Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?
Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.
----
Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..
Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?
25/N
Ez magas kereset, plane ha molett vagy. Nyilvan arra is van igeny, kereslet, de erdemes megnezni pl a chaturbaten kiket neznek a legtobben.. 18 koruli, vekony, tokeletes test stb..
Te egyiknek sem felelsz meg.
Szia Kérdező!
Ez a 400-500 ezer Forint ez tiszta pénz vagy ebben a KATA is benne van?
Adózol egyáltalán?
ugye milyen jó?:))) ott a lehetőség előtted is, vannak pasi modellek is. ha nem zavar hogy b"zik néznek téged akkor még akár Te is lehetsz sikeres! én körülbelül annyira vonzódnék azokhoz a férfiakhoz mint te a melegekhez , szóval egyenlő az egész. és van rám igény. ki miatt lehet megélni belőle? amiatt aki fizet érte!
(egyébként meg nehogy azt higgyétek csak felregisztrál napjainkban egy csaj és majd így keres. nem lesz semmi vendége, esetleg minimális számú vendég az első pár hétben, ha csak nincs nagy szerencséje.)
nyugi, ilyen hozzáállással valószínűleg nem is lennél sikeres, de valószínűleg amúgy sem ha csak nincs szerencséd.:))))
nem baj, végül is elrobotolhatsz a fiatal éveidben a gyártó soron vagy a tescoban, akár egy irodában is havi 180ért plusz minden nap elviselni azt a sok hülye embert.. nem érsz rá majd erre később.
mindenki maga tudja mi neki a jó, én nem szóltam bele abba hogy te mit csinálsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!