Ilyen fizetésből hogyan vegyek magamnak egy házat
Budapesten?
Úgy veszel egyedül kertes házat Pesten, ahogy én Ferrarit: sehogy. És ugyanazért: egyikőnknek se jár.
2021. nov. 2. 17:19
52/72 A kérdező kommentje:
51es Miért az adócsalóknak jár? Más meg tisztességesen dolgozik és befizeti az adót mint én vagy más ember és nincs házra pénz. Ez rendjén van szerinted? Mert oké. Tehát aki nem tisztességes uton szerzi a pénzét vagy trükközik a kiskapukat kihasználva azoka tudnak venni terepjárót és házat. Aki meg tisztességesen lehuzza a napi 8 órát az meg örüljön hogy jut élelmiszerre.
Én nem csalok adót, nem keresem a kiskapukat és alkalmazott vagyok, ahogy a férjem is, mégis van házunk huszonévesen. A különbség, hogy mi nem a kifogásokat keressük, mint te.
2021. nov. 2. 19:12
54/72 A kérdező kommentje:
53-as: a különbség az hogy te csaj vagy én meg férfi. A különbség az hogy még egy férfi ha van pénz felálodozza azt ha gazdag hogy legyen a barátnőnek együtt közös háza. Viszont forditva nincs igy. Egy nő nem fog összejönni olyannal akinek nincs annyi pénze hogy tudjon venni egy lakást. Persze van ilyen csak ritka mint a fehér holló. Szóval köszönöm a válaszod de ezt nem tudom értékelni.
A férjem közalkalmazott, fele annyi a fizetése, mint nekem. Egyetem alatt én fizettem mindent, mert neki nem volt pénze stb. stb. Az ismerőseim nagy részénél szintúgy ez a helyzet.
Szóval ezt is benézted, megint csak a kifogás kifogas hátán
2021. nov. 2. 19:40
Ne az instás aranyásók között nézegess és lehet találsz olyat.
Aztán a másik hogy lefogadom van valami másik hibád pl:0 személyiség,önbizalom,nem vonzó külső vagy csak szimplán unalmas vagy stb stb de mindig könnyű arra fogni hogy jaj de szegény vagyok ahelyett hogy magadba néznél.
Nettó 400-as fizetésnél,12 milliós megtakarítással meg főleg nem beszélhetünk ilyenről,rohadt jól élsz ám,az ország fele ilyen fizetésről álmodni alig mer és mégis van nőjük
2021. nov. 2. 19:50
57/72 A kérdező kommentje:
55 ös Ez mind szép is jó de akkor én miért nem találok olyan lányt akinek nem a pénz az első? Ezt mond meg? Mert ha találnék nálam esetleg gazdagabbat akkor jobban lehetne sporolni lakásra vagy házra is. az a baj érted hogy nem lehet már találni Lehet te idősebb vagy nálam, vagy akármi de a mai lányok 70 százalékának a pénz az első, és ezt le lehet tagadni akkor is igy van.
Attól, hogy te leírod, hogy "de a mai lányok 70 százalékának a pénz az első, és ezt le lehet tagadni akkor is igy van."
Ez nem az óvoda. Te is tudos, hogy nem így van, csak megint kifogást keresel. Pont, hogy a nők akarnak gyereket, családot, házasodni,a férfiak kevésbé, erre mivel te nem találsz senkit, leírod pont az ellenkezőjét. Talán nem a dizsiben, a műkörmösnél vagy a szoliban kéne ismerkedni, és akkor feltűnne a valóság
2021. nov. 2. 20:10
Én nem csodálkozom, hogy nincs barátnőd. Ahogy házból is a legjobbat akarod, akkor is, ha nem érdemled meg, gondolom nőből is csak a legszebb, leggazdagabb kéne.
2021. nov. 2. 20:17
60/72 A kérdező kommentje:
59es: Nincs kedvem vitatkozni pláne egy hölggyel nem. Ez 100 százalékig nem igaz amit írtatok, de nem fogom bizonyítani azt hogy nekem van abban igazam hogy a legtöbb nőnek csak a pénz az első egy férfiban. Szóval kösz a semmit végeredményben.
Kapcsolódó kérdések: