Ilyen fizetésből hogyan vegyek magamnak egy házat Budapesten?
De egyébként vannak remek programok is ám!
- Megérkezett a magyar állam legszebb ajándéka: itt a 42+73 milliós családtámogatás!
A Zöld Otthon Program és a zöld CSOK-hitel részleteinek meghirdetésével összeállt a következő időszakban érvényes családtámogatási rendszer, amely minden eddiginél bőkezűbb a gyermekes családokkal és a családalapítás előtt állókkal. A Portfolio számításai szerint a három gyermeket tervezők akár 42 millió forintnyi vissza nem térítendő nagy összegű támogatást és 73 millió forintnyi kedvezményes hitelt vehetnek igénybe az évek során egy nettó 100 milliós lakás megvásárlása esetén, részben persze a cikkünkben bemutatandó megfelelő jövedelemszint és hitelképesség mellett. Ami a háromgyermekeseknél 42+73 millió forint, az a kétgyermekeseknél 20+80 millió, az egy gyermeket vállalóknál pedig 13+83 millió. Bemutatjuk, hány gyerekre mekkora összegek vehetők igénybe októbertől.
Túl nagyok az igényeid,nem jár senkinek alanyi jogon családi ház a fővárosban.
Ekkora házat nem egy ember szokott eltartani eleve,ott van benne hogy CSALÁDI.Fővárosban főleg drágább lesz,hitel nélkül meg ne is álmodj ingatlant venni,ez már nem az a világ.
Persze tudom milyen fasza lenne fővárosban 150 nm-es ház egyedülálló 30-as éveiben járó embernek természetesen hitel nélkül,de ideje lenne felébredni.
Persze az is igaz hogy megdrágultak az ingatlanok de ez már jó pár éve így van,nem kell ilyen kérdésnek álcázott panaszkodásokat kitenni.
Én még sajnáltam is a kérdezőt, addig a pontig, amíg le nem írta, hogy ő nem akar panelban lakni, mert azt unja, és neki jár, mert csak.
Én 45 évesen lakom vidéki házban, és még élek. Ne akarj a felső tízezernek szánt ingatlanba lakni, ha nem keresel annyit. Vidéken is élnek emberke, és sokkal kevesebbe is kerül. Akkor keress olyan helyet, ahol van home office.
Inkább örülj, hogy 26 évesen már nettó 400-at tudsz hazavinni.
Nagyon sok fiatal kb bérminimumot kap, foleg a videken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!