Ausztriában gyári munkát keresek, valaki tud olyan helyet ahova van felvétel?

Kedves 1.kommentelő!
Köszönöm a válaszodat, de mint említettem, nem kioktatást kértem, hanem konkrét segítséget vagy információt. Megtakarításunk és jogosítványunk van, a kérdésem lényege pedig az volt, hogy tud-e valaki konkrét helyet ajánlani, ahol gyári munkára van lehetőség. Ha nincs ilyen javaslatod, megköszönöm, ha a kérdés tárgyánál maradunk.

3
Ez nem kioktatás volt. Tudok konkrét helyet de oda kell a saját autó mindkettőtöknek, kelleni fog egy lakás a környéken meg kell az A2 német mint kb mindenhová. Ha ezek nincsenek vagy nincs pénz rá akkor a gyári munka felejtős. Keressetek hotelos munkát.

Kérdező, lehet hogy neked kioktatás, de az #1 nem mond hülyeséget.
Es nem bántásbol, de a jobb élethez talpraesettebbnek kell lenni, es egyedul is tudni boldogulni, informaciot szerezni, munkat talalni. Es mar koltozeskor beszelni a német nyelvet. Ezek nélkül nem leszel sokkal elebb mint otthon.
Az ilyen közvetítős ízek max elindulni jok, hosszútávra semmiképp.

6
Nem sok ember van kint úgy hogy nem beszél németül. Az ilyeneket elég gyorsan kirugják mindenhonnan meg anyagilag se éri meg hogy mi den ügyintézéshez tolmácsot kell fogadni 50 euro/minden megkezdett óra áron. A másik dolog: lakást hogy fogtok intézni amikor kb mindenhol alap a 3 havi osztrák lohnzettel? Ha meg nincs lakás hogy akartok munkát? Airbnb-ztek majd havi 3000 euroért?

Igen kerdezo, ahol lakom is tobb munka van meghirdetve.
Es ugy kezdtuk valahol, hogy eldontottuk hol szeretnenk lakni, majd kigugliztuk a kornyekbeli allasokat, hogy szepen jelentkeztunk es elmentunk interjura, nem is ertem, mit szeretnel hogy kb ajanljunk be valahova vagy mi?
Lehet hogy kicsit nyers, vagy kioktato, de ha most nem tudsz egyedul ennyit megtenni, akkor messze lesz az ahitott jobb elet.

9
Miért nem költöztök a határ mellé és ingáztok eleinte? Annak még realitása is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!