Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?
Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.
----
Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..
Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?
25/N
#36 Nem tudom, mit tanultál, de nem jogot, az biztos.
prostituált: az a személy, aki anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújt
szexuális szolgáltatás: a prostituált olyan, a szolgáltatást igénybe vevővel való TESTI ÉRINTKEZÉST is igénylő tevékenysége, amely a szolgáltatást igénybe vevő szexuális vágyának felkeltésére, illetve annak kielégítésére irányul
Ha neked mégis "egykutya", az a magánvéleményed, amit senki nem kérdezett. A kérdés a webcam modellként megkereshető pénzről szólt.
Mivel neked ebben semmi tapasztalatod, lehet tovább kocogni.
Azt egyébként honnan veszed, hogy egy webcam modell nem fejleszti magát? Én pl 3 idegen nyelvet beszélek, most tanulom a negyediket, a munkához használt számítógépeimet pedig mind magam terveztem.
ma 14:52
igazad van! amúgy te Stripchaten fent vagy? én csak oda dolgozom. most már.
Én több oldalon dolgozom párhuzamosan, tokenes nincs köztük. Aki bejön, egyből fizet, vagy ha van is freechat, azt bármikor kikapcsolhatom.
Európai oldalak ilyenek.
Van jópár oldal, lehet válogatni. Én szeretek egyszerre többnek dolgozni, több lábon állva nagyobb biztonságban érzem magam.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!