Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen fizetésből hogyan...

Ilyen fizetésből hogyan vegyek magamnak egy házat Budapesten?

Figyelt kérdés
Mások hogy csinálják azt nem tudom, de én nettó 400 ezret keresek és még mindig nem sikerült összegyűjteni rá a pénzt. Én 22 éves korom óta dolgozok most leszek 29 éves tehát 6-7 éve régebben 200 ezer körül kerestem és kb. 2 éve nettó 400 ezer forint a fizetésem. Csak 12 milliót sikerült összegyűjtenem 6-7 éves munkámból ami nem túl jó. Ennyiből esetleg telne egy új szalonkocsira viszonylag megbizható autóra. Budapesten a házak ami 150 nm kezdődik ilyen 90-100 millió környékén vannak jobb esetben. tehát egy átlagház egy kis kerttel ennyibe kerül. pest megyében sem olcsóbbak Fóton is ennyibe kerülnek. Na most nekem ha 6 év alatt sikerült 12 milliót összegyűjtenem akkor újabb 6 év alatt csak 24 milióm lehet ha sikerül összegyűjtenem és mellette szülőknél lakok. Csak 6 év múlva leszek 35 éves. Akkor kérdezem én 90-100 milliót hogy a fenébe lehet összegyűjteni vagy szerezni? Nagyon sokan veszik az ilyen árban lévő házakat, de az emberek hogyan csinálják? A hitel meg egy olyan dolog hogy na most 80 milliót nem adnak csak úgy. Ahhoz társulni kell minimum havi 800 ezer és 1 millió forint között nettó fizetés havonta ami fixen határozatlan munkaidejű szerződéssel megvan.
2021. okt. 30. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
#69 Igen, cserébe az átlagembernek egy életre el kell magát adósítania :)
2021. nov. 5. 10:03
 72/72 anonim ***** válasza:
89%
Helyesbítek, a CSOK-kal csak az építési vállalkozók jártak jól, az átlagember egyáltalán nem. A fiatalok, akik bevállalják a 3-4 gyereket, ugyanannyit fizetnek, mint előtte CSOK nélkül. Aki meg nem vállalja be, vagy nem tud valamiért gyereket vállalni, annak is ugyanúgy drágult, szóval összességében nem jártunk jobban.
2021. nov. 5. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!