Ha másnál szeretnék vezetni, mint akihez Kresz tanfolyamra jártam van teendőm még sikeres vizsga után az oktatóval?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs, de egy ismerősöm egyfolytában hajtja, hogy akinél a Kreszt csináltam szólni kell neki, hogy nem nála vezetek majd.2021. aug. 10. 14:17
1/4 anonim válasza:
Nem kell neki szolni. Csak akkor kell, ha hozza akarsz menni vezetni, nyilvan errol ugye neki is tudnia kene.
Mi jartunk vagy 50-en kreszre anno, sztm hulyet is kapott volna az oktato, ha mindenki felhivogatja azert, hogy NEM nala akar vezetni :D
2/4 anonim válasza:
Régebben vizsgáztam, ma nem tudom mi a helyzet, de akkor sehol nem az tanított vezetni, aki a kreszt oktatta.
3/4 anonim válasza:
Nem kell szólni, ha kész a kreszvizsga akkor hívd fel aki szimpatikus és beszéld le vele az első órát. Nálunk 3-4 elméleti oktató is volt, fel sem merült ilyen probléma.
4/4 anonim válasza:
A sikeres KRESZ vizsga után, de akár előtte is lehet egyeztetni arról, hogy ki lesz a gyakorlati oktató.
Jobb esetben van választási lehetőség, de ha nem beszélsz az iskolával, lehet onnan sem keresnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!