Lionsgate app hogyan működik?
Minden ilyen jellegű projekt (fizess be valamennyit, és hamar busás hasznod lesz) az új belépők pénzére megy. Ha kellően gyorsan növekszik a hálózat, akkor van pénz a fentebb lévőknek kifizetni a jussukat. De amikor már nincs beszervezhető emberke (ezt nyilván látják mikor kezd megcsappanni), akkor fogják a sokezer frissen belépett pénzét, és kifizetés helyett eltűnnek vele. De ehhez nagyon sok ember kell, hogy megérje egy ekkora átverést csinálni.
Qwert007: nem tudom benne vagy-e, ha igen, akkor látnod kell a csevegős csoportokban, hogy nem kamu a sok iroda. Persze abban sem vagyok biztos, hogy a pesti iroda "vezetője" nem az egyik fő szervezője az egész lehúzásnak, egy ajándék újautóként bemutatott többéves, lezúzott visszapillantós autóval... Ha jól láttam, sosem mutattak róla olyan fényképet, videót, amin látszott volna az egész autó, netán a rendszám (legalább egy része).
A mentorokról: senkinek ne gondolja azt, hogy ezek a valóságban tényleg ilyen csinos, fiatal, külföldi hölgyek. A valóságban egy darab, kövér, izzadt, kinyúlt pólóban, füstős pincében, többhetes pizzásdobozokkal körbevett informatikust képzelj el, aki sok-sok mentor nevében, részben automata csetbotokat használva kommunikál az emberekkel. Fő feladata, hogy nyomást gyakoroljon rátok, hogy szervezzetek be embereket.
De egyelőre működik. És mivel én sem kis összeggel vagyok érintett, remélem még működik is egy ideig. :-)
Ha valaki úgy vág bele, hogy tisztában van azzal, hogy ez egy piramisjáték, ami vélhetően még az elején tart, akkor lehet vele kaszálni, és igenis okos és szerencsés aki felismerte a lehetőséget és belevágott.
Kb 4 hét elteltével már csak nyer, minden egyes nappal. Innentől tök mindegy, hogy átb.szás-e. (legalábbis számára)
De ahogy telik az idő, egyre nagyobb a kockázata, hogy a csatlakozás után másnap tűnik el a cég. És mindig lesz vesztes, nem is kevés számban sajnos.
És az valóban nem szép, hogy sok elkeseredett ember ebben látja a kiutat, a jövőben csatlakozni fog, és elveszti a kis megtakarított pénzét, vagy esetleg amit kölcsön kért.
Remélem mi még időben vagyunk :D
Mi is sok pénzt tervezünk belefektetni, annak reményében hogy sok pénzt szerzünk vele néhány hónap alatt. Ha még egy két évig működne nem panaszkodnék
A próféta szóljon belőled (egy-két évig működjön)!
Ha visszajött a berakott pénz (aktivitástól függően akár lehet 1-2 hét is), onnantól tényleg minden fillér ajándék. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!