Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/712 anonim ***** válasza:
96%
Pontosan! Ráadásul már több embernek nem adják oda az ígért plusz kettő dollárt! Meg miért egy textil nagykereskedelem utalja az emberek bérét??
2023. jan. 16. 08:31
 122/712 anonim ***** válasza:
100%

123: A legutóbbi "akció" során 780 embert szerveztek be 10 nap alatt, ez átlag napi 78. Azt nehéz megtippelni, hogy ebből mennyi milyen szintű, de ilyen számokkal (és ahogy egyre több ember van benne, ezek növekedni fognak), még elketyeghet egy ideig. Ami a jelenleg benne lévőknek igazán jó.

124: A sztori, hogy egy már kész, alakítható, bejegyzett céget vettek meg (gondolom valami kínai vegyesbolt), nevet már változtattak, kérdés, hogy mikor bővítenek tevékenységet, és mikortól lesz a bankban is a másik név átvezetve. (Csak zárójelben egy költői kérdés, ha tényleg egy ilyen kaliberű cég szeretne hazánkban terjeszkedni, akkor biztos ilyen módon tenné?)

2023. jan. 16. 09:53
 123/712 anonim ***** válasza:
2%
Szeretném megkérdezni a folyamatosan kételkedôket, ha nem gondoljátok ezt jó lehetôségnek mit rugóztok rajta? Ha meg benne vagytok az üzletben akkor látjátok a folyamatot, hogy mindenkinek kifizetik amit ígérnek. Ha nem érdekel lépj tovább , de miert kell a kákán is csomót keresni? Ha elmész x kft-be dolgozni fizeted az utiköltséged, kajat, munkaruhat stb, ledolgozod a napi 8-10 órát majd a hónap végén nem fizetnek ki. Ez mennyivel korrektebb? Gondolkodjatok el mennyi embernek segít ez a lehetôség egy kis extra pénzhez jutni a mai nehéz helyzetben. Egyeseknek nagyon sok ideje van úgy látom igazi magyar mentalitás!
2023. jan. 16. 09:53
 124/712 anonim ***** válasza:
100%

Egyelőre fizet, ez nem volt kérdés. Csak a holnap, a holnapután, stb a kérdéses.

Nehéz komolyan venni egy olyan "céget", ami/ahol:

- magánszemély (később volt kínai cég) számlájáról érkezik a kifizetés, mindenféle bizonylat nélkül (a befizetésről sincs bizonylat)

- semelyik tag nem találkozott még személyesen mentorral, vezetővel, csak írásban kommunikálnak

- állítólag nem kötelező a toborzás, mégis nyomás alatt vagy ha nem hozol embert, akkor érdekes megjegyzéseket kapsz

- reklám célú kattintgatásért valóban csak centeket fizetnek a piacon, hogy lesz ebből 0,4-3 dollár? Ráadásul tök ugyanazért a munkáért fizet egyszer 0.4, egyszer meg 3 dollárt, ez csak a betett összegtől függ

- gatyi honlap, gagyi applikáció: ha idehaza szeretnék terjeszkedni, első lenne, hogy legalább normálisan lefordítanám a szövegeket, nem lenne akkora meló. Mind a mai napig nem láttunk egy értelmesen lefordított, a cég céljait, működését bemutató összefoglalót.

- na jó, nem sorolom tovább.

Kívánom, hogy sokáig működjön a rendszer, sok embernek beváltva a számításait, és egy kis plusz jövedelemhez juttatva őket!

2023. jan. 16. 10:19
 125/712 anonim ***** válasza:
84%
Tipikus éhenkórász felfogás ez, hogy fizet valamennyit és már be is csukjátok a szemeteket, hogy jóvanazúgy... már kérdezi se kell ugye a napi 4 dollárért cserébe?
2023. jan. 16. 11:54
 126/712 anonim ***** válasza:
91%

Toborzás igen, az én mentorom ha bas.zik a tagoknak segíteni csak addig volt jó mindenki míg megkapta a belépési bónuszunk után járó pár dollárt. Kérdésekre nem reagál ha igen akkor azt mondja nem tudja, ellenben minden nap megkérdezi többször is, hogy mikor szerzünk a csapatba még fizetős tagot.

2023. jan. 16. 11:56
 127/712 anonim ***** válasza:
83%

Nem hiszem, hogy a saját bankszámlájáról bárki is küldene neked kivonatot, lehetnek rajta olyan terhelő azonosítók, amivel később esetleg vissza lehetne élni.

De leginkább ha kapnál is bármi bizonylatot, hidd el, hogy kb 2 perc hamisítani egyet (módosítani, manipulálni egy tök másról szóló bizonylatot), szóval ha nem a saját bankszámládon látod az összeget, vagy nem egy közeli ismerősöd mutatja előtted lekérve a netbankjából, akkor nem vagy beljebb.

Ha egy vadidegen keres meg az ajánlattal (vagy te kattintasz egy FB-s posztra), jogosan lehetsz bizalmatlan.

Engem egy szavahihető barátom keresett meg, egy percig nem kételkedtem a szavában, tisztában voltam a kockázatokkal, és jó döntés volt belevágni, a mai napig minden nap (még hétvégén, karácsonykor, szilveszterkor is) pittyen a telefonom, hogy ott a számlámon az aznapi pénz.

Ha bárkit beszervezek (vannak már páran), akkor a cég által erőltetett "hivatalos" szövegen kívül őszintén elmondom nekik, hogy ennek a projektnek akár másnap vége lehet, úgy kockáztassa a pénzét. (Persze ennél többet mondok, részletesen elmesélve az eddigi pro és kontra érveket, ezek ismeretében a döntés mindig a delikvensé. Fura módon több ember csatlakozik ezáltal, mintha csak a sima hivatalos maszlagot mondanám. És az őszinteség mindig célravezetőbb, az én lelkiismeretem is tisztább, hogy nem az utolsó fillérjét fekteti be.)

2023. jan. 16. 12:08
 128/712 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azért nem tudok beszervezni agokat, mert nem tudom, hogy adjam el a céget, meg olyan barátaim sincsennek akaik szem rebbenés nélkül követnének. Csak simán így alakult az utolsó 10-15 évem.
2023. jan. 16. 19:10
 129/712 Qwert007 ***** válasza:
100%
Akkor csak hazudj, ahogy ennél a cégnél teszik, ha meg tudsz küzdeni a démonaiddal!😁
2023. jan. 16. 23:24
 130/712 anonim válasza:
9%

Bárkinek kérdése van az LG-vel kapcsolatban, kérdezzen e-mailben:

lionsgate1@freemail.hu

Minden kérdésre pontos, kimerítő választ adok.

2023. jan. 17. 15:49
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!