Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?
Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.
----
Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..
Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?
25/N
Van viszonyítási alapom, voltak a kamerázás előtt is munkáim. Szar munkák, szar fizetésért, és volt olyan, ahol a főnök és a kollégák is ócskák voltak, konkrétan gyomorideggel jártam be.
Az én életem a kamerázástól minden tekintetben jobb lett, nincs olyan része az életemnek, amiről úgy érezném, csorbult volna ezáltal.
Természetesen nem kell követni a példámat, írtam én valahol ilyent? Viszont engem se kell megpróbálni meggyőzni másról és ízekre szedni, ha leírom a tapasztalataimat a kérdezőnek, aki már szintén ezen az úton jár.
"téged nem a főnököd rángat, hanem a kuncsaftjaid"
Még mindig nem értesz semmit. A kuncsaft jelezheti, hogy ideje, kedve lenne rám. Én döntök, hogy ráérek-e, akarom-e a pénzét.
Mondhatok nemet is, attól ő még nem mond le rólam, jönni fog máskor is.
Ebben a munkában azt csinálok, amit akarok, akkor dolgozok, amikor akarok, szabad vagyok.
Az intéseket a nyelvekkel kapcsolatban köszönöm. Nem tudom, mit értesz normális elsajátítás alatt, vagy te a meg nem nevezett munkádban mennyire magasröptű beszélgetéseket folytatsz a kollégáiddal.
Nekem pl. az, amit itt átbeszéltünk, menne németül, angolul és franciául is; a törzsvendégeimmel szoktam a munkájukról, a családjukról és úgy általában az életről az országukban is beszélgetni, nem csak arról, hogy mit hova dugjak.
Nem az a baj, hogy te nem csinálnád ezt a munkát; az a baj, hogy tényként kijelentesz dolgokat az ezt végzőkről, minden valós ismeret nélkül.
A férfiak pedig, akiknél kizáró ok a webcamozás, nem érdekelnek, és nem érdekelnének akkor se, ha épp nem lenne senkim.
Mégpedig azért, mert akinél ez kizáró ok, azzal valószínű, olyan világnézeti különbségeink vannak más területeken is, hogy az egy kapcsolatolatot amúgy is lehetetlenné tenne.
"Van viszonyítási alapom, voltak a kamerázás előtt is munkáim. Szar munkák, szar fizetésért, és volt olyan, ahol a főnök és a kollégák is ócskák voltak, konkrétan gyomorideggel jártam be."
"Viszont engem se kell megpróbálni meggyőzni másról és ízekre szedni, ha leírom a tapasztalataimat a kérdezőnek, aki már szintén ezen az úton jár."
Te magadnak mondasz ellen. Ugyanis konkrétan arról győzködsz mindenkit, hogy a kamerázás alternatívája a szar munka. Nem. Nem ez az alternatíva. Legfeljebb csak neked, de nem kéne mindenkire extrapolálnod. Százezrek tudnak normális munkahelyen dolgozni, igaz, ahhoz egy minimális tehetség is kell. Most írjam le megint a kacsás közmondást?
Nem győzködtem senkit, ha volt a válaszok közt ilyen, azt nem én írtam.
Kizárólag a saját tapasztalataimat írtam le.
"Százezrek tudnak normális munkahelyen dolgozni"
Ez nem jelenti azt, hogy szeretik is a munkájukat, hogy az egyik válaszolót idézzem, szenvedéllyel végzik és kiteljesednek benne.
Főleg nem jelenti azt, hogy elégedettek a munkahelyi körülményeikkel és a fizetésükkel.
Az emberek nagy részének a munka robot, szükséges rossz, pénzkereset. Sokaknak nincs lehetősége változtatni, vagy nem mernek.
A webcamezés egy lehetőség kitörni ebből, nyilván nem az egyetlen. Én ezt ismertem meg, nekem megtetszett, ezt választottam.
Ha valaki kérdez róla, tudok rá érdemben válaszolni. Aki nem tud, az nem értem, minek jön ide leoltani, megalázni azokat, akik a webcamezéssel elérhető eredményekről beszélgetnének, nem pedig arról, hogy a munkának milyen az erkölcsi megítélése, vagy hogy befolyásolja az életvitelt.
Aki webcam modelkeket akar szidalmazni, az menjen egy ilyen kérdéshez vagy írjon ki egy sajátot erről.
Tessék, segítek is, itt kitombolhatjátok magatokat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1112..
Én egész addig nem "tomboltam", amíg ide nem jött néhány válaszoló prostizni, retkes pics@zni meg a családomat felhánytorgatni.
Annak örülök, hogy neked érdemi munkád van (még ha titkos is). Én mindössze arra próbáltam rávilágítani, hogy az embereknek csak kis százaléka ilyen szerencsés, hogy azzal kereshet pénzt, ami a szenvedélye, és meg is él belőle.
Te nem egy bárkire ráhúzható példa vagy, maximum egy szerencsés kivétel.
Mindenesetre itt senki nem akart téged rávenni, hogy camgirl legyél. Mindenki el tudja dönteni maga, mit kezdjen az életével.
Én is hoztam egy döntést az enyémről, amit nem bánok, és csak annyit szeretnék, hogy ne akarja nekem mindenki megpróbálni bebizonyítani, hogy ez rossz és hogy ettől értéktelen, szemét ember vagyok.
Arra, hogy az ismerőseidnek nem jött be ez a munka, nem tudok mit mondani. A kávézók, éttermek közül is van, amelyik becsődöl, a másik pedig virágzik. Ettől még nem lesz az egész vendéglátóipar értelmetlen, amivel fölösleges is bárkinek foglalkoznia.
Valószínű, hiába voltak szép lányok, hiányzott belőlük valami plusz, ami ebben.a munkában sikeressé tesz.
Az Onlyfans pedig viszonylag új, webcam oldalak viszont nagyon régóta vannak. Én pedig régóta dolgozom rajtuk. Nem értem, miért elképzelhetetlen számodra, hogy valaki ezeken is sikeres legyen.
Az életem amúgy nem "hipphopp lett szipiszupi"; hosszú évek munkájával építettem ki a vendégköröm és tanultam meg azokat az apró trükköket, amik hozzásegítenek, hogy jól keressek.
Az meg, hogy te hogy jársz be dolgozni, helikopterrel vagy akár kézenjárva, meg hogy milyen az alakod, az ne haragudj, de szerintem senkit nem érdekel.
Szerintem napi 3-4 órára ez elég jó kereset, és ha nem csinálod régóta, ez lehet idővel több is.
Mióta webcam modellkedsz? Heti hány napot dolgozol?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!