Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?
Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.
----
Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..
Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?
25/N
"aztán haljon meg egyedül vagy egy boldogtalan pákapcsolatban"
Mert aztán egy tanár, orvos, bolti eladó vagy takarító nem szokott ám elválni, vagy nem élhet boldogtalan kapcsolatban.:D
Semmilyen munkakör nem garancia a sírig tartó szerelemre!
Amúgy itt senki nem nézett le senkit, a kérdés a webcam modellkedéssel megkereshető pénzekről szólt, amíg ide nem jött néhány nagyokos fikázni.
Azt se állította senki, hogy a webcamozás alternatívája a szar munka, viszont sok nőnek, aki ebbe belevágott, korábban csak szar munkái voltak vagy éppen hosszú ideje már semmilyen. Vannak páran, akiknek ettől anyagi értelemben jobbra fordult a sorsa és jól érzik magukat így, ezt kellene elfogadni, vagy ha nem megy, csak simán nem foglalkozni velük.
Érdekességképpen egy webcam modellek körében készült felmérés arról, hogy hányan házasok, vagy vannak közülük kapcsolatban:
"Az,hogy előtte szar vagy semmilyen munkáik voltak, őket minősíti..."
Te valószínű, ilyen kis papa-mama kedvence lehetsz, akinek egész életében mindent az arany popója alá toltak, és elképzelésed sincs róla, hogy a tiédtől különböző hátterű emberek is létezhetnek.
Olyanok, akik egy kicsit komolyabb nehézségekkel néznek szembe, minthogy autóval vagy tömegközlekedéssel járjanak dolgozni.
Erősen sarkított vélemény csupán a képességekre fogni, hogy valaki talál-e olyan munkát, amit szívesen csinál és még tisztességesen meg is fizetik.
"Persze,legyen minden nő netes modell, hisz ez a legkönnyebb szakma,"
Ki mondta, hogy bárki netes modell legyen? Annyi volt a kérés, hogy hagyják békében élni azt, aki úgy döntött, az lesz.
A "szakma" pedig messze nem könnyű. Azt hiszem, te magad említetted két gyönyörű nőismerősödet, akiknek szintén nem ment.
Talán mégis kellenek hozzá bizonyos kvalitások, amik nincsenek meg bárkiben? Például tolerancia, empátia, hogy kötődjenek hozzá a nézői.
Ezekből amúgy te is vehetnél leckéket, nem csak a webcamos karrierhez jönnek jól!
"pasi meg nyilván jut, főleg ha eltartják őket ahol hölgyek."
És egy újabb teória.
Először azt állítod, az ilyen nőknek nincs kapcsolata. Hozok egy 250 fős felmérést cáfolatul, hogy kb 70%-nak igenis van.
Erre kitalálod, hogy ott biztos eltartják a férfiakat. Mindben, kivétel nélkül. Belelátsz talán az összesbe? Vagy mégis mire alapozva jelentesz ki ilyeneket?
És még mindig nem világos, hogy ha neked annyira jó szakmád van olyan nagyszerű fizetéssel, mi a fenének kattintasz meg egy ilyen kérdést? Miért foglalkoztat, ha valaki ebből akar megélni?
Még azt se lehet mondani, hogy látókörszélesítés miatt, mert minden kapott információra csak kifogásokkal jössz és fröcsögsz.
Kicsi lány, ne akard nekem megmagyarázni, hogy mindenki előtt csodás lehetőségek állnak és csak tehetségtelen lúzerek nem találnak maguknak minimum bruttó 600 ezres állásokat, amit ráadásul imádnak, a főnökkel és a kollégákkal együtt. :D
Különben nem én vetettem fel először, hogy te egy kis hercegnő lennél, de minél többet olvasok tőled, annál jobban ez a meglátásom nekem is.
Menj csak, érezd hősnek magad tőle, hogy BKV-val jársz dolgozni, és gondold azt, hogy a legrosszabb, ami egy emberrel történhet, az az, ha diákmunkáznia kell egyetem mellett, mert apuciék nem vettek neki lakást. :D
A csúnya, rossz webcam modelleknek is mind térden állva könyörögnek a szerető szüleik, hogy járjanak egyetemre; de ők nem mennek, mert lusták és még buták is, mint a föld, meg nem akarnak kilépni se otthonról, így aztán lemaradnak az őket váró álommunkákról amiben kiteljesedhetnének. :D
Hát nem tudom, kettőnk közül ki él burokban, kislány.
Régóta követem a kérdést, de most is csak annyit szólnék hozzá, hogy engem egyedül a megnevezés zavar. Itt nem modellkedésről van szó, inkább mondanám webcam strippernek vagy webcam geisha-nak (bár a gésáknál elvárás a magas szintű kulturális hozzáértés is a szórakoztatás és a szexuális szolgáltatások mellett, itt nem tudom, mennyire van ilyesmire igény).
Ezen kívül meg mindenki azt csinál, amit akar, viszont ha ne adj isten, lenne valaha gyerekem, akkor biztosan nem lennék rá büszke, ha ezt csinálná.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!