Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?
Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.
----
Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..
Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?
25/N
nekem meg egy olyan szájából érződik az irónia és gúny e tekintetben aki protekcióval került be helyekre vagy apuci alátette egy céget amit éppen visz.
Egy dolgot tanulj meg itt Magyarországon a droidból sosem lesz gazdag milliomos legalább is a munkát illetően. Azt meg h ki hogy jutott odaáig azt már hagyjuk...
Te már csak tudod, ki került be protekcióval... 😂
Azt a mondást ismered, hogy ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye?
"Mert napi 8 órában tekeregni meg perverz vágyakat kielégíteni"
Épp ez az, nem napi 8 órában, csak 4-6. Plusz nem utazok sehova, csak a kanapéig megyek.
Pont ettől tudok minőségi életet élni, hogy a fél napom nem a munkával+utazással esetleg idegesítő kollégák között telik. Csináltam ezt is előtte, és felmértem, hogy nekem ez így nem élet.
Pár közeli családtagom és batátom tudja mit csinálok és nekik nem probléma. Ha összejövünk, nem a munka a téma.
Számomra elég unalmas lenne az a társaság, ahol folyamatosan erről van szó.
Orvoshoz meg hálistennek nem sokat járok. Ha megkérdezi, home office irodai munka, ennél mélyebben sose kellett belemennem. Az betegségemről beszélek vele, nem csacsogok.
Magam fejlesztéséről pedig mint már mondtam, most tanulok egy negyedik nyelvet és folyamatosan képben vagyok azzal is, hogy milyen eszközökkel dolgozzak. (Ha sokat akarsz keresni, nem elég egy olcsó laptop meg egy tescós webkamera.)
Nem mondtam, hogy nem lehet valakinek álommunkahelye nagyszerű főnökkel meg kollégákkal 7 számjegyű fizetésért, de azért valljuk be, a lakosság 80-90%-ánál nem ez a jellemző.
A kérdés itt egyébként arról szólt, hogy webcamozásból mit lehet anyagilag kihozni, nem arról, hogy ki hogy ítéli meg erkölcsileg a tevékenységet.
Nem dicsekedtem semmivel, olvass vissza, az 53-as válaszoló kötött belém elég agresszív módon.
Jött apámmal, anyámmal, esetleges főnökömmel de még a gyerekemmel is. Erre adtam egy választ.
Utána próbáltak megfogni azzal, hogy mi lesz velem idősebb koromra, meg jöttek a társasági életemmel.
Gyakorlatilag ízekre lett szedve az életem, ahogy még mindig folytatod; most épp az ismerkedéssel, a szépítkezéssel meg a nyelvtudásom szintjével.
Hát kérlek, nem ismerkedem, mert párkapcsolatban vagyok. De hidd el, ha arra kerülne a sor, nem okozna gondot olyan férfit találnom, aki nem teljesen elutasító a pénzkeresetemmel szemben, aki meg az, azzal nem is akarnék ismerkedni.
"amíg elkészülsz, hogy puccba vágd magad"
Az ilyen kijelentésekből látszik, hogy lövésed sincs erről a munkáról, ami nem baj, csak könyörgöm, akkor mit keresel egy ezzel kapcsolatos kérdésnél?
Semmivel nem szépítkezem többet, mint amennyire egy normál munkahelyre is tenném, ahol pl. ügyfelekkel találkozom. De van olyan vendégem is, aki többször rámírt, mikor offline voltam, hogy azonnal látni akar, és nem érdekli, ha smink nélkül és melegítőben vagyok.
Ami pedig a nyelveket illeti, itt aztán igazán lehet anyanyelviekkel találkozni; vannak vendégeim USA-ból, UK-ból, Kanadából.
De vannak németek, franciák, Svájciak is; velük nem angolul beszélek, hanem az anyanyelvükön.
Sokkal több inger ér ebben a munkában, mint egy irodában ücsörögve, és nem, nem a Lovense Lush-omon keresztül. :D
Látszik, hogy te max freemium oldalon láttál néhány modellt, rózsaszín kütyüvel a lába közt gyakorlatilag kommunikáció nélkül vonaglani. Nem csak ez az előadói stílus létezik.
És hidd el, van az életemben olyan, amit szenvedéllyel végzek és kiteljesít; a webcammel keresett pénz pedig csak az eszköz hozzá. És hogy ez a cél számodra elfogadható-e, az tökéletesen hidegen hagy.
Nem győzködtem senkit arról, hogy az én utamat és járja, a nekem feltett kérdésekre és kifogásokra válaszoltam, amikkel pont engem akartak letéríteni róla.
Én ide azért jöttem, hogy a kérdésre válaszoljak és segítsem a kérdezőt a tapasztalataimmal a munkájában.
A te válaszaidnak az ítélkezésen és a kötekedésen kívül mi a céljuk?
"mert az élet nem habos torta"
Köszönöm, hogy emlékeztet, Virág elvtárs! :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!