Lionsgate app hogyan működik?
123: A legutóbbi "akció" során 780 embert szerveztek be 10 nap alatt, ez átlag napi 78. Azt nehéz megtippelni, hogy ebből mennyi milyen szintű, de ilyen számokkal (és ahogy egyre több ember van benne, ezek növekedni fognak), még elketyeghet egy ideig. Ami a jelenleg benne lévőknek igazán jó.
124: A sztori, hogy egy már kész, alakítható, bejegyzett céget vettek meg (gondolom valami kínai vegyesbolt), nevet már változtattak, kérdés, hogy mikor bővítenek tevékenységet, és mikortól lesz a bankban is a másik név átvezetve. (Csak zárójelben egy költői kérdés, ha tényleg egy ilyen kaliberű cég szeretne hazánkban terjeszkedni, akkor biztos ilyen módon tenné?)
Egyelőre fizet, ez nem volt kérdés. Csak a holnap, a holnapután, stb a kérdéses.
Nehéz komolyan venni egy olyan "céget", ami/ahol:
- magánszemély (később volt kínai cég) számlájáról érkezik a kifizetés, mindenféle bizonylat nélkül (a befizetésről sincs bizonylat)
- semelyik tag nem találkozott még személyesen mentorral, vezetővel, csak írásban kommunikálnak
- állítólag nem kötelező a toborzás, mégis nyomás alatt vagy ha nem hozol embert, akkor érdekes megjegyzéseket kapsz
- reklám célú kattintgatásért valóban csak centeket fizetnek a piacon, hogy lesz ebből 0,4-3 dollár? Ráadásul tök ugyanazért a munkáért fizet egyszer 0.4, egyszer meg 3 dollárt, ez csak a betett összegtől függ
- gatyi honlap, gagyi applikáció: ha idehaza szeretnék terjeszkedni, első lenne, hogy legalább normálisan lefordítanám a szövegeket, nem lenne akkora meló. Mind a mai napig nem láttunk egy értelmesen lefordított, a cég céljait, működését bemutató összefoglalót.
- na jó, nem sorolom tovább.
Kívánom, hogy sokáig működjön a rendszer, sok embernek beváltva a számításait, és egy kis plusz jövedelemhez juttatva őket!
Toborzás igen, az én mentorom ha bas.zik a tagoknak segíteni csak addig volt jó mindenki míg megkapta a belépési bónuszunk után járó pár dollárt. Kérdésekre nem reagál ha igen akkor azt mondja nem tudja, ellenben minden nap megkérdezi többször is, hogy mikor szerzünk a csapatba még fizetős tagot.
Nem hiszem, hogy a saját bankszámlájáról bárki is küldene neked kivonatot, lehetnek rajta olyan terhelő azonosítók, amivel később esetleg vissza lehetne élni.
De leginkább ha kapnál is bármi bizonylatot, hidd el, hogy kb 2 perc hamisítani egyet (módosítani, manipulálni egy tök másról szóló bizonylatot), szóval ha nem a saját bankszámládon látod az összeget, vagy nem egy közeli ismerősöd mutatja előtted lekérve a netbankjából, akkor nem vagy beljebb.
Ha egy vadidegen keres meg az ajánlattal (vagy te kattintasz egy FB-s posztra), jogosan lehetsz bizalmatlan.
Engem egy szavahihető barátom keresett meg, egy percig nem kételkedtem a szavában, tisztában voltam a kockázatokkal, és jó döntés volt belevágni, a mai napig minden nap (még hétvégén, karácsonykor, szilveszterkor is) pittyen a telefonom, hogy ott a számlámon az aznapi pénz.
Ha bárkit beszervezek (vannak már páran), akkor a cég által erőltetett "hivatalos" szövegen kívül őszintén elmondom nekik, hogy ennek a projektnek akár másnap vége lehet, úgy kockáztassa a pénzét. (Persze ennél többet mondok, részletesen elmesélve az eddigi pro és kontra érveket, ezek ismeretében a döntés mindig a delikvensé. Fura módon több ember csatlakozik ezáltal, mintha csak a sima hivatalos maszlagot mondanám. És az őszinteség mindig célravezetőbb, az én lelkiismeretem is tisztább, hogy nem az utolsó fillérjét fekteti be.)
Bárkinek kérdése van az LG-vel kapcsolatban, kérdezzen e-mailben:
lionsgate1@freemail.hu
Minden kérdésre pontos, kimerítő választ adok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!