Lionsgate app hogyan működik?
280
Ha jól értelmezem akkor ha most befizetek x millió forintot akkor én menedzser leszek a "cégnél"?
Nem gyanus ez nektek, kedves "dolgozók"!
Sajnos nagyon sok csalódott ember lesz a végére, de gondolom ez sem foglalkoztat.
Tombola??? Vicc ez az egész!
282
"Kérdezd meg azokat az embereket akik ebből kicsit jobban éltek az elmúlt hetekben és ki tudták fizetni a magas számlájukat, hogy mennyire verték át őket!!!"
Kérdezd majd meg azokat az embereket aki kölcsönt vettek fel, mert ilyen okos emberek rábeszélték őket, hogy milyen jó üzlet ez, és a végén elbukják a pénzüket! Értsd már meg, hogy ezt nem lehet a végtelenségig csinálni.
Tegyük fel, hogy igazatok lesz, és bebukik az egész már holnap. Vagy lehet egyik nap befizetek több milliót, másnap eltűnik az oldal és soha nem látom többé a pénzemet. Ez akkor is az ÉN dolgom, én járok rosszul, én kerülök börtönbe, és minden rossz következmény, amit írtatok. Minden felnőtt ember képes ezt megfontolni. Mindenki saját maga vállalja a felelősséget a tetteiért. Mi értelme van okoskodni és hősködni? Mit érdekel titeket???
Senkit sem kényszerítenek, hogy szálljon be!
És a toborzás egyáltalán nem kötelező. Anélkül is lehet egy kis plusz pénzre szert tenni. Ki lehet próbálni, meg lehet látogatni az irodát, lehet beszélni a vezetőkkel. A nagy adózási riadalom is meg van oldva, hivatalos könyvelők állnak a segítségünkre. Élettelenek vagytok.
285. Te nagyon vicces gyerek vagy :)
Milyen könyvelő áll a segítségedre és miben?
Első körben egy céget mondj már nekem aminek az alkalmazottja vagy. Vagy esetleg egyéni vállalkozó vagy és beszámlázol?
Mit tud lekönyvelni a könyvelő amikor semmiről nincs kiállítva számla?
Ez nem hősködés hanem egy csalás megállítása...tudod vétkesek közt cinkos aki néma. Bár úgysem tudod...
Nincs ezzel gond,hogy te hiszel benne, ez a lényege az egésznek, hogy sok ilyen embert találjanak. Sajnálom, de ez a véleményem.
Személyesen engem is érint, mert sajnos már a 17 éves lányomat is megkörnyékezték az iskolában és én vagyok a világ leghülyébb szülője, hogy nem engedem belépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!