Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/712 Qwert007 ***** válasza:
99%
Köszönöm! Végre egy józan gondolkodású ember!
2023. jan. 3. 05:10
 72/712 Barbell Deadlift ***** válasza:
99%
Igazán nem akarok beleszólni a vitába, de ha nem pár perces csúszással, és nem ugyan abban a fogyatékos stílusban írta volna az itteni Lionsgate ügynök az ámító szövegét, akkor még lehet, hogy az értelmesebb emberek is bedőlnek. Engem most talált meg ez a remek "lehetőség", ezért keveredtem ide. Hála a túlbuzgó hülyének, most máe biztosan tudom, hogy átverés.
2023. jan. 3. 10:18
 73/712 Qwert007 ***** válasza:
99%
Barbell! Számodra mi volt a leggyanúsabb a cégbe? Az első 2 napot lenyomtad? Azt ajánlom, mert azt tényleg kifizetik ezek a hülyék!
2023. jan. 3. 11:04
 74/712 Barbell Deadlift ***** válasza:
99%

Qwert007

Egy facebookos hirdetést láttam, ráírtam az illetőre, már az a szöveg is fura volt, amit írt nekem, majd elküldött e-mailen egy tájékoztatót, amiből egyértelmű lett, hogy itt valami nem stimmel, azért jöttem ide, hátha valaki belefutott már ebbe.

De ez, hogy 5 perc eltéréssel jelennek meg kommentek, ugyan azokkal a helyesírási hibákkal, bemutatkozva, leírva, hogy mekkora jó ez a dolog...hát inkább kihagyom. Ha valamit ennyire reklámozni kell, az már régen rossz.

2023. jan. 3. 14:47
 75/712 Qwert007 ***** válasza:
99%

Pontosan hát még a cég címe, olyan helyre van bejegyezve a 6. emeleten van, de közben a valóságban egy szintes ház áll!😁😁😁

És még millió hiba

2023. jan. 3. 15:02
 76/712 Barbell Deadlift ***** válasza:
99%
De egyébként nem is lenne baj ezzel, csak akkor tájékoztassák az embert, hogy ez egy csaló-szerencsejátékos baromság, ne pedig komoly mellékállásként hirdessék meg. Megspórolnának mindenkinek egy fölösleges üzenetváltást.
2023. jan. 3. 21:00
 77/712 Qwert007 ***** válasza:
99%
Az a baj hogy hiányzik az emberekből a gerinc és azt hiszik hogy Ők is megússzák mint a cég!
2023. jan. 4. 01:44
 78/712 anonim válasza:
0%

Kedves Mistvan88, ha tagja vagy a cégnek remélem rájövünk, és ki fognak rakni a cégből, mert ez jár a cég lejáratásáért, nem a napi jövedelmek.

Kedves Qwert007, senki nem fog neked bankszámlakivonatot feltenni nyilvános oldalon, ilyet senkitől nem várhatsz, többen írták hogy írj privátban, nem véletlenül, biztosan elküldték volna csak neked.

Ne érdeklődj, mert én pl. megválogatom kit veszek fel a cégbe, és ezzel a hozzáállással nem vennélek fel, javaslom mindenki másnak is ezt, barátaim, akik a cégben vagytok, felesleges ezen a fórumon ezzel foglalkozni, a cégnek vitára nincs szüksége, ez már régen nem arról szól hogy működik az app, ez volt a kérdés, a munka magáért beszél részünkre, és azok részére, akiknek "lehet segíteni", mert nem mindenkinek lehet. A cég pedig elég nagy, hogy megvédje magát.

Nekem van gerincem, ezzel a céggel nagyon sok ember megélhetése lesz biztosítva azzal, hogy segítettem nekik, ennél több infót nem is adnék.

Kb pukkadj meg anélkül, hogy elérnéd életed legnagyobb céljait :)

Fogalmad sincs róla mit veszítesz a letapadásaiddal.

2023. jan. 4. 21:32
 79/712 Qwert007 ***** válasza:
99%

Nah végre egy olyan ember aki tudja használni az ékezetes betűket! Ha már ilyen nagy tudású vagy akkor válaszolj a feltett kérdésekre!

Nem létező címre hogy lett bejegyezve a cég? Miért váltogatja a cég a weblap címeit?

Kezdjük ezzel a kettővel!😉

2023. jan. 4. 21:54
 80/712 anonim válasza:
0%

Szerinted ki fog válaszolni a kérdéseidre, ha kritizálod a céget, ami az életét mentette meg?

Valamit félreértettél abból amit írtam, nem válaszokról szólt, ellenkezőleg.

Nem ez volt a kérdésed.

Az apphoz akkor van közöd, ha normális hangban írtál annak, aki a hirdetést felrakta.

A többi kérdésre ezek után soha nem kapsz választ, ezt buktad.

Köszönöm

2023. jan. 4. 22:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!