Lionsgate app hogyan működik?
228 azért okozol másnak kárt mert az ő pénzüket kapod meg, amit ők meg majd elbuknak....
Grat hozzá!
Lehet igazatok van és piramis. Akkor a magyar állam is asszisztált a törvénytelen működéshez azzal, hogy bejegyezte és MLM cégnek minősítette. Azonban felteszek néhány kérdést. Mennyibe kerül a Hoollywood nagy film reklámozása? Megsúgom a Black Adam költségeit 100 millió usdre becsülik egy Avatar pr kampányát pedig egy milliárd USD-re. Akkor nincs pénz, hogy nagy költségen reklámozzanak közvetlenül, de van pénzük negatív reklámra a részükről a Youtube-n. Azzal pénzt adnak a reklámot nézőknek. Elérik, hogy legyen jövedelme annak a közöségnek, aki megnézi az előzeteseket és tetszik nekik a tartalma. Tehát nagyából azt művelik amit az USA talált ki az első világháború után. Jóvátételt fizetek a németek az európai antant hatalmaknak Abból pedig visszafizették az angolok és franciák az USAnak a hiteleket felpörgő német gazdaság pedig vissza fizette USA-nak az adósságot.
A jövő megmondja majd nektek vagy azoknak van igazuk akik bent dolgoznak. Én úgy látom mindkét félnek igaza van jelenleg. Az óvatosaknak és bátraknak. Jelenleg mindkét fél próbálja a saját igazát védeni. Nincs és nem is lesz igazság. Igaza csak Istennek van. Elvileg októberben indult el ez a munka és amennyiben jól értettem napi kifizetés van. Ez azt jelenti már elindulhattak a kauciók visszafizetése. Amennyiben nyárig elmegy ez a dolog, akkor a bátrabbaknak lesz igazuk, amennyiben pedig nyárig nem megy el, akkor az óvatosaknak.
Egyébként, ha a Lionsgate és ez a cég között nincs kapcsolat, akkor hogy-hogy nem látható a honlapján a cégnek, hogy visszaélnek a nevével Magyarországon? Egy ekkora cégnek nem hinném jó, ha visszaélnek a nevével. Akkora világ méretű hálózataik vannak. Ráadásul egy hozzájuk hasonló nevű cég működik Magyarországon ami globális szinten levédett, hogy- hogy bejegyzésre került? Bűnpártoló lenne a magyar hatóság, hogy bejegyzésre került?
Viszont másik irányba kérdés: Minek kell a kaució, ha szintet lép az ember? Miért hiteltelenek az iroda helyiségek? Mért nem látjuk azokat az igazolásokat külföldön miképpen végzik a munkájukat? Mért nem tudták a maguk tulajdonába venni az olyan cégtemetőket, mint amikről szó volt?
Persze, majd azzal keres pénzt a lionsgate, hogy 30 éves klippeket néznek neki emberek 😂😂😂
Nagy luzer vagy ha ezt elhiszed...
234-es. Annyi butaságot írtál itt le hogy az ember haja az égnek áll de tényleg. Számodra veszélyes hely az internet.
Megpróbálom jól érthetően leírni újra bár lehet reménytelen küldetésre vállalkozom.
1. A magyar állam semmihez sem asszisztált és ez a cég soha nem került bejegyzésre mint MLM cég ezt nem is tudom honnan veszed. A csalásra első körben létrehozott Lionsgate Advertising Promotion Kft az alapítás után alig 2 hónappal már végrehajtás alá is került így valószínűleg ez már nem is működik mert a számlái is zárolva vannak...A család amúgy a nyilvános cégadatok alapján egy elég komoly céghálóval bír így a későbbiekben lehet hogy az Aspers és az Intertrend után még más cégek is felbukkannak a történetben. 2. Az MLM tipikus példája a Forever...ez nem MLM mert itt nincs semmi a tevékenység mögött... ez egy piramisjáték.
3. A következő részben leírt filmes zagyvaság szintén butaság mivel ahogyan többen is leírták már semmi köze az amerikai liongateshez. Visszaélnek a nevükkel ami miatt jogi lépéseket tettek de ezek a dolgok eltartanak egy darabig szóval ezek a filmes példákat is teljesen felesleges felhozni. A 4. baromság hogy már megint dolgozóként hivatkozunk a résztvevőkre. Ez olyan hogy akkor én ma nézek 10 perc Youtubeot és dolgozok...Nem. Ők nem dolgozók hanem egy csalás önkéntes résztvevői és onnantól kezdve hogy maguk alá embereket szerveznek be ők is bűnrészesek ebben a történetben.
A világ leghíresebb Ponzi sémára felépített csalása a Bernie Madoff féle csalás volt ami közel 40 évig tartott és kb 65 milliárd dollár lett a veszteség a végére...Érdemes megnézni a Netflixen.
237.: végrehajtás az intertrenden van nem a Lions Gaten ahogy én látom.
2. A mi meglátásunk szerint, ha nem történik hirdetés ezen tevékenységre.
3.amennyiben igaz semmi köze lehetséges, de már be sem jegyezhettek volna a lions gate néven a céget. Mert jogvédett névről van szó csak a USA cég engedélyével. Attól lehet a magyar állam hibázott.
Ott igenis munkát végzel a YouTube reklámok nézese esetén csak nem a pénztárcádnak, hanem a YouTube-nak.
Mondom idővel ez ki fog derülni nektek vagy nekik van igazuk. Én nem tudom. Ezt az tudja aki ténylegesen szervezte ezt az egészet.
Szegény kérdező most aztán sok mindent meg tudott csak azt nem hogy az LG app hogyan működik!😀
Szerintem 100 szónak is 1 a vége. Ez egy piramis játék kamu történettel. Nagyon meg kellene gondolni mindenkinek aki így akar pénzhez jutni, hogy érdemes-e kockáztatni. Illegális, de ez gondolom sokakat nem fog vissza tartani, mint ahogy az sem, hogy akik a piramis alján vannak bukni fognak. Hallottam olyat aki a kiskorú gyerekét, és az idősek otthonában lévő szüleit is be szervezte. (és még büszke is rá) Szánalmas!
239.
Igen. Neked megirják személyesen visszaélnek a nevükkel, de köznyilvanoságra nem hozzák a honlapjukon, csak személyesen válaszolnak egyenként. Ez az érv annyira erős, mint az az érv a rajongók körében, hogy nem piramis a cégük. Állítás van állítassal szemben. Tények nélkül.
241-es. Fantasztikusan torzítod a valóságot.
A levelezésből konkrétan kiderül hogy válaszoltak: [link]
Nyugodtan írj nekik te is ha ez eloszlatja a kétségeidet.
Azért ne gondoljuk hogy Európa segge partján visszaélnek vki nevével és az telibe kiteszi ezt a csilli villi milliós látogatottságú weboldalára :) Ezek a dolgok nem így működnek. Az ügyvédeik el fogják érni hogy leállítsák a csaló weboldalt. Egyébként ez már kétszer megtörtént mert már ez a harmadik cím amiről a csalást viszik tovább...
Szóval ne torzítsd a valóságot. Van egy piramisjáték ahol embereket vernek át és ennyi. Nincs másik igazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!