Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?
Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.
----
Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..
Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?
25/N
ma 16:57
nagyon durva dolgokat sosem, napi 3-4 órát vagyok online. átlagosnak mondanám magam, kicsit molett vagyok meg most újra félhosszú és rövid közt van a hajam.
Ez már egy magas kereset a webcam modellek között, a többség ennyit SEM keres. Eléggé szór a mezőny, a top előadók tényleg milliókat zsebelhetnek be akár, de a sor végén élők meg max. pár száz dollárt, vagy annyit sem.
Tudod ez olyan mint a zeneipar. A csúcson lévő milliós gázsikat kapnak 1-1 koncertért, a sor végén állókat meg jó ha 1-1 bárba, lagziba, 120. szintű falunapra havonta 2x elhívják és kapnak 50-100k-t, de a zenészek többsége nem tud belőle megélni. S ez utóbbi a többség, a webcam is ilyen, hatalmas a különbség a mezőny eleje - közepe és a vége között.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!