Hogy tudnánk jobban spórolni? Hol lehetne megfogni a pénzt?
Az utóbbi 1-1,5 évben nagyon elértéktelenedettnek érezzük a fizetésünket a párommal. A fizetésünk nem nő, cserébe minden más drágul. Lassan ott tartunk hogy már nullára is nehéz kijönni, sokszor hó végén már a megtakarításhoz nyúlunk hozzá.
Ő egy gyárban operátor, 3 műszakban. Nettó 195 ezret keres. Ha van túlóra akkor olyan 210-220-230at. Én 8-4ig dolgozok egy másik cégnél nettó 150 a fizetésem. Sokszor ez kevesebb mert a gyerekkel általában én maradok otthon ha beteg. Van még egy lakáshitel az én nevemen 2027ben jár le havonta 79 ezret fizetek most.
Rezsi: 35-40 ezer ft
Élelmiszer: 80-90 ezer FT
Lakáshitel: 79 ezer Ft
2 autónk van, benzin havonta összesen kb: 25 ezer Ft
Netflix: 3990 Ft ha jól rémlik
Gyógyszer: 15 ezer
Gyereknek külön felkészítő: 16 ezer
Ruhák: havi 20-25 ezer. Ez attól is függ mit nő ki a gyerek, vagy nekünk mi kell épp
Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek. Nincs is káros szenvedélyünk, nem szórjuk a pénzt de mégis szinte nullára jövünk már ki. Egy akármilyen javítás, szerelő kihívása már a havi pénzünket mínuszba teszi.
Hány szobátok van? Fogadjatok albérlőt.
Nem a még jobban spórolás a megoldás, több bevétel kell.
Undorító ez az ország. 3 műszak nettó 200 ezer..
Párod menjen ki Ausztriába dolgozni. 3 műszak mellett garantált a nettó 2 ezer euró szállással + 13, 14. havi fizetés bármelyik gyárban. Elköltöztök a nyugati határmentére, te valszeg kapnál munkát ott is nettó 150 ezerért. Egyik kocsit letenni, a mostani lakást meg kiadni.
Gondolom Kelet-Magyarországon éltek. Felüdülés lesz onnan Sopronba, Mosonmagyaróvárra, esetleg Kőszegre vagy Szombathelyre költözni.
Ennyire kevés fizetés és akkor Netflix?!
Az HBO go fele annyiba kerül de még azt se vennék ha ennyire nincs miből.
A két autó is iszonyú luxus. Egyáltalán hogy tudtok két autót fenntartani ilyen kevés pénzből?
Mennyi havi megtakarítást raktok el?
Nem netflixet kellene tolni hanem a tanulást, oktató nyelvcsatornákat csatornákat yt-on.. ingyen van. + kb minden sorozat, film fent van a neten.. ingyen. és még torrent se kell hozzá.
3 műszakra 195e az édeskevés. főleg ha a gyerek után is ő kapja az adó kedvezményeket. Keressen gőzerővel másik munkát, és gondolkodás nélkül váltani kell, ha van másik.
8-4ig 150e is nevetséges fizetés. Neked is lehet keresni másik munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!