Spóroljuk meg, hogy valaki eldobható címmel regisztrálva kérdezzen, majd a választ ide bemásolja:
- Van-e tényleg valamilyen szerződés a "nagy" lionsgate-céggel?
- Ha van szerződés, akkor a kattintásonként fizetett max kb 1-2 centből hogyan lesz 0,4-3 dollár?
- Milyen indokkal zárják majd ki azt a tagot, aki nem akar toborzással is foglalkozni?
Meglepne, ha kapnánk ezekre valós és értékelhető választ, de még az is lehet, hogy utána befizetek T3-ra, meggyőzhető vagyok!
2023. jan. 17. 16:07
133/712 anonim válasza:
És miért csinalhatja ezt akár egy 10, 14 éves is?? Azért ez így nagyon büdös. Kisgyerekekkel is szerződést köt az oldal? Tán adóznak is esetleg?
2023. jan. 17. 16:34
134/712 Qwert007 válasza:
A Gyál, Szélső U. 27/1 6emelet 64. hogy lett bejegyezve ha nem is létezik?
2023. jan. 17. 16:35
135/712 anonim válasza:
Ja meg kérdezni se lehet, mert a mentor egyből pénzlevonással büntet... ez is milyen dolog már??
2023. jan. 17. 16:36
136/712 anonim válasza:
"Gyál, Szélső U. 27/1 6emelet 64"
Na erre kivételesen tudom a választ, és még el is fogadható:
A cégjegyzésre jogosult személy lakik egy pesti címen, 6. em 64-ben, és valamilyen adminisztratív hiba miatt került az emelet ajtó pontosan ugyanolyan formában a székhely címébe is.
2023. jan. 17. 16:42
137/712 Qwert007 válasza:
Akkor a szerződések is el vannak baszva? Mert azokon is ez a cím szerepel, kár hogy nem lehet képet feltölteni! Akkor ez okirat hamisítás vagy csak jogelleneség?
2023. jan. 17. 19:56
138/712 anonim válasza:
Hát igen hisz az állítólagos hivatalos pecsétet is sza.ul nyomtatták akkor
2023. jan. 17. 20:00
139/712 anonim válasza:
Ez egy nagy kalap sz.ar úgy átba.sszák az emberek ahogy csak kell én is regisztráltam befizettem csak az a baj hogy tele van vamzer kutyákkal mikor el kezdtem kérdezősködni pár dologról ami nekem gyanus volt valamejik kis kú.rva feldobott és ki tiltottak a csoportból.... érdekes módon megint ki dobtak a csoportból tele van sok kö.csög pénzéhes kutyával akik lesz.opnák a mentorukat 2 dollárért ...... remélem kiderül az igazság hogy ezek csalók és akkor jót nevetek azokon a kutyákon akik annyira nyalták a mentorok pi.csáját 🤣🤣🤣🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!