Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha másnál szeretnék vezetni,...

Ha másnál szeretnék vezetni, mint akihez Kresz tanfolyamra jártam van teendőm még sikeres vizsga után az oktatóval?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs, de egy ismerősöm egyfolytában hajtja, hogy akinél a Kreszt csináltam szólni kell neki, hogy nem nála vezetek majd.
2021. aug. 10. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell neki szolni. Csak akkor kell, ha hozza akarsz menni vezetni, nyilvan errol ugye neki is tudnia kene.

Mi jartunk vagy 50-en kreszre anno, sztm hulyet is kapott volna az oktato, ha mindenki felhivogatja azert, hogy NEM nala akar vezetni :D

2021. aug. 10. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Régebben vizsgáztam, ma nem tudom mi a helyzet, de akkor sehol nem az tanított vezetni, aki a kreszt oktatta.
2021. aug. 10. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell szólni, ha kész a kreszvizsga akkor hívd fel aki szimpatikus és beszéld le vele az első órát. Nálunk 3-4 elméleti oktató is volt, fel sem merült ilyen probléma.
2021. aug. 10. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A sikeres KRESZ vizsga után, de akár előtte is lehet egyeztetni arról, hogy ki lesz a gyakorlati oktató.

Jobb esetben van választási lehetőség, de ha nem beszélsz az iskolával, lehet onnan sem keresnek .

2021. aug. 10. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!