Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lionsgate app hogyan működik?

Lionsgate app hogyan működik?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/712 anonim ***** válasza:
15%
Üdvözlöm a kedves azokat az embereket akik hozzászólnak ehhez A cég Igenis működik és azóta Több száz magyar ember csatlakozott hozzájuk Többek között én is csatlakoztam és nem bántam meg mivelhogy tényleg valós kifizetéseket produkálnak Igen én is befizettem a 120 dollárt kauciót és nem bántam meg rengeteg embert megismertem rengeteg emberrel beszéltem És igen a cég teljes mértékben megbízható aki ennek az ellenkezőjét állítja az hazudik köszönöm
2022. dec. 10. 14:44
 12/712 anonim válasza:
38%

Sziasztok.

Én is tartottam tőle de működik. Első két napon úgymond próbaidő neked.onnan is kitudsz utalni magadnak 10dollart aztán jelentkezni lehet T1 tagnak .fizetsz kauciót igen 120dollart kb 48ezer ft én is megtettem. Nem tűnnek el,dolgozol tovabbra is nézed a videókat és a mentoroddal tartod a kapcsolatot napi szinten és ő tájékoztat ha van plussz feladat kb ennyi. 3honap után a kauciót visszakapod.Én most kezdtem csak és már 10.000 ftot megkerestem vele. Hangsúlyozom MOST kezdtem .

Nekem és a barataimnak eddigi bevált.volt aki már sokkal többet keresett mint a kaocio.

2022. dec. 10. 16:47
 13/712 zsofi95 válasza:
25%
Én is be fizettem a 120 dollárt és már rég vissza kerestem, többet is. Pesig még 1 honapja sem csinalom. Imádom ezt a munkát. Nem át verés mint a többi. Itt nem huzzak le az embert.
2022. dec. 10. 17:20
 14/712 anonim válasza:
23%
A cég nem húzza le a pénzeteket! Minden tekintetben korrektek! Még egy hónapja sem vagyok tag de már dupláját visszakaptam!
2022. dec. 10. 17:26
 15/712 Pyro Hazhoz válasza:
27%

Helló Kisari Ferenc vagyok.

Először bizalmatlan voltam a lionsgate-val szemben de végül bele vágtam nem bántam. Töbször is vettem le pénzt, minimális idő ráfordítással lehet egy kis mellékes pénzt keresni. Szerintem jó dolog! A befizetett 120 dollárt is vissza fizetik csak csináld rendszeresen!

2022. dec. 10. 17:47
 16/712 Anita5 válasza:
2%
Sziasztok Karikó Sándornè vagyok èn is befizetem a 120 dollárt ès nem bántam meg mindig kifizet minden rendben van vele nem bánjátok meg gyertek èn is fèltem bele vágni mivel van 2 gyermekem de megpróbáltam ès nagyon imádom a csoport társak is nagyon kedvesek aranyosak segítő készek na meg a menedzserem akinek köszönöm hogy segít mindenben ha kell ti
2022. dec. 10. 20:02
 17/712 anonim ***** válasza:
15%

Sziasztok.Igen...Működik.kb 3 hete csinálom.A feleségem és a lányom is.Nekem már több van az oldalon,mint a befizetett 120 dollár.Nem piramisjáték.Igaz,hogy nemrég kezdték és voltak eleinte apróbb hibák,de hamar kiküszöbölték őket.Azt veszem észre,hogy egyre jobb és jobb lesz.Ha nem hiszed,próbáld ki.

[link]

Ha regiztél,írj rám itt.

2022. dec. 10. 20:21
 18/712 Orchidea ***** válasza:
6%

Netto hazugsag amit allitotok!!! Utalom az ilyen hazug, tudatlan, rosszindulatu embereket!

Ez egy teljesen legalis ceg, legalis munkaval! Joval tobbet kerestem mar mint a kaucio es meg azt is vissza kaptam! Nekem VAN bizonyitekom, hogy igaz! Nektek van, hogy nem?? Na ugye, hogy nincs! Hamis dolgok terjeszteseert tudjatok mi jarhat igaz?.....

En allok elebe barkinek megmutatni a bizonyitekokat, hogy hazudtok mikor rosszat allitotok!

Nem hiszel benne? Ne lepj be, ennyire egyszeru! Amerikaban is megmondtak, itt ahhoz vannak szokva, hogy felkelnek, szet robotoljal az egesz napot, este hulla faradtan haza esnek azt ennyi. Igy megy el az eletuk☝️

Jo lehet, folytassatok☺️🎉

2022. dec. 11. 02:41
 19/712 Orchidea ***** válasza:
24%

Nyugodtan irjon ram barki aki azt allitja hazugsag es, hogy lehuznak! Megmutatom szivesen, hol tartok most ezzel a konnyu munkaval☝️

Mar tobb mint duplajat megkerestem mint a 120$ kaucio es azt is vissza kaptam mar! Szoval aki azt allitja lehuzos banda az HAZUDIK!! es soha ki sem probalta!!

2022. dec. 11. 02:51
 20/712 Qwert007 ***** válasza:
100%
Sziasztok! De sok válasz 1 napon belül, előtte meg hetekig semmi! Ez csak Nekem gyanús, hogy most 20 percenként jött egy válasz? De hogy ne legyek ilyen pesszimista, tegyétek fel a bankszámla kivonat képét, ahol látszik az elutalás és a visszautalás is! Jah és persze ezen időpont előtti legyen! És utána az elsőhöz azonnal beregisztrálók!!
2022. dec. 11. 06:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!