Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szégyellnivaló dolog ha...

Szégyellnivaló dolog ha valakit 24-25 évesen is a szülei tartanak el és nincs keresete?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 10:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
14%
Én 23 évesen egyetem mellett már jó ideje dolgozok is, nem vagyok rászorulva hogy eltartsanak. Te csak lusta vagy, ami gáz.
2022. jan. 1. 14:01
 12/38 anonim ***** válasza:
0%
Elég gáz akkor is, ha még tanulsz.
2022. jan. 1. 14:31
 13/38 anonim válasza:
94%

#11-#12, ez övön aluli volt! Ha neked gáz, akkor te tanulj meg dolgozz is, nappal meló, meg nyílván éjszaka tanulás és 0 alvás. Ha te ezt bírod, hajrá, minden elismerésem! 👏

Ha van anyagi támogatásod kérdező, nem gáz egyáltalán.

#9-es voltam.

2022. jan. 1. 17:40
 14/38 anonim ***** válasza:
87%

Tudod mi a gáz? Amit TE annak érzel :) Ha szerinted nem gáz, akkor nem az.

Amúgy kit érdekel, más mit gondol? :D

Bátyám 31 éves és lassan fél éve munkanélküli, bár aktívan keres, csak errefelé nincsen túl sok lehetőség. 1 évnél tovább még sehol nem dolgozott. Mondjuk e mellett van egy vállalkozása ami elég szarul megy, de legalább van valami pár tízezer forintos bevétele. Amúgy otthon lakik és anyámék tartják el...

2022. jan. 1. 18:23
 15/38 anonim ***** válasza:
2%
24-25 évesen szvsz mehetnél esti képzésre is. Illetve egy OKJ nem annyira megterhelő nappin sem, hogy ne tudnál mellette dolgozni.
2022. jan. 1. 18:24
 16/38 anonim ***** válasza:
13%
Ez az, itt az önérzetes szuperember is, akinek nyilván nem megy a tanulás rovására, hogy szétszedi magát... Aztán munkaerőnek is pont ilyen kompromisszumos lesz, de a mellény ugyanez, és gyakorlatilag a saját hibáikból sem tanulnak, magyarázat meg van mindenre, lehetőleg olyan, hogy még te érezd kevesebbnek magad, amikor védi a saját beteg gondolkodását. Meglepően sokan vagytok, tényleg nem unjátok még?
2022. jan. 1. 19:24
 17/38 anonim ***** válasza:
16%
16-os: ezt nekem írtad? Két egyetemet végeztem, egyik sem volt nokedli és mindkettő mellett dolgoztam. Nem vagyok szuperember. Egy OKJ nem heti 40 óra elfoglaltság. Főleg nem esti munkarendben. Nem tudok olyan képzésről, ami teljes embert igényelne.
2022. jan. 1. 19:30
 18/38 anonim ***** válasza:
20%
(15-ös vagyok) valóban: nem szégyen, mert ez volt a kérdés. De szerintem megoldható lenne egy akár részmunkaidős állás. Maximum érdekes.
2022. jan. 1. 19:41
 19/38 anonim ***** válasza:
90%

16 éves korom óta dolgozom, 20 évesen fejeztem be a tanulást, és mindent meg tudtam venni magamnak (már akkor is), amire szükségem volt, nem mások nyakán lógtam. 21 évesen el is költöztem otthonról. Lehet így is.

12-es voltam.

2022. jan. 1. 20:26
 20/38 anonim ***** válasza:
21%
11-es egyetemre jársz és képes vagy leírni, hogy "dolgozok" :O nem semmi
2022. jan. 1. 20:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!