Ilyen fizetésből hogyan vegyek magamnak egy házat
Budapesten?
Figyelt kérdés
Mások hogy csinálják azt nem tudom, de én nettó 400 ezret keresek és még mindig nem sikerült összegyűjteni rá a pénzt. Én 22 éves korom óta dolgozok most leszek 29 éves tehát 6-7 éve régebben 200 ezer körül kerestem és kb. 2 éve nettó 400 ezer forint a fizetésem. Csak 12 milliót sikerült összegyűjtenem 6-7 éves munkámból ami nem túl jó. Ennyiből esetleg telne egy új szalonkocsira viszonylag megbizható autóra. Budapesten a házak ami 150 nm kezdődik ilyen 90-100 millió környékén vannak jobb esetben. tehát egy átlagház egy kis kerttel ennyibe kerül. pest megyében sem olcsóbbak Fóton is ennyibe kerülnek. Na most nekem ha 6 év alatt sikerült 12 milliót összegyűjtenem akkor újabb 6 év alatt csak 24 milióm lehet ha sikerül összegyűjtenem és mellette szülőknél lakok. Csak 6 év múlva leszek 35 éves. Akkor kérdezem én 90-100 milliót hogy a fenébe lehet összegyűjteni vagy szerezni? Nagyon sokan veszik az ilyen árban lévő házakat, de az emberek hogyan csinálják? A hitel meg egy olyan dolog hogy na most 80 milliót nem adnak csak úgy. Ahhoz társulni kell minimum havi 800 ezer és 1 millió forint között nettó fizetés havonta ami fixen határozatlan munkaidejű szerződéssel megvan.
"100 százalékig nem igaz amit írtatok, de nem fogom bizonyítani azt hogy nekem van abban igazam"
Igen, valóban, mindent megcáfoltunk saját példával, amit írtál,te vagy az akinek nem jön össze és még mindig azt hiszed, hogy neked van igazad :) reménytelen
2021. nov. 2. 20:29
62/72 anonim válasza:
Amikor a férjemmel megismerkedtünk, egy sörre nem tudott meghívni, azt is én fizettem. Aztán sok évig én kerestem jobban. Szóval nem gondolnám, hogy a pénzre mentem. Mondjuk nem is felvarrt mellű, ragasztott szempillájú 90-60-90 vagyok, mint amire te vágysz.
2021. nov. 2. 20:39
63/72 A kérdező kommentje:
62-es: Én irtam olyat hogy milyenre vágyok? Csak ti nők vagytok ilyenek. hogy biztosan azért nem taál magának nőt a férfi mert a férfi a legjobbat akraj. hát ez nem igy van. Egy duci 110 kgs molett nőnél abszolút szingli nőnél sem jött össze semmi, mert hogy neki nem volt szimpatikus az hogy panelban lakok a szülőkkel. Lényegében a duci csajok is válogathatnak az 1000 férfiból de forditva ez nincs igy. Az hogy nem tudott téged sörre elhivni ok elhiszem. Valami akkor megtetszett rajta ha már összejöttél vele, és nos ez ritk mint a fehér holló. És nem is ebbe a témába tartozik. Persze ti nők kombinálhattok hogy ezért ez kifogás ezért az kifogás ezért biztos ezért van és stb. de abszolút nem láttok át a valóságon és engem ez nagyon feltud húzni még igy virtuálisan is. Én irtam hogy EGYEDÜL akarok házat venni mert tudom hogy nehéz manapság az ismerkedés. Elsősorban egyedül. És ahhoz már senkinek semmi köze hogy egyedül élek majd egy 150-200nm házban vagy nem. Én azt kérdeztem hogy mások hogy csinálják hogy egyedül is veszik azokat a házakat. Mit kell ahhoz nekem is tennem hogy jusson egy ház. Ennyi ezen mit nem lehet érteni?
2021. nov. 2. 21:04
64/72 anonim válasza:
Egyedül nem tudsz, mert egy béna lúzer vagy, aki egy nőnek sem kell és meg csak jo munkája sincs. Ezt akartad hallani? Tessék, megkapta akkor
2021. nov. 2. 21:11
65/72 anonim válasza:
Csak azt mondjuk, hogy ne rögtön házat vegyél, hanem mondjuk egy 30 millás wekerlei 45 nmes másfélszobást kicsi kerttel. 10 éven belül kifizetnéd a hitelt, öröm boldogság. Aztán mikor jön egy csak, összeteszitek amitek van, és vesztek egy kertesházat. Mit nem lehet ezen megérteni.
Amúgy az agya tetszett meg a férjemen. És nem vagyok fehér holló, sok olyan lány van, aki az okos pasikra bukik. Csak te ebbe a halmazba se tartozol bele.
2021. nov. 2. 21:17
66/72 anonim válasza:
A kérdésre már válaszoltam.
Miért rögtön olyan lányt szeretnél, aki többet keres nálad? Már megint ezek az elvárások.
Nyugodtan lakhatsz egyedül egy óriási házban. Kik azok, akik egyedül vették, saját pénzből (tehát nem szülőktől kapták - akár hitellel), huszonévesen?
2021. nov. 2. 21:45
67/72 anonim válasza:
A magyar atlaghoz kepest jo a fizud, de ilyen hazhoz nem eleg.
Keress jobban fizeto munkat, esetleg valami mellekallast.
2021. nov. 5. 01:18
68/72 anonim válasza:
Milyen mások? Senkit nem ismerek, aki egyedülálló emberként kertesházat vett.
2021. nov. 5. 06:54
69/72 anonim válasza:
Igaz, hogy nőttek az ingatlanàtárak de végre az építési vállalkozók ès szakik végre jól tudnak keresni. Cserèbe meg a kormány ad Csok-ot, babavarót meg már zöld hitelt is. Mindenki jól jár. Vagy már semmi nem elég???
2021. nov. 5. 09:32
70/72 anonim válasza:
Az építési vállalkozók és szakik speciel a drágulások előtt is jól kerestek, az akkori fizetésekhez képest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!