Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmennél külföldre dolgozni...

Elmennél külföldre dolgozni ha lenne Magyarországon egy új építésű alacsony rezsijű házad hitel nélkül?

Figyelt kérdés

Nem lenne többé gondod arra hogy albérlet vagy lakáshitel.

Lenne 100-150 m²-es házad ami jól le van szigetelve ,alacsony a rezsi, uj építésű tehát nem igényel felújítást. Ráadásul teljesen tehermentes.

febr. 17. 17:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
65%

10es, végre valaki!!

Sz*rabb éghajlat, sz*rabb konyha, 0 baráti társaság, 0 szociális háló, 0 hobbi, család távol. A pénz jobb lenne, de kontextusba kell helyezni.

febr. 17. 20:50
 12/36 anonim ***** válasza:
60%
11-es ennek semmi értelme, valaki megtiltja, hogy jobb éghajlatra költözz, magyar ételt egyél, új barátokat szerezz vagy vidd a családot? A hobbit végképp nem értem :D
febr. 17. 21:04
 13/36 anonim ***** válasza:
50%
#11 ezt kifejted bovebben? Nem ertem en sem.
febr. 17. 21:15
 14/36 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Ugyanúgy itthonról dolgoznék külföldre, mint most is.
febr. 17. 21:37
 15/36 anonim ***** válasza:
46%

12, hagyjuk, nem érted, mert nem akarod érteni. A hobbimban az elismerést, a barátaimat és a velük való közös élményeket nem fél év alatt szereztem. Értelemszerűen a családot se és nem valami plüssbábuk, hogy az egész pereputtyot viszi magával az ember.

A magyar étele evését hogy oldod meg, ha pl nincs tejföl stb. Paprika is silány valószínűleg.

Jobb éghajlat? Költözzek Brazíliába banánt szedni vagy Spanyolországba teraszon kávézgatni, mert nincs munka?

Legközelebb gondold légyszi ezeket át. És igen, lehet új életet felépíteni, valószínűleg 10-15-20 év múlva jobb életem lenne ott, mint itthon. Csak nekem nincs ilyen "hóbortból felépítek egy új életet" dolgokra 20 évem, bocsi.

febr. 17. 21:57
 16/36 anonim ***** válasza:
74%

15-ös ennek továbbra sincs semmi értelme. Én pont az általad említett Spanyolországban élek, munka olyan szinten van, hogy még adókedvezményt is adnak a külföldi képzett szakembernek. Tenerifén például kimondottan nagy magyar közösség van.

"És igen, lehet új életet felépíteni, valószínűleg 10-15-20 év múlva jobb életem lenne ott, mint itthon"

Pont ez volt az egyik indok, amiért kijöttem, hogy gyermekeimnek jobb élete legyen majd. Mondjuk ez a 10-20 év nem tudom honnan jön, nekem kb. másfél év volt a teljes beilleszkedés.

febr. 17. 22:34
 17/36 anonim ***** válasza:
65%

Nem. Nekem csak egy kis lakásom van, nyáron újítom fel, addig szüleimnél élek. Itt is normálisan élek, nincs nagyobb anyagi igényem, kényelmes a munkám, bár a fizetés nem a legacélosabb, de közel van és itt él szinte minden barátom, haverom (vagy ide járnak haza), a családom.

Nem látom értemét szar melókra kimenni, mert semmit nem változtatna a plusz pénz az életemen.

Van egy balatoni nyaralóm is, annak a felújítására is nemsokára sok kerül, aztán akkor tényleg nem vágyom nagyon többre.

febr. 17. 22:36
 18/36 anonim ***** válasza:
19%

16, lehet te rugalmasabb típusú, jobb mobilitással rendelkező ember vagy, mint én.

De ne feledd, a spanyolok lelkük mélyén tudják, hogy te nem oda való vagy. Akkor is, ha semmilyen hátrány nem ér emiatt.

febr. 17. 22:38
 19/36 anonim válasza:
47%
Akkor minek? Annyival keresel pont többet mint amennyi ott a lakbér és a rezsi lesz.
febr. 17. 23:22
 20/36 anonim ***** válasza:
65%

2~

Olcsó lakbérrel Budapesten 200 alatt költök és általában abból évente négyszer üdülök. (Talán esetenként belecsúszok a megspórolt összegbe.) Köszönjük.

febr. 18. 11:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!