Lionsgate app hogyan működik?
273: Nekem ez akkor sem ér meg rendőrségi ügyet....
Én is beléptem, megcsináltam a "próbanapot", lehúztam őket ezzel 10 dollárral és kész, azért a 10 dollárért meg ha engem is megkeres a rendőrség akkor így jártam.
Azért nem mindegy, hogy 3.800 forintos kárt vagy éppen 38.000 vagy 380.000ft-os vagy több kárt okoztam, legalábbis rendőrségi ügynél nagyon nem mindegy!!!!
274: Nem kell IP címeket visszakeresgélni... mindenki a saját bankszámlája kapta a csalásból szerzett pénzt: ott pedig minden adat megvan.
Illetve telefonszámmal kellett regizni: ott is minden adat megvan hála az éves adategyeztetésnek.
Szóval semeddig sem tart majd előszedni az itt tevékenykedő embereket.
270: Ezek nem negatív hozzászólások, hanem ez az igazság. Ezt aki a piramisban belül van, úgy éli meg, hogy mindenki rosszat akar neki aki nincs benne, és félti a saját vezetőjét, a bűnözőt akitől a pénzt kapja, azzal az indokkal, merthogy fizet.
Igen, mindenki oda fektet be ahová akar. Kábítószer, prostitúció, piramisjáték csalás, ezek mind bűncselekmények. Bele fektetheted nyugodtan a pénzedet, de akkor bűnrészes leszel. Főleg akkor, ha tudatában is vagy annak, hogy pl. ez az egész egy piramis. De ezt már ki is jelentették többen akik benne vannak, hogy tudnak róla.
Azért vagy felelős, mert tudtában vagy annak, hogy ez egy piramisjáték és az bűncselekmény és elfogadod ezeket a pénzeket. Minden nap amikor kapod az átutalást, bűnrészes vagy, mivel elfogadod a pénzt. Ugyanennyi erővel csatlakozhatsz kábítószeres bandához is, azok is fogják küldeni a pénzt és alig kell dolgoznod vele valamit.
Minden piramis fizet, nem is keveset. Csak nem lehet tudni meddig, és a végén egyszer csak nem fizet. Minden hasonló bűncselekmény csak addig működik, míg a hatóságok el nem kapják, le nem kapcsolják. Az a baj, hogy azzal nem mented ki magad, mert azt mondod Te nem szervezel embereket. Viszont tudsz róla, hogy az üzemeltető szervez be új embereket és az Ő pénzüket kapod meg Te is.
Én a helyedben félretenném azt a pénzt amit kapsz tőlük arra az esetre, hogyha bukik az egész akkor vissza tudd adni azoknak a pénzt akik utánad lépnek be, mert akik majd legutoljára lépnek be azok nem lesz kitől kapjanak pénzt, ugyanis a pénzüket azonnal szétosztják a korábbi tagok részére, a maradékkal meg lelépnek.
Az adategyeztetést inkább hagyjuk. A telefonszámok és az összes adat egy pillanat alatt el fog tűnni a bukás után. Erre már volt példa másik országban, ahol teljesen ugyanezt a rendszert üzemeltették. Ne gondold azt, hogy ez magyar találmány. Ez az oldal amin dolgozol, egy pillanat alatt nyomtalanul eltüntethető az internetről.
És azt hiszed, hogy, nyugodt lehetsz, mert már visszakaptad a pénzed. Na akkor kezdődik majd az igazi baj amikor visszagöngyölítik a legutoljára befizető emberek pénzét, hogy melyik korábbi tagok kapták azt meg: vissza kell majd fizetned.
Csak azt nem értem hohy annyi okos ember adja itt a valaszt aki nincs benne a cégben
Ez vicc
Ha ennyire érdekel hohy mi zajlik ott be kell lepni! A másik jöttök a piramis dologgal
Kicsit másabb a piramis játék én úgy tudom amit tapasztaltam láttam és hallottam nem így mint itt
Szóval nagyon okos emberek vannak itt akiknek fajnak a dolgok
De kérdem miért is?
Mindenki el tudja dönteni mire és mibe rakja a pénzét
Nem kell itt okoskodni meg minden hülyeséget mondani….
De ha annyira gaz a ceg? Akkor miért nyit irodákat több. Városban a ceg? Pesten és vidéken és egyre több helyen?
Igen M1 et megnyitották de eddig csak akkor tudtal M1 lenni ha menedzser pozícióba jutottál.
Jah és a ceg miért csinál rendezvényeket
Tombolakat ahol nem 10 ezer forintos ajándékokat lehet nyerni
Igen biztos kamu ceg és ezt az állítja aki elvileg benne sincs a nagy szó szóló
Akkor mire is az okoskodás?
280...
Annyira vicces hogy írni nem tudó analfabéták próbálják bizonygatni hogy itt minden milyen rendben van :)
Annyit írj már le nekem legyél kedves hogy milyen cégről beszélsz? Milyen cég szárnyai alatt fut a dolog?
Ez mondjuk azért lenne érdekes mert ugye amit eredetileg létrehoztak a csaláshoz már régen végrehajtás alatt van :) Persze ez is csak okoskodás tudjuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!