Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Taxis vizsga után mi a teendőm?

Taxis vizsga után mi a teendőm?

Figyelt kérdés
Meg van a kressz, a elméleti szóbeli vizsga, gyakorlati vizsga és a páv2 is! Köszönöm a válaszokat
febr. 17. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Gerincet elveszíteni, kreszt elfelejteni, s jöhetnek a gyakorlati feladatok: gyakorolni az egyirányú utcába szembe történő behajtást, parkolást az utca közepén, három taxi egymás mellett parkol, a vezetőik beszélgetnek stb.
febr. 17. 10:10
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Matricázd fel a kocsid és parkolj le egy kórház elé pl.
febr. 17. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
1-es, múltkor jöttek velem szemben az egyirányúban. Készségesen félrehúzódtam és elengedtem. Volt a hely a manőverhez. Tettem mindezt azért, mert nem vagyok a merev gondolkodású, megkeresedett k*csög. Nálam a gyakorlat felülírja az idióta szabályokat. Ha elfér egymás mellett két autó az utcában vagy le lehet húzódni, akkor felőlem behajthat minden további nélkül. Én meg is teszem, ha szükséges. Cserébe kapok ugatást és mutogatást.
febr. 17. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!