Szégyellnivaló dolog ha valakit 24-25 évesen is a szülei tartanak el és nincs keresete?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 10:51
31/38 anonim válasza:
Ha céljaid vannak és azért tartanak el szüleid, akkor nincs gond, mert tanulsz és hasonlók.
32/38 anonim válasza:
"bár aktívan keres, csak errefelé nincsen túl sok lehetőség."
akkor oda kell menni, ahol van... de akkor ugyebár ki kell lépni a komfortzónából.
33/38 anonim válasza:
Szerintem gáz. 23 évesen saját ingatlannal rendelkezem, úgy hogy nem raktak alám semmit. 4 éve az első munkahelyemen dolgozok.
34/38 anonim válasza:
Nekem is ilyen kilátástalan életem van. Mindig ki rúgnak. Félretett pénzem lassan elfogy. Szerintem megölöm magam. Kérdező nem tudom te hogy bírod, de én inkább meghalok mint el tartsanak. Amúgy sem lehet megélni munkából se csak szarakodni. Ennek véget kell vetni.
35/38 anonim válasza:
Ne engedjétek, hogy idiótákon múljon az önértékelésetek! Egyedül ti vagytok jogosultak magatokat minősíteni. Igen, tettekkel és szavakkal. És ha kirúg egy csökkent, akkor tudod, hogy nem te vagy a helikopter.
36/38 anonim válasza:
Nem gáz, ha tanulás miatt nincsen
. Egyébként ilyenkor érzem azt, hogy nyugat mo-al mekkora szerencsém van, pláne, hogy Ausztria közel, ìgy ha megszorulok ott van meló 1500 euróért.
37/38 anonim válasza:
Leérettségiztem (3 év, heti 3x, munka után) + 2 emeltszintű szakképesítést (1+1 év, 2 hetente szo-vas) végeztem el meló mellett, úgy, hogy közben eltartottam magamat + fizettem az albérletet.
Én irigylem az ilyen embereket, akik úgy tanulhatnak, hogy közben nem kell dolgozni.
38/38 anonim válasza:
36: pláne most milyen jó, hogy 400 az euro árfolyam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!