Lionsgate app hogyan működik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 12:09
51/712 anonim válasza:
3 hónap után visszakapod a befizetett letétet.
52/712 Qwert007 válasza:
Az kár hogy 1 hónap után megszűnik a cég oldala, majd egy új oldalon folytatódik a lehúzás!
53/712 anonim válasza:
Teljesen jol mukodik. Csak ajanlani tudom a kezdetben felre ertettem. De Mar ertheto. Ajanlom mindenkinek
54/712 Qwert007 válasza:
Én azért megvárom a hónap fordulót, mert kb akkor szűnik meg az oldal!
55/712 anonim válasza:
Gondolom akkor te voltál az a betelefonáló az egyik ovodába, hogy kérdezősködjön, lehúzás az egész?
Aki csinálta az ajándékozást fel van háborodva, nem lehúzás, és mindent fizettek is neki.
56/712 Qwert007 válasza:
Nem sajnos, de nem rossz ötlet, de ha felvan háborodva, miért nem jön megválaszolni azokat a kérdéseket amitől kétséges számunkra a cég valós mivolta?!
57/712 anonim válasza:
Mert nem foglalkozik egy ilyen ember véleményével,mint te.Amúgy már nem egy hónapja működik.De teljesen mindegy,hogy mi mit írunk ide neked.Úgysem fogod elhinni.Ha kapnál bárkitől is az utalásról bizonylatot,az szerinted szerkesztett lenne és akkor sem hinnéd el.Szerintem nincs pénzed,hogy befizesd a kaukciót és így akarsz bosszút állni.Vagy esetleg te voltál az,aki megpróbált csalni és kibasztak??!!Nekem már csak 100 dollár és visszajött a kaukciók ára.Az pedig pár nap alatt megvan.Most is utaltattam és meg is érkeett rendesen.Fölösleges itt irogatnod és leszólni mindenkit.Próbáld megkérdezni,ha nincs pénzed részletekben fizetheted-e.Lehet engedik.További kellemes ünnepeket.
58/712 Qwert007 válasza:
Akkor itt a lehetőség a bizonyításra, de sehol semmi csak üres duma, egy nemlétező cím stb...
59/712 anonim válasza:
De nem érted, hogy pénzt kapsz? Ha belépsz T1-es szintre, az ötödik napon naponta kiveheted a 4 USD pénzt. Ami kb 1522Ft, ami 6% kezelési költség után jön k.
60/712 Qwert007 válasza:
Vedd már le a szemellenzőt! Mit vársz egy olyan cégtől, aki egy olyan címre van bejegyezve ami nem létezik? 6 emelet hiányzik! Engem nem vezet a birkaösztön, mindig utána szoktam nézni mi van egyc cég mögött!1522ft per nap? Azaz egy hónapig azért dolgozol, hogy 0án legyél! Kaptál bizonylatot a kaucióról?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!