Hogyan lehet azt a rengeteg sok pénzt megkeresni amely kell a normális élethez szülői segítség nélkül?(átlag számárá lehetetlennek tünik)
Piacképessé képzed magad és folyamatosan fejleszted a kompetenciákat, alkalmazkodva az állandó változó folyamatokhoz.
Van értékelhető és szinten tartott, vagy még inkább tovább fejlesztett tudásod, amiért fizetnek( akár alkalmazottként akár vállalkozóként, akár mindkettőként itthon, vagy külföldön).
Ebből kiválasztani ami stabil és elég rendszeres bevételt hoz ahhoz, hogy tudj megtakarítani, utána meg befektetni, nem csak létfenntartást vagy megélhetést célzó dolgokat kifinanszírozni ( lakáshitel, autóhitel, áruhitel, stb.).
"Komfort zónából" ez nem megy senkinek sem. Azon túl kell lépni ehhez és megtanulni idővel pl a pénzt is kezelni, ami szintén kompetenciafejlesztés eredménye lesz.
#7: Rövid távon egy férfinak egyértelműen.
Sokba kerül randizni.
Azonban hosszú távon, amikor együttélésről van szó, akkor alap, hogy mindenki beleteszi a dolgokba a saját részét. A bevétel duplájára nő, a kiadás viszont csak mondjuk 30-50%-kal növekedik csak
#7 Nem feltétlenül. Itt van az én esetem. Olyan lányt ismertem meg, akinek eléggé gazdagok az ősei. Hátszéllel mindenben támogatják, legyen az lakás, gépjármű, végzettségek. Nála lakunk gyakorlatilag ingyen, ő pedig személyében egy nagyon aranyos, korrekt leányzó, aki hűséges és nem azt látja az emberben, hogy mije nincs.
Így ami kiadásunk akad, azt felezzük, nincs feszkó. Van egy külön közös kasszánk, melybe minden hónapban beadunk X összeget és azt költük megélhetésre. A fennmaradó értékkel azt kezdünk, amit akarunk.
Persze valószínűleg unikornist fogtam ki, azért is tervezem hamarosan megkérni a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!