Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Webcam modellként havi 4-500...

Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?

Figyelt kérdés

Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.

----

Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..

Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?

25/N

2021. ápr. 29. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/125 anonim ***** válasza:
71%

#36 Nem tudom, mit tanultál, de nem jogot, az biztos.

prostituált: az a személy, aki anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújt

szexuális szolgáltatás: a prostituált olyan, a szolgáltatást igénybe vevővel való TESTI ÉRINTKEZÉST is igénylő tevékenysége, amely a szolgáltatást igénybe vevő szexuális vágyának felkeltésére, illetve annak kielégítésére irányul

[link]

Ha neked mégis "egykutya", az a magánvéleményed, amit senki nem kérdezett. A kérdés a webcam modellként megkereshető pénzről szólt.

Mivel neked ebben semmi tapasztalatod, lehet tovább kocogni.

Azt egyébként honnan veszed, hogy egy webcam modell nem fejleszti magát? Én pl 3 idegen nyelvet beszélek, most tanulom a negyediket, a munkához használt számítógépeimet pedig mind magam terveztem.

2021. máj. 3. 14:52
 42/125 A kérdező kommentje:

ma 14:52

igazad van! amúgy te Stripchaten fent vagy? én csak oda dolgozom. most már.

2021. máj. 3. 14:58
 43/125 anonim ***** válasza:
80%

Én több oldalon dolgozom párhuzamosan, tokenes nincs köztük. Aki bejön, egyből fizet, vagy ha van is freechat, azt bármikor kikapcsolhatom.

Európai oldalak ilyenek.

2021. máj. 3. 15:03
 44/125 A kérdező kommentje:
Azokat én nem ismerem, stripchat, chaturbate, myfree, bonga amiket én ismerek esetleg cam4 bár én arra nem dolgoztam
2021. máj. 3. 15:04
 45/125 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Van jópár oldal, lehet válogatni. Én szeretek egyszerre többnek dolgozni, több lábon állva nagyobb biztonságban érzem magam.

2021. máj. 3. 15:16
 46/125 A kérdező kommentje:
én felregisztráltam chaturbatere stripchat mellett, de ott nincs semmi. 5en néznek most is. nem értem az miért nem megy.. :/
2021. máj. 3. 15:26
 47/125 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom én neked, sokan azt hiszik hogy regisztrálnak és másnap már dől is a zsé, mint akik már kb 5-10 éve az oldalon vannak jó pár követővel. Itt az idő, kitartás, valamint a műsorod színvonala merően befolyásolja a jövedelmedet.
2021. máj. 3. 15:46
 48/125 A kérdező kommentje:
Ugye van mellette a stripchat és mindig lekapcsolom a chaturbatet ha mutatok valami olyat..
2021. máj. 3. 15:49
 49/125 anonim ***** válasza:
61%
Amikor a prostik magyarázzák, hogy nem prostik. Priceless. :D
2021. máj. 3. 16:04
 50/125 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk prostik, webcamosok vagyunk. :) Nem tudom mi fáj abban ennyire hogy a fiatal éveinkre találtunk magunknak egy kiskaput. Ebben az országban tisztességes munkából max. éhen döglesz, ráadásul azt nem tudod hogy nekem pl. még bajaim is vannak , úgy meg duplán nehéz elhelyezkedni, élesben
2021. máj. 3. 16:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!