Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Webcam modellként havi 4-500...

Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?

Figyelt kérdés

Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.

----

Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..

Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?

25/N

2021. ápr. 29. 16:52
 81/125 anonim ***** válasza:
35%
Rendben, már írtam, további sikeres életet, senki nem képes másfélét élni, de még elképzelni sem tudja milyen az, mert nincs viszonyítási alapja. Akármilyen szépen hangzik is mindaz, amit leírtál, nem követném a példádat (de attól még lehet, hogy mások igen). Arra próbáltam, rávilágítani, hogy meg vagy győződve róla,minden a pénz, de az életben más is számít. Én azt mondanám, aki elfogadja a kamerázást, mint életcélt, az olyan is lehet, ettől függetlenül még lehet jó ember. De vannak férfiak, akiknek karrierje van és számít, mivel foglalkozik a párjuk, náluk biztos kizáró ok a webcamozás. Az előbb írtad le, téged nem a főnököd rángat, hanem a kuncsaftjaid. A nyelvekhez meg még egyszer gratulálok, csak arra igyekeztem rávilágítani, fordíts is rájuk kellő figyelmet, mert ismerek ilyen "poliglotokat", persze 5 nyelven beszélnek, a valóság meg az,hogy egyiket se tudták normálisan elsajátítani. Én például tanulás és munka mellett is képes voltam több nyelvet tanulni, és anyanyelvi környezetben szeretem tanulni a nyelvet élesben, mert azért hidd el van némi fogalmam róla, milyenek az ilyen magasröptű beszélgetések a hasonló munkakörökben. De még egyszer, kinek mi.
2021. máj. 5. 12:01
 82/125 anonim ***** válasza:
83%

Van viszonyítási alapom, voltak a kamerázás előtt is munkáim. Szar munkák, szar fizetésért, és volt olyan, ahol a főnök és a kollégák is ócskák voltak, konkrétan gyomorideggel jártam be.

Az én életem a kamerázástól minden tekintetben jobb lett, nincs olyan része az életemnek, amiről úgy érezném, csorbult volna ezáltal.

Természetesen nem kell követni a példámat, írtam én valahol ilyent? Viszont engem se kell megpróbálni meggyőzni másról és ízekre szedni, ha leírom a tapasztalataimat a kérdezőnek, aki már szintén ezen az úton jár.

"téged nem a főnököd rángat, hanem a kuncsaftjaid"

Még mindig nem értesz semmit. A kuncsaft jelezheti, hogy ideje, kedve lenne rám. Én döntök, hogy ráérek-e, akarom-e a pénzét.

Mondhatok nemet is, attól ő még nem mond le rólam, jönni fog máskor is.

Ebben a munkában azt csinálok, amit akarok, akkor dolgozok, amikor akarok, szabad vagyok.

Az intéseket a nyelvekkel kapcsolatban köszönöm. Nem tudom, mit értesz normális elsajátítás alatt, vagy te a meg nem nevezett munkádban mennyire magasröptű beszélgetéseket folytatsz a kollégáiddal.

Nekem pl. az, amit itt átbeszéltünk, menne németül, angolul és franciául is; a törzsvendégeimmel szoktam a munkájukról, a családjukról és úgy általában az életről az országukban is beszélgetni, nem csak arról, hogy mit hova dugjak.

Nem az a baj, hogy te nem csinálnád ezt a munkát; az a baj, hogy tényként kijelentesz dolgokat az ezt végzőkről, minden valós ismeret nélkül.

A férfiak pedig, akiknél kizáró ok a webcamozás, nem érdekelnek, és nem érdekelnének akkor se, ha épp nem lenne senkim.

Mégpedig azért, mert akinél ez kizáró ok, azzal valószínű, olyan világnézeti különbségeink vannak más területeken is, hogy az egy kapcsolatolatot amúgy is lehetetlenné tenne.

2021. máj. 5. 14:51
 83/125 anonim ***** válasza:
19%

"Van viszonyítási alapom, voltak a kamerázás előtt is munkáim. Szar munkák, szar fizetésért, és volt olyan, ahol a főnök és a kollégák is ócskák voltak, konkrétan gyomorideggel jártam be."

"Viszont engem se kell megpróbálni meggyőzni másról és ízekre szedni, ha leírom a tapasztalataimat a kérdezőnek, aki már szintén ezen az úton jár."

Te magadnak mondasz ellen. Ugyanis konkrétan arról győzködsz mindenkit, hogy a kamerázás alternatívája a szar munka. Nem. Nem ez az alternatíva. Legfeljebb csak neked, de nem kéne mindenkire extrapolálnod. Százezrek tudnak normális munkahelyen dolgozni, igaz, ahhoz egy minimális tehetség is kell. Most írjam le megint a kacsás közmondást?

2021. máj. 5. 17:19
 84/125 anonim ***** válasza:
71%

Nem győzködtem senkit, ha volt a válaszok közt ilyen, azt nem én írtam.

Kizárólag a saját tapasztalataimat írtam le.

"Százezrek tudnak normális munkahelyen dolgozni"

Ez nem jelenti azt, hogy szeretik is a munkájukat, hogy az egyik válaszolót idézzem, szenvedéllyel végzik és kiteljesednek benne.

Főleg nem jelenti azt, hogy elégedettek a munkahelyi körülményeikkel és a fizetésükkel.

Az emberek nagy részének a munka robot, szükséges rossz, pénzkereset. Sokaknak nincs lehetősége változtatni, vagy nem mernek.

A webcamezés egy lehetőség kitörni ebből, nyilván nem az egyetlen. Én ezt ismertem meg, nekem megtetszett, ezt választottam.

Ha valaki kérdez róla, tudok rá érdemben válaszolni. Aki nem tud, az nem értem, minek jön ide leoltani, megalázni azokat, akik a webcamezéssel elérhető eredményekről beszélgetnének, nem pedig arról, hogy a munkának milyen az erkölcsi megítélése, vagy hogy befolyásolja az életvitelt.

Aki webcam modelkeket akar szidalmazni, az menjen egy ilyen kérdéshez vagy írjon ki egy sajátot erről.

2021. máj. 5. 17:50
 85/125 anonim ***** válasza:
61%

Tessék, segítek is, itt kitombolhatjátok magatokat.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1112..

2021. máj. 5. 18:45
 86/125 anonim ***** válasza:
11%
Tombolást én csak a webcamosok részéről láttam itt, hogy gyárimunka, meg hogy szarmeló meg hogy szemétfőnök, meg hogy robotoljál. Nekem ez kompenzálásnak tűnik. Mintha bármivel is különbek lennétek egy gyári munkásnál :D
2021. máj. 6. 12:04
 87/125 A kérdező kommentje:
Kevesebbet szenvedünk :) az ember nem szenvedni jött a földre hanem hogy jól érezze magát.
2021. máj. 6. 12:16
 88/125 anonim ***** válasza:
39%
Ez a baj, hogy azt gondolják csak gyári munka létezik. Az,hogy konkrétan én mivel foglalkozom, most nem releváns, mert ezt amit leírtam, bárkire rá lehet húzni, aki érdemi munkát végez. De annyit elárulok, hogy nem szalagmunka, takarítás,irodai vagy recepciós munka. Pont, hogy végig arról beszéltem, ha tanulsz és megtalálod a hivatásod, nem fogsz szenvedni, kiteljesedhetsz benne, vagy tovább lephetsz és onallosodohatsz..a lehetőségek tárhelye végtelen, amik meg is találnak egy idő után. De erről valakinek, aki otthon gubbaszt, semmi fogalma nem lesz! Természetesen ha nem tetszik egy munka, akkor váltok és szerencsére eddig sose bántam meg. Csak jobb és jobb lesz. Mindannyian hozunk áldozatot azért, hogy ne kelljen szenvednünk az életben, de nem mindegy ki mit áldoz fel érte! Ha pl. az én környezetem helyeselné azt, hogy camgirl legyek, sőt ők is elhinnék,hogy ennyire vagyok képes és ezt érdemlem, akkor elgondolkodnék, hogy milyen emberekkel vagyok körülvéve! Talán az értelmi szint nincs meg? Csak hasznot akarnak húzni belőlem? Nem érdeklem őket? Stb..Ugyanis most hiába próbáljátok elhitetni magatokkal is,hogy ez a munka nem érint meg benneteket, vagy nem is gáz, a lelketek mélyén tudjátok, ez nincs így..A kényelem iránti vágy meg sokszor tévút. Nem vagyok sem kisgyerek, sem aggastyán, hogy ne lenne erőm a nehézségeket legyőzni. :) Én pl. megtehetném,hogy kocsival járjak be mindennap dolgozni, de önszántamból választom, hogy bkv-bal menjek, mert akkor sokat tudok sétálni napi szinten, és ezt nagyszerű kardiozásnak tartom, emellett edzek is, de nem is vagyok elhízva. (Amúgy ha azt írtatok volna, hogy onlyfans modellek vagytok és attól lett hipphopp szipiszupi életetek, még azt is előbb elhittem volna, mint ezt igy(igaz ott is lehetnek hibbant alakok fent)- ugyanis ismertem webcam modelleket, akik rövid időn belül felhagytak ezzel és inkább találtak maguknak értelmes foglalkozást, mert elmesélték,hogy milyen is ez a munka...ja,amúgy külsőre hibátlanok és most sincs *zar életük és nem szenvednek :D)
2021. máj. 6. 20:54
 89/125 anonim ***** válasza:
88%

Én egész addig nem "tomboltam", amíg ide nem jött néhány válaszoló prostizni, retkes pics@zni meg a családomat felhánytorgatni.

Annak örülök, hogy neked érdemi munkád van (még ha titkos is). Én mindössze arra próbáltam rávilágítani, hogy az embereknek csak kis százaléka ilyen szerencsés, hogy azzal kereshet pénzt, ami a szenvedélye, és meg is él belőle.

Te nem egy bárkire ráhúzható példa vagy, maximum egy szerencsés kivétel.

Mindenesetre itt senki nem akart téged rávenni, hogy camgirl legyél. Mindenki el tudja dönteni maga, mit kezdjen az életével.

Én is hoztam egy döntést az enyémről, amit nem bánok, és csak annyit szeretnék, hogy ne akarja nekem mindenki megpróbálni bebizonyítani, hogy ez rossz és hogy ettől értéktelen, szemét ember vagyok.

Arra, hogy az ismerőseidnek nem jött be ez a munka, nem tudok mit mondani. A kávézók, éttermek közül is van, amelyik becsődöl, a másik pedig virágzik. Ettől még nem lesz az egész vendéglátóipar értelmetlen, amivel fölösleges is bárkinek foglalkoznia.

Valószínű, hiába voltak szép lányok, hiányzott belőlük valami plusz, ami ebben.a munkában sikeressé tesz.

Az Onlyfans pedig viszonylag új, webcam oldalak viszont nagyon régóta vannak. Én pedig régóta dolgozom rajtuk. Nem értem, miért elképzelhetetlen számodra, hogy valaki ezeken is sikeres legyen.

Az életem amúgy nem "hipphopp lett szipiszupi"; hosszú évek munkájával építettem ki a vendégköröm és tanultam meg azokat az apró trükköket, amik hozzásegítenek, hogy jól keressek.

Az meg, hogy te hogy jársz be dolgozni, helikopterrel vagy akár kézenjárva, meg hogy milyen az alakod, az ne haragudj, de szerintem senkit nem érdekel.

2021. máj. 7. 01:58
 90/125 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem napi 3-4 órára ez elég jó kereset, és ha nem csinálod régóta, ez lehet idővel több is.

Mióta webcam modellkedsz? Heti hány napot dolgozol?

2021. máj. 11. 13:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!