Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a fizetett szabadságra...

Mennyi a fizetett szabadságra jaró fizetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Január 1.vel fizetett szabadságon voltam 27.-ig (szules utáni szabadságon)

27-től táppenzen mert jön a kistesó.

Januártól a bruttó bérem 387.000ft

25 év alatt vagyok.

240.000 Ft fizetést kaptam ami jócskán meglepett mert többre számítottam. A főnököm nem tud semmi nem ő intézi ennyivel le tudta..illetve a ber papírom jovoheten kapom meg..

Kérlek nyugtassatok meg,hogy ettől többet kellett vna kapnom,majdnem a gyedem volt ennyi a bruttó 280 ezres fizetésemmel amikor 2 éve elmentem szülni..Köszönöm!

#Fizetett szabi
ma 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
A táppénz jelenleg nulla. Majd utólag megkapod miután igazoltad, hogy táppénzen voltál.
ma 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
A táppénzem el számolták, mert 31.én postára adtam nekik amit 1.én meg is kaptak.
ma 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsején már rég megtörtént a bérszámfejtés.
ma 19:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem is az a 4 nap táppénz érdekelne, hanem a többi fizetett napom ami fizetett szabadság volt,amit ha jól tudom a rendes fizetésem kellene kapni,nem 150 ezerrel kevesebbet 😪
ma 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az első gyermekemmel is mindig 30-31 én adtam postára elsőbbségivel ami 1.én kaptak meg és semmi gond nem volt a számolással. De lehet máshol nem így van.
ma 19:17
 6/7 Justinianus ***** válasza:

"Nem is az a 4 nap táppénz érdekelne, hanem a többi fizetett napom ami fizetett szabadság volt"

Az akkor 17 szabadságnap volt, az arra eső bruttó 299 ezer, nettó 243 ezer.

ma 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Alapbér/havi munkanapok száma*szabis napok számával
ma 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!