Szégyellnivaló dolog ha valakit 24-25 évesen is a szülei tartanak el és nincs keresete?
Attól függ: tanul jelenleg? Akkor nem gáz.
Otthon ül, munkanélküli és eltartatja magát? Gáz.
Attól függ, merre tart.
Ha van terv, hogy miért van épp így és meddig lesz így, akkor oké. Pl ha állást keres gőzerővel vagy tanul.
De a semmibe seggvakarásnak hosszabb távon megvan a böjtje... Nehéz egy 30 éves pályakezdővel mit kezdeni, akinek esetleg normális végzettsége sincs
Persze hogy nem gáz.
Amikor párom egyetemre járt nappalin, 3 évig én tartottam el magunkat a fizumból.
Most én kezdtem neki egy 2 éves nappali okj-nak, így most a párom tart el, mert ő már munkába állt, én pedig nem tudok suli mellett dolgozni.
Egyért egy. :)
Kérdező, nem gáz, ha tanulsz! Tanulni meg dolgozni nagyon nehéz kivitelezni, de ha támogatnak anyagilag, ne érezd magad emiatt rosszul. Házi munkába segíts be, amiben csak tudsz. Sok sikert a tanulmányaidhoz!
Boldog Új Évet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!