Igen, én is ezt mondom. Nem lehet kérdezni, mert egyből büntetnek...
2023. jan. 18. 08:34
142/712 anonim válasza:
141. A stílus maga az ember!! A helyesírásodról ne is beszéljünk. Nem tudom melyik csoportban voltál de én mindig kérdezhetek ezért soha nem kaptam se kizárást se büntetést. Lehet kicsit magadba kellene nézni mert ezzel a stílussal nem csodálkozom, hogy kiraktak. Melyik munkahelyen tûrik ezt a stílust? A kutyákra visszatérve okosabbak mint Te
2023. jan. 18. 10:52
143/712 anonim válasza:
gondolom te is egy mentor seggét nyaló gyökér vagy az a 2 dolláros vamzer🤣🤣🤣 kérdezz már rá a csoportba hogy a veboldal nevét miért váltogatják havont és majd meg nézzük te meddig leszel a csoportba vagy hogy miért egy vegyes kereskedés van be jegyezve a Lions Gatehoz ha én felvásárolok egy céget akkor a nevet is meg változtatom nem asmpers néven futtatom tovább ja és ne a helyesírásomba kössél bele inkább a válaszokat add meg ha ennyire okos vagy 😉😉😉
2023. jan. 18. 15:21
144/712 anonim válasza:
A ceg valos. Mielott mindenki tok hulyeseget ir ide, nezzen utana valojaban mindennek. A ceg Amerikai, a honlap mar par nyelven van csak egyenlore. Az irodak folyamatosan nyilnak. Ez maganvalallkozo alapon van rajtad mullik mennyit keresel a fix fizetes melett. Igen $120 be kell fizetni, amit 3 honap mulva vissza kapsz, ha mindennap elvegzet a munkadat. Az is igaz hogy whatsappon, telegrammon beszelunk mivel mindenki mas orszagban el, ez a jo benne barhol elhetunk megis kozosen dolgozunk.
Napit 10 videps 10mp es kesz a munkad. szerintem nagyon egyszeru. A kerdesre a valasz hogy honnet van penz? 4 nagy filmgyarto ceg ad ki munkat a lions gatenek. Miután szerződés köti a kattintások számát, ha nincsenek meg, komoly kötbért fizet a cég, melynek egy részét a mentoroktól vonják meg.
Nem minden lehuzas, csak talan eloszor tajekozodni kellene... :)
2023. jan. 18. 19:09
145/712 Qwert007 válasza:
Nah még egy Ctrl+C CTRL+V-s droid, legalább az ékezetek használnák ezek a zombik! Az elmúlt 146 bejegyzés alatt még 1 lionsgate-s szolga se tudott válaszolni egy kérdésre sem!
2023. jan. 18. 20:21
146/712 anonim válasza:
Gyerek nem szerződhet. Mivel a személyit is elkérik. S mivel bankszámlára fizetnek, gyereknek honnan lenne bankszámlája?
2023. jan. 18. 20:29
147/712 Qwert007 válasza:
149 Mit írjon mást? Pl a cég székhelye miért egy nem létező cím, a Gyál Szélső utca 27/1 6.emelet 64., ami minden szerződésen van?
2023. jan. 18. 20:56
148/712 anonim válasza:
Érdekes, én nem egy embert tudok, aki a saját gyerekének, kiskorú testvérének, egyéb rokon gyereknek csinált T1 de akár T2!!! szintű fiókot is. Semmiből nem tart venni egy plusz sim kártyát és pikkpakk lehet bárhol új bankszámlat kötni, hisz azt nem nézik, kié a megadott számlaszám. Akkor hogy is van ez?
2023. jan. 18. 21:02
149/712 anonim válasza:
Nekem nem jutna eszembe ilyen. Az, hogy te ismersz ilyeneket, akkor miért nem jelented őket? Hisz csalást követnek el. Most akkor a céget szapulod, vagy pedig cinkos vagy egy csalásba? Dönsd el, hogy melyik oldalon álsz.
2023. jan. 18. 21:42
150/712 Qwert007 válasza:
Már jelentve van az amerikai cégnek, hogy vki használja a nevüket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!