Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmennél külföldre dolgozni...

Elmennél külföldre dolgozni ha lenne Magyarországon egy új építésű alacsony rezsijű házad hitel nélkül?

Figyelt kérdés

Nem lenne többé gondod arra hogy albérlet vagy lakáshitel.

Lenne 100-150 m²-es házad ami jól le van szigetelve ,alacsony a rezsi, uj építésű tehát nem igényel felújítást. Ráadásul teljesen tehermentes.

febr. 17. 17:39
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
84%

Igen.

Pontosan így jöttem ki, hogy ez már adott volt.

(Először dolgozni és egyetemre jöttem ki, de lassan úgy gondolom itt is fogok maradni.)

febr. 17. 17:43
 2/36 anonim ***** válasza:
65%
Nettó 250-ből akkor se lehet megélni ha van saját lakásod.
febr. 17. 18:02
 3/36 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen.
febr. 17. 18:02
 4/36 anonim ***** válasza:
83%
Persze. Nekem is adott volt, de a lakhatás az nem egy olyan tényező, ami miatt maradtam volna az országban. Egy csomó ember van, akik nem anyagi okok miatt mennek külföldre, illetve ez a döntésnek csak egy kis része.
febr. 17. 18:09
 5/36 anonim ***** válasza:
78%
Nyilván, az anyagiak kb. az utolsó dolog ami miatt nem költöznék vissza Magyarországra.
febr. 17. 18:25
 6/36 anonim ***** válasza:
75%
Ebben az esetben biztos, hogy mennék. Biztos fedél van a fejem fölött életem végéig, nyugodtan mehetek külföldre, mert amíg kinn vagyok, kiadom és van passzív jövedelmem, ha pedig mégsem jönne be a külföldi élet, van hová hazajönni nagy befektetés nélkül.
febr. 17. 18:31
 7/36 anonim ***** válasza:
89%

Pont így vagyok.

Van párommal egy tehermentes családi ház de kint vagyok Ausztriában mert a vendéglátást nem fizetik meg.

febr. 17. 18:37
 8/36 anonim ***** válasza:
85%
Adott volt, amikor kimentem. Így a legbiztonságosabb.
febr. 17. 19:24
 9/36 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Egyáltalán nem vonz a külföldi élet. Itthon is jól keresek.
febr. 17. 19:31
 10/36 anonim ***** válasza:
57%

Nem, mert hatalmasat zuhanna az életminőséged így.

Mehetnék Svájcba bármikor hiányszakmával, de nem érné meg. Rosszabb ingatlanban élnék, rosszabb éghajlaton, baráti kör és értelmesen eltöltött hétvégék nélkül. Dupláját keresném, de már nem motivál. 20 évesen mentem volna, 30 felett már nem.

febr. 17. 20:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!