Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Webcam modellként havi 4-500...

Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?

Figyelt kérdés

Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.

----

Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..

Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?

25/N

2021. ápr. 29. 16:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/125 anonim ***** válasza:
79%

Köszönöm az aggódásod, több mint 10 éve modellkedem és egész addig fogom csinálni, amíg van kereslet rám.

Egyelőre nem látom, hogy csökkenne az érdeklődés, sőt, évről-évre egyre jobban keresek.

Személyesen ismertem amúgy valakit, aki 50 évesen próbálta ki a munkát,kb 5 évig csinálta és imádták a nézői. A bevételek elmaradása nem volt az okok között, hogy miért hagyta abba.

Szóval több, mint 10 éve csinálom, már a kezdetekben havi 1500 euró körül kerestem, amit mostanra megdupláztam. Gondolhatod, hogy vannak tartalékaim, befektetéseim, amik a hátralevő aktív éveimben még növekedni fognak.

Ha egyszer oda jutok, hogy fizikailag esetleg már nehéz lesz a munka, majd elgondolkodom rajta, mihez kezdjek.

Szerintem sokkal jobb kilátásaim vannak öreg éveimre, mintha 150000-300000 Ft-okért széthajtanám magam "normál" munkában.

2021. máj. 3. 20:54
 62/125 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolkozol... ami itt vár Magyarban a legtöbb emberre nyugdíjas éveire az kb az éhhalál...
2021. máj. 3. 21:04
 63/125 anonim ***** válasza:
100%
A Felcsúti Vírusölő Ramszesznak köszönhetően... :)
2021. máj. 3. 21:05
 64/125 anonim ***** válasza:
87%

#63 Így van, ha pl. szállodában maradtam volna, ahol a modellkedés,előtt dolgoztam, most megnézhetném magam.

Teljesen fölösleges azon aggódni, hogy mi lesz 10-20 év múlva; bármikor történhet olyan dolog, amit ma még elképzelni se tudunk.

2021. máj. 3. 21:36
 65/125 anonim válasza:
21%

Az ember feltesz egy kérdést és egyből leugatják, de azért a szarrágó magyarokat szidni kell. :D

Igen, bármikor előfordulhatnak balesetek bárkivel, de ettől próbáljunk meg elvonatkoztatni. A kedves kérdező már most sincs megelégedve a bevételével, pedig még csak 25 éves. Sajnos az idő múlásával arányosan csökkenni fog a kereslet is irántad. Majd ha eljutsz arra a pontra, hogy 35-40 évesen mondjuk a felére/negyedére redukálódik a bevételed, mert jönnek a helyedre az általad is emlegetett fiatalok, akkor lehet, hogy a folytatásról is döntened kell. És akkor mihez kezdesz? Elkezded felélni az évek során összekuporgatott pénzedet. Ott lesz előtted még 25 év amit le kell dolgoznod, és ha nem akarsz konkrét értelemben prosti lenni, akkor bizony a szarrágó magyarokhoz kell menned kuncsorogni. Csak lehet, hogy addigra (de akár most is) egy valamire való munkahelyre nem fognak felvenni, tapasztalat, végzettség stb. hiányában. Nem is kell tudniuk az előéletedről, de előbb-utóbb úgyis kiderül és a legtöbb helyen nem pozitív szempontként tekintenek rá.

Egyébként köszi a feltételezést, de sokkal nyugodtabban fekszem le egy stabil 250 ezres fizetéssel, mint az állandó nyomással a hátamon, hogy mi van ha kimarad egy nap, mennyit bukok rajta, és akkor még ne is említsük a betegségeket, ami tényleg kiszámíthatatlan.

Ott leszel a 40-es éveidben, és ha változtatni akarnál / kellene, akkor nem fogsz tudni kiszakadni ebből az ördögi körből. Szóval csak annyit akartam mondani, hogy elég húzós erre építeni az életedet, hogy de hát vannak 50 éves modellek is, meg hasonlók... :)

2021. máj. 3. 23:54
 66/125 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is naivitás erre alapozni, elobb-utobb kipukkad a lufi. A lakás meg nem elég az élethez, fenn is kell tartani. Az ilyen igények mellett meg bármennyi pénzt hamar el lehet költeni.
2021. máj. 4. 02:18
 67/125 anonim ***** válasza:
69%

A kérdezőnek azért gyenge-közepes a keresete, mert majdnem a felét elviszi a stúdió. Otthon dolgozva közel egymilliós bevétele lehetne, amivel csak nagyon kevés magyarországi munkahely konkurálhat.

Ennek nem kell feltétlen a felére-negyedére csökkenni később, csak mert már nem hamvas tinilány lesz. Ha jól csinálja, lesznek törzsvendégei, akik számára olyan lesz, mint egy celeb, mindegy hány éves.

Én 22 évesen kezdtem, és mint mondtam, több mint 10 éve csinálom. Többet keresek, mint valaha. Vannak olyan vendégeim, akik szinte a kezdetektől velem vannak és eszükbe sincs egy 20 évesre lecserélni.

Lehet, hogy nem az én szobám a legnézettebb, de ez a 10-20 ember, akit az évek alatt gyűjtöttem, eleget költ rám ahhoz, hogy ne legyenek megélhetési gondjaim.

"de sokkal nyugodtabban fekszem le egy stabil 250 ezres fizetéssel, mint az állandó nyomással a hátamon, hogy mi van ha kimarad egy nap"

Hát kinek mi. Én személy szerint elsírnám magam, ha napi 8 óra, plusz 1-2 óra oda-vissza utazás után ennyi lenne a számlámon. Cserébe pedig lenne főnököm is, aki egész nap egrecíroztat. Vagy ha szabiért kéne könyörögnöm, amikor ügyet kell intéznem, vagy fogorvoshoz mennék.

Nincs rajtam semmiféle nyomás, ha akarom 3 napig nem vagyok online, mert csak. Így 10 év után pontosan tudom, hogy nem fogok ettől csődbe menni, max tartok egy-egy hosszabb műszakot, amikor igazán van hozzá kedvem.

2021. máj. 4. 04:16
 68/125 anonim ***** válasza:
93%

Sose lesz egyezség, ki ezt fogja ki azt , de azért ezek a dolgok megfontolandóak: otthon vagy, nincs főnököd, megélsz belőle egész jól.

Nézzük a dolgok másik oldalát. Oké van egy munkahelyed , megbecsült tagja is vagy, de ki tudja manapság akármi történhet, te sem tudod azt mondani hogy biztos ott fogsz dolgozni holnap, mert ez nem csak rajtad múlik. Max akkor ha van egy céged, abban te vagy a főnök. de a 250 fizetésedből amiből nem hiszem hogy sok marad a hónap végén mikor fogsz majd céget alapítani ebből.szóval te se lenyél annyira biztos a munkádban, akármi történhet holnap. Elmondom neked hogy pl a kérdező jól beszéli az angolt. HA netán mégis oda jutna hogy rászánná magát hogy keres munkát, mert elég volt neki ez a webcameskedés akkor is sok helyen tárt karokkal várják, mert beszél angolul. Manapság én azt látom hogy hirdetik az okj képzéseket orrba szájba vagy menj el főiskolára egyetemre.Aztán ha nincsen mögötted támogatás aki majd segít ide oda bekerülni akkor megbaszhatod az egészet. Ott tartunk lassan hogy egy IT képzésre is előbb felveszik a jó nyelvtudással rendelkezőket minntsem egy olyan IT -t akinek alap nyelvtuása van.

2021. máj. 4. 09:21
 69/125 anonim ***** válasza:
100%
68 vagyok- nem IT képzésre , hanem IT munkára
2021. máj. 4. 09:23
 70/125 A kérdező kommentje:
Itt beszélgetés lett mióta távol voltam :D
2021. máj. 4. 10:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!