Ilyen fizetésből hogyan vegyek magamnak egy házat Budapesten?
Sosem volt olyan ígéret, hogy valaki munkabérből tud vásárolni egy Budapesti 150m²-es házat.
Nem értem miért ez az elvárás? 🤔
Örökölsz valami ingatlant, eladod, veszel hozzá fel hitelt, feleség, gyerek, adokedvezmeny, csok, stb...
Ne mondd, hogy nem hallottál ezekről!
100 millios lakas nem jar mindenkinek...
Hat ehhez minimum vallalkoznod kell, vagy sokat tulorazni, vagy versenykepes szakmat szerezni... 400k-s fizetessel jo befektetesekkel amugy ez lazan elerheto lenne, de gondolom kockaztatni nem fogsz...
Nagyon megnyomták az ingatlanpiacot, ha aszkéta módon nem tesz félre minden egyes Forintot az ember akkor jó eséllyel a drágulás magasabb mint a megtakarítás.
Mondjuk megmondom őszintén ha lenne 100-150 millióm akkor már inkább nyugat Európa bizonyos részei felé kacsingatnék. Mondjuk Barcelonába már van ennyiért.
Nekem ez akkor is csak kelet európa, nem ér ennyit számomra.
Tanulás, magasabb fizetés, vállalkozás és befeketetések.
Mindemellett hitel, egy társ, aki szintén magasan képzett és jól keres és mellé teszi a magáét. Plusz családi segítség. Nagyjából így.
Vagy, jól barátkozol és megfelelő irányba nyalsz. Akkor elég egy szakmunkás bizonyítvány, gázszerelés, ilyesmi :P
Tök jó esélyeid vannak.
Én 26 éves vagyok, mesterdiplomás gimnáziumi tanárként nettó 160-at viszek haza, ebből kell megélnem bérelt szobában. Kemény 80 ezer ft megtakarításom van jelenleg...
Szóval a 12 millióddal olyan szinten vagy, amiről sokan nem is álmodhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!