Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Webcam modellként havi 4-500...

Webcam modellként havi 4-500 ezret keresni "kevés" vagy ez a normális?

Figyelt kérdés

Akinek előítéletei meg komplexusai vannak az ilyen munkákkal kapcsolatban, az zárja be a kérdésemet.

----

Szóval ha én stúdióban keresek 2 hetente 250 körüli összeget webcamosként, operátor nélkül úgy hogy 60% ot kapok az tényleg kevésnek számít? Ezt mondta nekem valaki. Meg látom hogy a top100ban lévő modellek ennek az összegnek minimum a 4xesét keresik meg, stripscore alapján.. valami 600. vagyok így , ezzel a keresettel..

Tudom hogy átlagbérnek nagyon jó de egy webcam modellnek ez tényleg szegényes pénznek számít?

25/N

2021. ápr. 29. 16:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/125 anonim ***** válasza:
67%

#49 Miért kéne magyarázni? A törvény egyértelműen körülírja, ki a prosti. A webcamosok eszerint nem.

A többi csak bullshit.

2021. máj. 3. 16:50
 52/125 anonim ***** válasza:
86%

"én felregisztráltam chaturbatere stripchat mellett, de ott nincs semmi. 5en néznek most is. nem értem az miért nem megy.. :/"

Ez a munka ilyen. Pl. van aki Streamate-en vagyonokat keres, én meg a kifizetésre valót alig tudtam összekaparni.

Ki kell próbálni több oldalt és amelyik bejön, azt megtartani. És tényleg adni kell időt a dolognak, törzsvendégeket nyerni, akkor lesz igazán jövedelmező.

2021. máj. 3. 16:59
 53/125 anonim ***** válasza:
30%

ne mondjad már, hogy te dolgozol, a redvás picsdat mutogatod kanos vén dögöknek, majd ne felejtsd el ha egyszer anyád vagy apád vagy a gyereked vagy netalán a normális munkáltatód fogja megtalálni a múltbeli videóidat

anyádék biztos ilyen munkára neveltek már kiskorodtól

te hogy vélekednél ha a gyereked ugyanazt csinálná mint te?

2021. máj. 3. 17:45
 54/125 anonim ***** válasza:
74%

Apám meghalt. De amúgy is egy alkesz volt, akit anyám terhesen otthagyott, és felém se szagolt soha. A gyerektartást is bíróság hajtotta be rajta.

Anyám tudja. Nem nagyon érdekli, annak örül, hogy olyan munkával keresek sokat, amit szeretek csinálni és támogatni is tudom belőle.

"normális munkáltatód"

Itt egy kicsit felröhögtem. Nem szándékozom már Magyarországon alkalmazottként gályázni napi 8-12 órát éhbérért.

Egyébként, ha valaki többezer oldal többmillió videója között ráakad pont az enyémre, az megérdemli, hogy örüljön neki.

A gyerekemet, ha lesz, úgy fogom nevelni, hogy ne legyen előítéletes, és ne gyűlöljön embereket csupán pl. a munkájuk miatt, akik neki (és úgy általában senkinek) semmit nem ártanak.

Ha valaha beszélek vele a munkámról, bízom benne, hogy érteni fogja, hogy azért vállaltam ezt, hogy neki minél több mindent megadhassak. Nem csak anyagiakat, hanem időt is, amit vele tölthetek. 8-12 órás robot mellett ez lenne a legnehezebb.

Ha pedig ő ezt akarná csinálni, felnőtt emberként elfogadnám és tiszteletben tartanám a döntését. Ugyanúgy szeretném és a gyerekem maradna, mintha bármi más (törvényt nem sértő) dologgal keresné a kenyerét.

2021. máj. 3. 18:05
 55/125 anonim ***** válasza:
24%
akkor gratulálok anyádnak, "embert" nevelt belőled
2021. máj. 3. 18:08
 56/125 anonim ***** válasza:
73%

Honnan tudod, milyen ember vagyok?

Annak mindenesetre örülök, hogy nem olyan, mint te, aki abban leli örömét, hogy gusztustalan trágár stílusban próbál a földbe döngölni ismeretleneket egy anonim fórumon.

2021. máj. 3. 18:16
 57/125 A kérdező kommentje:
53aska hú de frusztrált valaki.. 🤣🤣🤣
2021. máj. 3. 18:31
 58/125 A kérdező kommentje:
Savanyú a szőlő?
2021. máj. 3. 18:33
 59/125 anonim válasza:
24%

Nem szándékozom már Magyarországon alkalmazottként gályázni napi 8-12 órát éhbérért.

Hány éves korodig szeretnél / fogsz modellkedni? És utána mi lesz?

2021. máj. 3. 20:10
 60/125 anonim ***** válasza:
73%

Mit törődsz te azzal? Dolgozzon ameddig jó neki. Lehet téged meg a villamos út el aztán nem kell dolgoznod 82 éves korodig szaros pénzért amiből talán a családot leviszed a balatonra egy évben 1 szer szerény beosztásokkal.

Egyesek egy lakásravalót megkeresnek ezzel a munkával kb 1 év alatt. Mérlegeljél már , mi marad meg a fizetésedből? szaros 30 ezer? gratulálok , lényeg h becsületes vagy és hogy a szarrágó magyar vállalkozó éldegélnek rajtad, akik leveszik a feles pénzedet vagy ki sem fizetik ami járna neked. de ők nem szemetek ,mi?

2021. máj. 3. 20:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!