Lionsgate app hogyan működik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 12:09
191/712 anonim válasza:
Jó ha lesznek 20-30-an és mind "alkalmazott"....
Egy vezető sem lesz ott, sok hülye meg ott örül majd, hogy ez tényleg egy "cég" :DDD
192/712 anonim válasza:
193 így van! Azok mennek meg pár érdeklődő 🤷♀️ Sokan nem fognak tolongani...
194/712 anonim válasza:
A támogatók közül valaki magyarázza már meg nekem hogy a Lionsgate ellen az alapítás után 2 hónappal miért került bejegyzésre 3 végrehajtás is ami után hősünk azonnal egy új Kft-t csinált Aspers néven?
195/712 anonim válasza:
196
Szerinted egy alkalmazott,vagyis szerinted egy támogatónak minden esetben szükséges képbe lenni egy adott cég hátterével? Begyünk egy példát én elmegyek dolgozni egy munkáltatóhoz szerinted elmondja nekem, hogy a cég ellen végrehajtás van bejegyezve?
Ha jól láttam az ügyiratszámot ehy 2019- es végrehajtási ügy, nem biztos hogy ehhez a jelenlegi dologhoz kapcsolódik.
196/712 anonim válasza:
De ez nem cég értsd már meg....
Nincs munkaszerzodes, nincs adózás, egy 5 éves kisgyerek is be léphet "dolgozni"...
197/712 anonim válasza:
Azért egy gazdasági társaság formáit ölti magára, egyébként van munkaszerzi ha akarod aláírod. Ha nem akkor nem. Ha havi tételesen lebontod a 46800 ft- ot, éves bevételed 561600 ft amit bevallani sem kell mivel éves bevételed nem éri el a 600000 ft. Azt hogy meddig fog ez így működni remélem sokáig.
198/712 anonim válasza:
És ez normális, hogy akkor van szerződés ha kérem???? 😄 És miért változtatja az oldal állandóan a címét?
199/712 anonim válasza:
Hogy jön ki 46800, mikor egy nap 4 dollárt add...355 ft/dollár. Sehogy 🤷♀️ Meg ugye azzal számolni kell hogy 15% adót kell fizetni utána, mivel a Nav figyeli a számlamozgást. Tet ide be már bárki szerződést amit alá írt?!Semmilyen tevékenység nincs feltüntetve hogy a cég mivel foglalkozik. Az eredeti cég 1995 óta filmiparal,de ezeknél semmi sincs feltüntetve.
200/712 anonim válasza:
A 197-esnek. Ugye nem gondolod komolyan hogy a világ egyik legnagyobb filmstudiója úgy hoz létre Magyarországon leányvállalatot hogy az alapítást olyan emberre bízza aki ellen több eljárás is folyamatban van...Ugye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!