Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?
Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.
----
Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..
Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?
25/N
Tudomásul kell sajnos venni, hogy sokan munka nélkül akarnak sokat keresni, ez van.
Én Svájcot ajánlanám neked prostiként, sokkal jobban keresnél, mint webcamozással. A svájciak nyüzügék, még arra is jóval kevesebb az esélyed, hogy "munka" közben lesérülsz.
#91 Köszönjük, leülhetsz, szövegértés egyes.
Nem az volt a kérdés, milyen más erotikus munkával lehet többet keresni, hanem hogy a kérdéses összeg webcamozással jónak minősül-e.
Aki webcamozik, az többnyire nem akar klasszikus prostitúcióval foglalkozni, mert esze ágában sincs vadidegenekkel dugni.
Lehet, hogy te -gondolom férfiként- nem látsz különbséget a két dolog között, de attól még van.
92: felesleges a többség nevében okosnak látszani, mert tetszik vagy sem, ezt most egyedül te mondtad.
Az szinte teljesen mindegy, hogy webcam vagy prostitíúció, mert aki idáig eljutott, az el fog jutni odáig is. Akinek bejött a webcamozás, nem fog nemet mondani a fizetős szexre, ha azzal az ötszörösét megkeresi. Kcisit álomvilágban élsz, de hát kellenek az ilyenek is, én jól szórakoztam rajtad.
Történetesen regisztrálva vagyok több webcam modell fórumba és személyesen is ismertem lányokat, akik ezzel foglalkoztak.
Kb. 95%-uk hozzám hasonlóan gondolkodik erről a témáról, eszük ágában se lenne a virtuális szexnél tovább lépni.
A te kijelentésed hány személyes példán alapszik? Netán siketült már webcam modelleket rávenned, hogy szexeljenek veled pénzért?
Engem is nagyon szórakoztat, ahogy egyesek kijelentéseket tesznek, mintha mindent tudnának erről a munkáról, és azokról, akik csinálják, csak mert párszor nézelődtek Chaturbate-en.
Sok néző gondolja egyébként, hogy ha meztelenkedek a kamera előtt, akkor lehet velem dugni is. Őket bizonytalan válaszokkal meg szoktam hagyni ebben a hitükben, és annyit gombolok le róluk, amennyit csak tudok. Ez is rendkívül szórakoztató.
Nem vagyok semmilyen piedesztálon. Sőt, nem ítélem el a prostituáltakat se.
Annyi, hogy amit ők csinálnak, az nekem és a webcamosok nagy részének nem férne bele.
Szépen átugrottad amúgy azt a részt, hogy milyen személyes példákon alapszik a kijelentésed, miszerint aki webcamozik az pénzért szexel is. Gondolom, nincs ilyen és most már csak személyeskedni tudsz.
Na ez a szánalmas.
Egyébként, ha 18 alattiak recskáznak rám, az nem az én felelősségem. A webcam oldalnak megvan erre a szűrőrendszere, nem az én dolgom ellenőrizni.
Ha pedig idős teszi, hát váljék egészségére. De azért nagy átlagban inkább 20-50 közötti vendégeim vannak.
Igen, elvagyok a saját kis világomban, de nem is pofázok bele mindentudást képzelve olyanok világába, akikéről lövésem sincs.
Azt meghagyom az ide írogató "eliteknek". A 95-ös hozzászólás is elképesztően magas színvonalú, előkelő stílust képvisel. Ha ez az "elit", csak örülök, hogy nem vagyok a része.
Megnéztem amúgy a linkelt videót, ahol a mádám arról beszél, hogy a svájci prostituáltak nem ritkán gumi nélkül dugnak és az orvosi vizsgálat se kötelező számukra. Köszönöm, kihagyom ezt az "elit" lehetőséget! :D
#99 Nagyon jól összefoglaltad.
#97 Velem amúgy lehet vitázni, de ahhoz érvek és tapasztalatok kellenének, nem felületes ismereteken vagy képzeleten alapuló kijelentések meg személyeskedések.
De nem is fogok komoly vitapartnernek tekinteni olyan személyt, akinek az az össz nehézség az életében, hogy autó helyett BKV-val jár dolgozni és ez a "problémája" is csak azért van, mert magának kreálja.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!