Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
Láthatod milyen válaszaimat minősítik haszontalannak. Ez mindent elarul.
messze nem 200 emberről van szó csak néhány unatkozo trollrol.
De akár 200 an is lehetnének akár többen ugyanúgy tevednenek ha nem néznek utána. Ez nem azon múlik hogy hányan vannak hanem azon hogy utána neznek e vagy sem.
Mellesleg sokkalta több ember nem néz utána mint ahány igen. A közvélemény nagyon lassan reagál csak. De ez megint mlm független, nézd meg a vírustagadók mit művelnek és hányan vannak. Vagy a bitcoin tagadók. De meg a holocaust tagadás is ide lehet sorolni. Lényegében minden tagadást hisz ha valami tényleg nem lenne akkor tagadni se kene. És az égvilágon semmit se jelent hogy hányan tagadják, hisz ez csak azt mutatja, hányan nem néztek utána. Azok meg akik azt követelik hogy helyettük más nézzen utána ezeknek a legalja.
Azért tűnik hazalasnak mert te magad se néztél utána. Ha megtetted volna akkor tudnád hogy nem hazalas.
Attól hogy a többség azt hiszi nekem kell helyettük informálódni az meg ugyanúgy nem lesz igy. Ez nem azon múlik hogy a gyakorin hány troll írja le.
Nem foglalkozom termekeladassal így nektek se fogom eladni. Kénytelenek lesztek azért is elmenni a boltba mert azt se fogom alátok tolni.
#245: De, ekkora a szorzó. Legyen az internet csak 10 zettabyte (a valóságban ennél több, de feltehetően nem nagyságrendekkel). Legyen a google-nek 20 exabyte-nyi tárhelye (körülbelül ennyi van nekik, talán egy kicsit kevesebb). Ezek között a szorzó 500 (illetve 512, mert ugye 2-hatványok kellenek a byte-oknak, de legyünk nagyvonalúak, és csak 500). Tehát 500-szorosa az internet annak, mint amennyi a google tárhelyén elfér.
Most nézzük a tömörítést. A hatásfok nagyon függ a tömörítendő adattól, de száz megabyte-os nagyságrendben mondjuk 40-80%-os tömörítést lehet elérni. Legyünk nagyvonalúak, tegyük fel, hogy egy gigabyte-nyi adatot valami szuper tömörítő algoritmussal 10%-nyira össze tudunk nyomni. A 10 zetta az 1 gigának 22/9-edik hatványa, és a tömörítés hatásfoka erősen idealizált körülmények között is csak logaritmikusan nő, tehát mondjuk 10%*9/22~4%-nyi tömörítést lehet 10 zettabyte-on elérni. Ez 25-szörös szorzót jelent.
Tehát még ennyire jó tömörítési algoritmussal, ennyire idealizált körülmények között is a google az internet 500/25=20-adrészét tudná tárolni. És még a legfontosabb dolgokról se lenne biztonsági másolata.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen jó hatásfokhoz (a valóban logaritmikus növekedéshez) az egész adathalmazt együtt kellene kezelni, én elképzelni sem tudom, hogy mekkora futásidő kellene egy ekkora tömörítéshez. Arról sem beszélve, hogy miféle memóriaegységek, illetve processzorok tudnák ezt megcsinálni. Arról sem beszélve, hogy valahányszor új adat felkerül, az egészet el kellene kezdeni újratömöríteni (vagyis kicsomagolni, új adatot hozzávenni, szuperhatékony-bazinagy algoritmust ráereszteni - egyáltalán mit kezdenének egy internetnyi kicsomagolt adattal, hol tárolnák a tömörítés ideje alatt?). Számomra ez az egész kivitelezhetetlennek tűnik. Mit gondolok rosszul?
#253: "Azt hogy mindent tomoritenek." - Ez benne volt a számolásomban. Konkrétan azt számoltam ki, hogy mi történik, ha valaki mindent akar tömöríteni.
Utánanéztem, idézném a 6-os pontot innen: [link]
"There are unbelievable 1,200 petabytes of information stored by Google, Microsoft, Amazon, and Facebook. Although this number sounds amazing, all the data across the rest of the Internet put it to shame. In all likelihood, these industry leaders will increase the amount of data on their websites even more."
#255: A válasz az, hogy a google nem archivál mindent. Nem archiválhat mindent, fizikailag képtelen rá. Ellentétben azzal, amit #225-ben írtál:
"Hat ez baromira nincs így, ha egy oldal bizonyos tartalmát nem mentik le / osztják tovább és utána törlik a tartalmat te sehogy se fogod tudni azt elővarázsolni. Nem tartozott ide, de ebben is hülyeségeket beszélsz.
Mégiscsak kene az a kepzes. A Googlele arhival mindent."
"Láthatod milyen válaszaimat minősítik haszontalannak. Ez mindent elarul."
Látjuk. Mivel a fél pipáért keményen meg kell dolgozni, ezért te csakis MLM-es hazugságokat írsz. Az én válaszaim 70-95% között vannak kategóriától függően. A 70% az a politika, mert az elég megosztó hely. Ha minden MLM-es hülyeségedre jutna egy hasznos válasz, már 30-40% körül lennél, de te 5-14%-os vagy. Nem, édes jó Lajosom, nem azért mert mindenki hülye és csak te vagy helikopter. Nem azért.
"Ez nem azon múlik hogy hányan vannak hanem azon hogy utána neznek e vagy sem."
Itt csak mi néztünk utána bárminek, te még a belinkelt dolgokra is rákérdeztél hogy "ÉS EZ BENNE VAN?" aztán amikor rámutattam, hogy igen benne van, akkor már nem is volt fontos. 😂
"A közvélemény nagyon lassan reagál csak."
Már vagy 30 éve okádjátok, hogy az MLM a jövő, de valahogy csak nem akaródzik átvenni a normális kereskedelem helyét...
"Vagy a bitcoin tagadók."
Csak nem te is egy gyakoris bitcoinmilliomos vagy? Akkor miért nem egy tengerparton fetrengsz? 😂
"De meg a holocaust tagadás is ide lehet sorolni."
Na itt már azt mondom, hogy keress fel egy pszichiátert. Nácik vagyunk, mert nem hisszük el a baromságaidat rámondásra. Valójában te hasonlítasz a holokauszttagadókra, hiszen ők is hamis bizonyítékok, hazugságok, bemondások, érvelési hibák mentén "vezetik le" az igazukat. Ugyanolyan szektások, mint ti MLM-esek. De te még ehhez is kevés vagy, és a bemondásra hagyatkozol. Hogy te, a nagyságos MLM-troll azt mondta, nézzünk utána! 😂
"Azok meg akik azt követelik hogy helyettük más nézzen utána ezeknek a legalja."
A legalja az a vitakultúra nélküli söpredék, aki nem tudja, egy vitában kinek kell bizonyítania egy állítást. És ezt még hangoztatja is, fennhangon hirdeti az elmebetegségét. Nálad otthon minden rendben? Család, gyerekek? Vagy nem volt gyerekszobád?
"Azért tűnik hazalasnak mert te magad se néztél utána. Ha megtetted volna akkor tudnád hogy nem hazalas."
😂😂😂 Nem az utánanézés hiányzik a válaszoló kollégánál! Hanem a bedőlés! Hogy kritika nélkül elfogadja az MLM prospektus ferdítéseit, mint örök igazságot.
"Nem foglalkozom termekeladassal így nektek se fogom eladni. Kénytelenek lesztek azért is elmenni a boltba mert azt se fogom alátok tolni."
El vagyok keseredve! 😂
"A Googlele arhival mindent."
Azokat az oldalakat hogy archiválja, amit nem talál meg? Nekem van egy honlapom, amin csak fájlokat tárolok, de ezek nem érhetők el a főoldalról. Hogy találja meg ezeket a Google? Ha megtalálja, miért nem látom a Google Bot IP-jét a naplóban? Miért nem dobja ki a fájljaimat, ha rákeresek? 😅
"dolgozni, ezért te csakis MLM-es hazugságokat írsz. Az én válaszaim 70-95% között vannak kategóriától függőben"
Mert te benyalsz a népnek.
Fejtsd már ki, hogy mik azok a cégadatok? Adószám? Tevékenységi kör? Aláírási joggal rendelkezők személyes adatai? Eredménykimutatás? Igen, igen, ezek cégadatok, és nyilvánosak.
Hol van köztük az MLM egyes szintjein lévők létszáma, az ő beszervezettjeik, a forgalmuk és nyereségük? A jutalékrendszer sajátosságai? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!