Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/712 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm mutatta tegnap nekem ezt ezért rákerestem a neten. A tipikus varázsszavak hangzanak el itt is: Könnyű jövedelem, nem kell csinálnod semmit, mások meg hülyék, hogy dolgoznak 8 órát.

Onnantól, hogy neked akár 1-ft ot is be kell fizetned, teljesen hiteltelen az egész. Kaució, hagyjuk már :D Mi ez albérlet b+?

A lényeg, hogy mindenki vigyázzon a pénzére, ne ilyen csaló (de minimum jogilag kétséges) cégekbe meg piramisjátékokba szálljon be. És tőlem hívhatjátok mlm-nek vagy Józsinak is tök mind1. A lényeg ugyanaz.

Ha tényleg online akartok pénzt keresni nyissatok egy online webshopot vagy bármi mást ami tényleg normális munka. Csak ott azzal már tényleges munka is van, az már nem tetszik sok embernek. Hisznek még a csodában, hogy 5 perc alatt lehet pénzt keresni három kattintással.

2023. febr. 3. 09:54
 222/712 anonim ***** válasza:
100%
A Lionsgate egy amerikai filmipari cég. 9 billió dollár eszközkészlete van, a New York-i tőzsdén jegyzett részvénye is van, aminek a jele: LGF.A. A cégnek 3500 alkalmazottja van és 25 éves működik. Az egyik legnagyobb filmvállalat a világon. A google-ban utána lehet nézni ezeknek az információknak, ha beírjuk a Google-ba ezt: lionsgate. Ennek az amerikai cégnek egyáltalán nincs szüksége arra, hogy magyaroktól 120, 400 meg 1500 dollárokat szedjen be azért, hogy dolgozhassanak a cégnek, mindenféle nyelvtudás nélkül. Az a 3500 alkalmazott ott amerikában valószínűleg elvégzi ezeket a munkákat, és nem is amerikai minimálbérért dolgoznak, tehát mégcsak nem is 1800 dollárért. Az amerikai Lionsgate cég elérhetőségét szintén meg lehet találni az interneten a Lionsgate oldalán. Be kell írni a Google keresőjébe ezt: lionsgate contact. A legelső találat az lesz, ahol megtalálhatóak a telefonszámok. Fel lehet hívni bármelyiket (angolul): semmit sem tudnak magyarországi kirendeltségről, a szóban forgó applikációról és lions66, lgzhm meg hasonló oldalakról. A Lionsgate filmvállalatnak nincs semmiféle ajánlói (affiliate) rendszere sem, ennek is utána lehet nézni az interneten. Ez a filmvállalat olyan nagy, hogy nincs szükségük ilyesmire. Egyszerűen visszaélés történik a nagy Lionsgate nevével.
2023. febr. 3. 11:12
 223/712 anonim ***** válasza:
19%

224

Addig okoskodtok addig kavarjátok a kakit amíg attól is elveszitek a lehetőséget aki eddig valami ske pénzt is szerzett ebből az egészből.

Imádom a magyar túlbuzgó mentalitást.

Majd én megmutatom, majd én be bebizonyítom, hogy ez kamu....

Na ettől kap el az agyf@sz

Mi lenne ha csak szimplán hagynátok folyni az egészet?

2023. febr. 3. 11:28
 224/712 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudsz szólni mindenkinek - akinek nem tetszik ez az egész, hogy hagyja folyni szépen. Sőt, kényszeríteni se tudod őket, hogy hallgassanak el. Lehet, XY és AB ráhagyja, de ZX nem. 1000 kételkedő emberből biztosan lesz 1-2 aki feljelenti, bedönti a piramist. De ezek az emberek nem veszik el a piramisban lévő emberek pénzét, hanem megmentik azokét akik azután fizetnének be, és ezek többen vannak mivel a piramis lefelé mindig szélesedik. Akik a végén fizetnek be azok meg bukják a pénzüket. Ennyi az egész. Mindenki 18 éven felüli, aki belelép, saját felelősségére teszi bele a pénzét. Ha elbukja, az mindenkinek a saját baja. Legfeljebb néhányan bemennek a rendőrségre feljelentést tenni, hogy visszakapják a pénzüket, a bukás után.
2023. febr. 3. 11:39
 225/712 anonim ***** válasza:
100%

225: de nem fogod fel, hogy ami pénzt itt "keresel" azt másoktól veszed el???

Ez téged kicsit sem zavar? Hogy más embernek okozol kárt?

2023. febr. 3. 13:51
 226/712 anonim ***** válasza:
0%

227

Te miről beszélsz?

Fejtsd ki nem értem, miért okoznék bárkinek kárt?

Ilyen alapon nekem is okoznak kárt.

Ez buta okfejtés volt.

2023. febr. 3. 14:07
 227/712 anonim ***** válasza:
100%

225-ös. Én attól kapok agyfaszt ahogy te fogalmazol hogy ez a kicsi ország tele van ilyen szar emberekkel mint te.

Ahelyett hogy keresnél magadnak valami normális munkát egy csaláshoz asszisztálsz...

Ráadásul azt próbálod rossznak feltüntetni aki szeretné ezt a csalást megállítani.

Hát gratulálok.

2023. febr. 3. 14:19
 228/712 anonim ***** válasza:
0%

227

Ugye nem gondolod, hogy én vagyok a szar ember.

Én senkivel nem személyeskedtem, de te ellenben...

No mindegy is, legyen szép napod

2023. febr. 3. 14:23
 229/712 anonim ***** válasza:
93%
230. Igen azt gondolom hogy az vagy... hisztizel ami miatt néhányan szeretnénk egy nagyon nyilvánvaló primitív csalást megállítani és megmenteni embereket attól hogy anyagi veszteség érje őket. Te viszont önként és dalolva veszel részt benne annak ellenére is hogy azért sejted hogy valami nem stimmel csak hát ugye a munka nélkül szerzett pénz a gyenge jellemet sokszor csábítja...
2023. febr. 3. 14:40
 230/712 anonim válasza:
100%

Egy ismerősöm engem is próbált meggyőzni, hogy ez életem lehetősége. Nem nehéz rájönni, hogy ez egy egyszerű piramisjáték:)

Ha van egy csoport aminek van 5000 tagja, mindenki minimum 120 dollárt befizet, akkor az 600 000 dollár, azon van 6%-os hasznuk amit le is vesznek, ez azt jelenti, hogy 36 000 dollárral már gazdagabbak minimum. Amíg vannak akik befizetnek, addig nincs semmi gond, mert az a pénz forog és a kifizetéseket mindig tudják finanszírozni az új belépők pénzéből. Semmi gazdasági alapja nincs és kb 1-2 éven belül szépen eltűnnek majd

.

Nem hinném, hogy az Adóhatóság felé akármit is jeleznek, így lehúznak embereket és még adót is csalnak:)

A Lionsgate-nek semmi köze nincs ehhez semmilyen szinten, de majd írok nekik és megkérdezem, hogy vajon tudnak-e arról, hogy visszaélnek a nevükkel.

2023. febr. 3. 15:36
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!