberül és arabul beszélő honlappal rendelkezik? Illetve nem gyanús, hogy app letöltését is ajánlják, de app nincs sem ios-re, sem androidra?
2023. jan. 6. 19:21
 84/712 Qwert007 ***** válasza:
99%
Csak az a baj, hogy az emberek naivak, és ez a mai világban luxus, főleg ha ezzel a családjuk biztonság kockáztatják! De remélem hogy csak Mi tévedünk és csak Magyar képviselők olyan bénák, hogy ennyi hibát ejtenek! De ez nemsokára ki fog derülni, mert felvettem a kapcsolatot a céggel! És így pont kerül minden kérdés végére!
2023. jan. 7. 13:16
 85/712 Barbell Deadlift ***** válasza:
99%

Maradjunk annyiban, hogy egy normális cégnél van HR osztály, és nem facebookon toborozzák a "vezetőket", akik egy google fordítós szöveget küldenek el, mint a "nagyfőnök" köszöntő beszéde :)

Ebben az egészben az lesz a lényeg, hogy amíg vannak új emberek, akik befizetik azt a 120, vagy mennyi dollárt, addig működik a lufi, aztán előbb-utóbb kipukkad.

2023. jan. 7. 13:45
 86/712 anonim válasza:
0%
A ceg valos es fizet!!! Rengetegen dolgoznak benne. Aki nem hisz benne azt csak sajnalni tudom. Akkor menjetek 3 Meg 4 muszakozni. Sokkal konnyebb penzhez jutas helyett. Uj munkat kezdesz oda is kell berletet fizetni vagy a benzint vagy a kaja a fizuig igényel befektetest es senki nem kapja vissza 3 honap elott. Itt Meg vissza kapod a letetet, plusz elobb Meg van mint 3 honap.
2023. jan. 7. 16:18
 87/712 Dépé Károly ***** válasza:
99%
Persze, hogy fizet! Egy ideig biztosan... merthát hitelessé kell tenni a dolgot, aztán utána jön a rug pull. Qwert007 kolléga, az amcsi céggel vettd fel a kapcsolatot, vagy itt? Én is gondolkodtam rajta, hogy ha másért nem, kiváncsiságból beballagok az irodájukba - de erre csak január végefelé lesz lehetőségem, ha addig még megvan az az iroda ;)
2023. jan. 7. 18:11
 88/712 Qwert007 ***** válasza:
99%
Az amcsi céggel vettem fel kapcsolatot! Gyálon akarsz bemenni az irodába?
2023. jan. 7. 22:56
 89/712 anonim ***** válasza:
99%
Engem is be akar fűzni egy csaj, kollégám ajánlotta, hát nem bízok bennük. Egy értelmes választ nem tudnak adni, küldözget mindenféle képet, ahol látszik hogy a főnökasszony online fordítót használ. Egyszerűen nevetséges az egész!
2023. jan. 7. 23:50
 90/712 Barbell Deadlift ***** válasza:
93%

89-es

"Akkor menjetek 3 Meg 4 muszakozni. Sokkal konnyebb penzhez jutas helyett."

Igen, ez a két véglet van: vagy elmész 4 műszakozni, napi 16 órát, vagy csatlakozol a szipiszupi Lionsgate-hez, akik még egy k@rva irodát sem tudnak bérelni, és milliomos lehetsz, napi 10 perc munkával.

Nem szeretném összetörni a világod, de akár el is lehet menni tisztességes munkát végezni, ahol be vagy jelentve, jogosult vagy táppénzre, nyugdíjra, szabadságra, stb., és esetleg még jól is kereshetsz.

A piramisjátékok meg a legkevésbé sem arról szólnak, hogy Gipsz Jakab, meg a Kiss Pistike meggazdagodjon.

Ezzel az jár jól esetleg, aki kitalálta, meg akinek sikerült az elején belépnie. A többi az nettó befizető lesz (tehát úgy a maradék 98%).

Egy normális, jól fizető munkáért neked kell teperni, nem a kamu "csoportvezetőnek" kell téged hülyíteni, aki 3 napja még azt sem tudta, hogy mi ez a cég (igaz, most se). Egy jól fizető, normális cég emberei nem a gyakorikérdések.hu-n osztják a néphülyítő szöveget.

2023. jan. 8. 01:26
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!