Mit szóltok ehhez az iszonyatos inflációhoz, hogy lehetetlen bármire is spórolni a mai világban?
2013-ban kezdtem el dolgozni, akkor 10millió lett volna egy lakás. Úgy voltam vele, hogy spórolok rá. Félre tudtam tenni annyit, hogy 5-6 év alatt meg tudjam venni. De mire letelt volna az 5 év elkezdtek felmenni az árak. Igaz, hogy a fizetésem is nőtt és most is 5-8 év lenne ugyan az a lakás csak éppen most hiába lett meg a 10 millió, ahhoz kell még 20-25.
Mondhatnám azt , hogy akkor megint spórolok 5 évig és megveszem, de ha akkor is kezdhetem előlről annak nem túl sok értelme van.
Így igazából semmi értelme nagy fizetésért sokat dolgozni, bőven elég csak a napi megélhetésért dolgozni, ami évente 3-4 hónap.
Személyes történet: megvettem banki hitellel 15 millióért, most hiába kerülne 25 millióba, nekem nem drágult tovább.
A hitellel tudod rögzíteni az árat.
2008-ban vettem 12 millioert egy kis belvarosi lakast, most er vagy 30 milliot. 1 millio forint onerovel vettem, fizettem a hitelt kb. 10 evig, aztan vegtorlesztettem, amikor lett eleg penzem ra.
A legnagyobb hulyeseg megvarni, amig osszegyulik eleg penz egy egesz lakasra. Sokan felnek a lakashiteltol, de itt a pelda, miert nem kellene.
#10: Egyrészt nem lesz annyi, másrészt az infláció mond valamit? Erről szól a kérdés.
Minek szólsz hozzá, ha nem értesz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!