Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/712 anonim ***** válasza:
91%
270: És kinek a pénzéből kaptad vissza? Mert amikor Te befizetted a pénzedet, azt akkoriban odaadták másoknak akik előtted léptek be. A Te pénzedet szétosztották rég. Amit Te visszakaptál az elmúlt hónapban az az utánad belépők pénze. Te is bűnrészes vagy, majd amikor a rendőrség a bukás után visszaköveti a pénzek mozgását akkor rád találnak.
2023. febr. 12. 09:30
 272/712 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem értem a negatív hozzászólásokat!Mindenki oda "fektet be",ahova akar!Nekem is egyértelmű volt az elején,hogy miről szól!DE,fizet!És én egyetlen egy embert sem szerveztem be pontosan ezért,mert ha borul ne legyen ebből gond.Igazából minden új befizetőnek 1 hónapot kell kibírni.Utána már pluszban van!Való igaz,hogy már most nagyon sok az M1-es befizetés is.Na az már húzós....
2023. febr. 12. 10:04
 273/712 Qwert007 ***** válasza:
91%
273 Adózol a megszerzett jövedelem után? Kaptál papírt a tavalyi évről ami adóbevalláshoz kell? Reméljük a NAV nem fejti vissza az IP címeket! Mert itt akkor kaszál a nagytestvér a sok adócsaló között!🤣
2023. febr. 12. 11:43
 274/712 anonim ***** válasza:
100%

273: Nekem ez akkor sem ér meg rendőrségi ügyet....

Én is beléptem, megcsináltam a "próbanapot", lehúztam őket ezzel 10 dollárral és kész, azért a 10 dollárért meg ha engem is megkeres a rendőrség akkor így jártam.

Azért nem mindegy, hogy 3.800 forintos kárt vagy éppen 38.000 vagy 380.000ft-os vagy több kárt okoztam, legalábbis rendőrségi ügynél nagyon nem mindegy!!!!

274: Nem kell IP címeket visszakeresgélni... mindenki a saját bankszámlája kapta a csalásból szerzett pénzt: ott pedig minden adat megvan.

Illetve telefonszámmal kellett regizni: ott is minden adat megvan hála az éves adategyeztetésnek.

Szóval semeddig sem tart majd előszedni az itt tevékenykedő embereket.

2023. febr. 12. 12:36
 275/712 anonim ***** válasza:
A klay.group csalásból se lett valami? Az is hasonló volt mint ez
2023. febr. 12. 13:00
 276/712 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Qwert007!Látom te vagy itt a főszakértő!Akik bajban lesznek azok nem a kattingatók,hanem ők:Az irodavezető stb. Tessék őket a videó alatt kérdőre vonni,ha problémátok van! https://www.youtube.com/watch?v=Rihxo_FQjdc
2023. febr. 12. 13:14
 277/712 anonim ***** válasza:
90%

270: Ezek nem negatív hozzászólások, hanem ez az igazság. Ezt aki a piramisban belül van, úgy éli meg, hogy mindenki rosszat akar neki aki nincs benne, és félti a saját vezetőjét, a bűnözőt akitől a pénzt kapja, azzal az indokkal, merthogy fizet.

Igen, mindenki oda fektet be ahová akar. Kábítószer, prostitúció, piramisjáték csalás, ezek mind bűncselekmények. Bele fektetheted nyugodtan a pénzedet, de akkor bűnrészes leszel. Főleg akkor, ha tudatában is vagy annak, hogy pl. ez az egész egy piramis. De ezt már ki is jelentették többen akik benne vannak, hogy tudnak róla.

Azért vagy felelős, mert tudtában vagy annak, hogy ez egy piramisjáték és az bűncselekmény és elfogadod ezeket a pénzeket. Minden nap amikor kapod az átutalást, bűnrészes vagy, mivel elfogadod a pénzt. Ugyanennyi erővel csatlakozhatsz kábítószeres bandához is, azok is fogják küldeni a pénzt és alig kell dolgoznod vele valamit.

Minden piramis fizet, nem is keveset. Csak nem lehet tudni meddig, és a végén egyszer csak nem fizet. Minden hasonló bűncselekmény csak addig működik, míg a hatóságok el nem kapják, le nem kapcsolják. Az a baj, hogy azzal nem mented ki magad, mert azt mondod Te nem szervezel embereket. Viszont tudsz róla, hogy az üzemeltető szervez be új embereket és az Ő pénzüket kapod meg Te is.

Én a helyedben félretenném azt a pénzt amit kapsz tőlük arra az esetre, hogyha bukik az egész akkor vissza tudd adni azoknak a pénzt akik utánad lépnek be, mert akik majd legutoljára lépnek be azok nem lesz kitől kapjanak pénzt, ugyanis a pénzüket azonnal szétosztják a korábbi tagok részére, a maradékkal meg lelépnek.

Az adategyeztetést inkább hagyjuk. A telefonszámok és az összes adat egy pillanat alatt el fog tűnni a bukás után. Erre már volt példa másik országban, ahol teljesen ugyanezt a rendszert üzemeltették. Ne gondold azt, hogy ez magyar találmány. Ez az oldal amin dolgozol, egy pillanat alatt nyomtalanul eltüntethető az internetről.

És azt hiszed, hogy, nyugodt lehetsz, mert már visszakaptad a pénzed. Na akkor kezdődik majd az igazi baj amikor visszagöngyölítik a legutoljára befizető emberek pénzét, hogy melyik korábbi tagok kapták azt meg: vissza kell majd fizetned.

2023. febr. 12. 14:32
 278/712 anonim ***** válasza:
14%
278. Te annyira okos vagy és becsületes. Nincs mivel foglalkoznod, hogy ezen pörögsz? Ha nem érdekel akkor engedd el. Aki meg csinálja felnőtt ember tud dönteni és vállalja a felelősséget a tetteiért. Csak nyomod a fantasztikus érveidet de senkit nem tudsz meggyőzni, mindeki eldönti mi a számára megfelelő. Egyébként minden rendszer piramis. Szerintem Te a pilótajátékkal kevered, nyugodj le és foglalkozz a saját munkáddal és családoddal, már ha van.
2023. febr. 12. 14:45
 279/712 anonim ***** válasza:
11%

Csak azt nem értem hohy annyi okos ember adja itt a valaszt aki nincs benne a cégben

Ez vicc

Ha ennyire érdekel hohy mi zajlik ott be kell lepni! A másik jöttök a piramis dologgal

Kicsit másabb a piramis játék én úgy tudom amit tapasztaltam láttam és hallottam nem így mint itt

Szóval nagyon okos emberek vannak itt akiknek fajnak a dolgok

De kérdem miért is?

Mindenki el tudja dönteni mire és mibe rakja a pénzét

Nem kell itt okoskodni meg minden hülyeséget mondani….

De ha annyira gaz a ceg? Akkor miért nyit irodákat több. Városban a ceg? Pesten és vidéken és egyre több helyen?

Igen M1 et megnyitották de eddig csak akkor tudtal M1 lenni ha menedzser pozícióba jutottál.

Jah és a ceg miért csinál rendezvényeket

Tombolakat ahol nem 10 ezer forintos ajándékokat lehet nyerni

Igen biztos kamu ceg és ezt az állítja aki elvileg benne sincs a nagy szó szóló

Akkor mire is az okoskodás?

2023. febr. 12. 16:00
 280/712 anonim ***** válasza:
82%

280...

Annyira vicces hogy írni nem tudó analfabéták próbálják bizonygatni hogy itt minden milyen rendben van :)

Annyit írj már le nekem legyél kedves hogy milyen cégről beszélsz? Milyen cég szárnyai alatt fut a dolog?

Ez mondjuk azért lenne érdekes mert ugye amit eredetileg létrehoztak a csaláshoz már régen végrehajtás alatt van :) Persze ez is csak okoskodás tudjuk...

2023. febr. 12. 16:21
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!