Nem vagy majom, csak abba nem gondoltok bele, hogy csalókat gazdagítotok és akik a végén szállnak be ebbe a csodás "munkába" nagyot fognak bukni. Sajnos ez a piramis játék lényege.
2023. jan. 27. 17:27
183/712 anonim válasza:
184 igazad van sajnos ennek ez a lényege. De legyen szerencséje mindenkinek aki beszállt, nebukjanak rajt. Én inkább most devizába teszem azt a pénzt...
2023. jan. 27. 18:10
184/712 anonim válasza:
Számomra az a megdöbbentő ebben a történetben, hogy a háttér sztorit elhiszik az emberek. Én is azt kívánom, hogy a főnök ne legyen túlságosan mohó és akkor talán nagyon kevesen jönnek ki ebből a történetből csalódottan. 🐒
2023. jan. 27. 18:58
185/712 anonim válasza:
De ha ennyire vagytok ezzel, akkor miért nem a telegram főcsoportba nyomjátok ezt? Vagy esetleg mentek el valamelyik irodába amelyikrendezvényt is tart? Vagy esetleg a médiában megszellőztetve teszitek ezt?
2023. jan. 28. 21:19
186/712 anonim válasza:
Milyen irodába? Ami volt megadva ott nincs is irodájuk Pesten,Gyálon szintén az. 🤷♀️ Írtam én a csoportba de semmi válasz.
2023. jan. 29. 11:55
187/712 anonim válasza:
Szerinted? Csoportból egyből tiltanak és törlik a hsz-t.
Iroda meg nincs, csak kamu cím.
Rendezvény sincs... Vagy te eddig hány rendezvényen voltál? 😀
2023. jan. 29. 11:55
188/712 anonim válasza:
Iroda: ne a telephelyet/székhelyet keressétek, ne azt nevezzétek irodának.
"Irodát" a tagok közül bárki nyithat az LG támogatásával (magyarán szólva fizeti a költségeit), ahol összejöveteleket lehet rendezni. Ilyen már nem egy van az országban, ez tény, de ha nem vagy tag, akkor ne okoskodj itt feleslegesen.
Rendezvény: Nincs rendezvény? Akkor alighanem egy párhuzamos valóságban élsz, mert épp nemsokára kezdődik egy többszáz fővel, nem egy megrendezett kamu valami lesz, ez látszik az előkészületekből is.
2023. jan. 29. 12:47
189/712 anonim válasza:
Na ennyire nem vagy képbe semmivel. Magad hülyeségét fújod, mint a knteósok zöme. 😂😂😂
2023. jan. 29. 14:38
190/712 anonim válasza:
január 29. [LG] csapattevékenység,A rendezvény helyszíne:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!