Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/712 anonim ***** válasza:
21%
281 Téged ez az egy cég zavar az országban? A szemetek előtt lopják el az országot nagyon korrekt miniszterek és állami vezetők. Miért nem ott hisztizel, hogy milyen törvénytelen! A szegény embereknek nincs miből tüzelőt venni meg normális ételt. Nem értem a nagy felháborodást. Ott kellene kezdened a tisztogatást. Ja ahhoz már kevés vagy? Vagy a korrupció az megengedett azon a szinten? Hagyd abba ezt az okoskodást teljesen fölösleges köröket futsz. Kérdezd meg azokat az embereket akik ebből kicsit jobban éltek az elmúlt hetekben és ki tudták fizetni a magas számlájukat, hogy mennyire verték át őket!!! Foglalkozz a többi simlis nem fizető céggel akik a ledolgozott munka után nem fizették ki az alkalmazottaikat!!👍👍 szerintem van mit rendbe tenni az országban! Ha meg csak szájkaratézol itt akkor nem sok értelme van, mert mindenki eldönti mibe teszi a pénzét. Fotelforradalmár vagy spicli szerep nem túl jól hangzik, gondolkodj el Te megmentő
2023. febr. 12. 16:59
 282/712 anonim ***** válasza:
100%

280

Ha jól értelmezem akkor ha most befizetek x millió forintot akkor én menedzser leszek a "cégnél"?

Nem gyanus ez nektek, kedves "dolgozók"!

Sajnos nagyon sok csalódott ember lesz a végére, de gondolom ez sem foglalkoztat.

Tombola??? Vicc ez az egész!

2023. febr. 12. 17:06
 283/712 anonim ***** válasza:
90%

282

"Kérdezd meg azokat az embereket akik ebből kicsit jobban éltek az elmúlt hetekben és ki tudták fizetni a magas számlájukat, hogy mennyire verték át őket!!!"

Kérdezd majd meg azokat az embereket aki kölcsönt vettek fel, mert ilyen okos emberek rábeszélték őket, hogy milyen jó üzlet ez, és a végén elbukják a pénzüket! Értsd már meg, hogy ezt nem lehet a végtelenségig csinálni.

2023. febr. 12. 17:14
 284/712 anonim ***** válasza:
9%

Tegyük fel, hogy igazatok lesz, és bebukik az egész már holnap. Vagy lehet egyik nap befizetek több milliót, másnap eltűnik az oldal és soha nem látom többé a pénzemet. Ez akkor is az ÉN dolgom, én járok rosszul, én kerülök börtönbe, és minden rossz következmény, amit írtatok. Minden felnőtt ember képes ezt megfontolni. Mindenki saját maga vállalja a felelősséget a tetteiért. Mi értelme van okoskodni és hősködni? Mit érdekel titeket???

Senkit sem kényszerítenek, hogy szálljon be!

És a toborzás egyáltalán nem kötelező. Anélkül is lehet egy kis plusz pénzre szert tenni. Ki lehet próbálni, meg lehet látogatni az irodát, lehet beszélni a vezetőkkel. A nagy adózási riadalom is meg van oldva, hivatalos könyvelők állnak a segítségünkre. Élettelenek vagytok.

2023. febr. 12. 18:00
 285/712 anonim ***** válasza:
92%

285. Te nagyon vicces gyerek vagy :)

Milyen könyvelő áll a segítségedre és miben?

Első körben egy céget mondj már nekem aminek az alkalmazottja vagy. Vagy esetleg egyéni vállalkozó vagy és beszámlázol?

Mit tud lekönyvelni a könyvelő amikor semmiről nincs kiállítva számla?

Ez nem hősködés hanem egy csalás megállítása...tudod vétkesek közt cinkos aki néma. Bár úgysem tudod...

2023. febr. 12. 18:06
 286/712 anonim ***** válasza:
90%
285. Ha azért mert nem veszek részt egy nyilvánvaló csalásban szerinted élettelen vagyok, ám legyen,büszkén vállalom.
2023. febr. 12. 18:17
 287/712 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy élettelen vagyok, de semmi képpen nem olyan ostoba, hogy egy ilyennek be döljek. Remélem gyűjtöd a számlákat a könyvelőnek!😀
2023. febr. 12. 18:20
 288/712 anonim ***** válasza:
23%
Nem azért írtam, hogy élettelenek vagytok, mert nem léptek be, hanem mert egy olyan dologgal foglalkoztok hetek óta, ami semmilyen formában nem érint titeket. De elnézést kérek, nem akartam durva lenni. Szerintem nem csalás és nem kamu, és szeretnék hinni benne, de kicsit megnehezítitek.
2023. febr. 12. 18:33
 289/712 anonim ***** válasza:
90%

Nincs ezzel gond,hogy te hiszel benne, ez a lényege az egésznek, hogy sok ilyen embert találjanak. Sajnálom, de ez a véleményem.

Személyesen engem is érint, mert sajnos már a 17 éves lányomat is megkörnyékezték az iskolában és én vagyok a világ leghülyébb szülője, hogy nem engedem belépni.

2023. febr. 12. 18:54
 290/712 anonim ***** válasza:
11%
284 Ha valaki erre kölcsönt vesz fel az nem a cég hibája! De azért ha már itt tartunk, mennyi mindenre vesznek fel az emberek a bankokból hitelt amibe belebuknak pl cofidis és nem hallasz mást a tv reklámokban csak vegyél fel mindenre is. Ez már egyéni probléma!!
2023. febr. 12. 18:57
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!