Asd4asd123 kérdése:
Ki hogyan szokott sporolni? Van valami sporolasi szokas?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok es alig pár százezer forintom van félretéve. Ez igy nemjó, autom van sajat, de még itthon élek szüleimmel, mindig elköltöm olyan dolgokra, ami nélkül igazából simán neglennék. Sporolási tanácsot, tippet szeretnék kérni.2021. febr. 14. 22:33
1/16 anonim válasza:
Én pl. a legtöbbször 1-szer eszem egy nap,nagyon ritka az amikor 2-szer,a szervezetem már hozzászokott,én így spórolok.
2/16 anonim válasza:
Amit nem akarsz elkölteni, azt tedd félre, és ne is nyúlj hozzá. Ennyire egyszerű.
3/16 anonim válasza:
Nekem az vált be, hogy már hó elején elteszem a pénzem olyan helyre, hogy ne vagy csak nehezen tudjak hozzáférni. Fundamenta, állampapír stb
4/16 A kérdező kommentje:
Fundamentát már nemlehet rakni, ha jól tudom. Az állampapírról, még nem is hallotam
2021. febr. 14. 23:00
5/16 anonim válasza:
Már hogyne lehetne lol. Az állami támogatás szünt meg róla, de ettől függetlenül mint konstrukció hogy ne létezne..
6/16 A kérdező kommentje:
És van rá kamat? Na majd rákérdek
2021. febr. 14. 23:04
7/16 anonim válasza:
Már nem érdemes nyitni. Az enyém még régebbi.
8/16 A kérdező kommentje:
És az állampapír hogy működik??
2021. febr. 14. 23:15
10/16 anonim válasza:
Nyiss egy állampapír számlát és minden hónap elején, amikor megkapod a fizetésed a 2/3-át rakjad be rá és kösd le.
A maradékkal meg azt csinálsz amit akarsz.
Illetve vannak még jó módszerek.
Pl.: ha venni akarsz valamit, mondju kegy új telefont, vagy bármilyen drágább holmit, először várjál pár napot és ha pár nap után is kelleni fog, akkor vedd meg.
Az is jó módszer, hogy megnézed tényleg van e rá pénzed. Ha venni akarsz valamit 200 ezerért, akkor mondd azt, hogy csak akkor veszed meg, ha legalább 2-3db-ot tudnál kapásból venni. Ha nem, akkor nincs rá igazából pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!