Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
"Nácik vagyunk, mert nem hisszük el a baromságaidat rámondásra."
Inkább neked kéne pszichiater
Nem az utánanézés hiányzik a válaszoló kollégánál! Hanem a bedőlés! Hogy kritika nélkül elfogadja az MLM prospektus ferdítéseit, mint örök igazságot.
Aki hazalasrol beszél az csak azt bizonyítja hogy nem tudja mi az az mlm. A direkt marketinggel keveri, de még az se feltétlenül hazalas
"Azokat az oldalakat hogy archiválja, amit nem talál meg? Nekem van egy honlapom, amin csak fájlokat tárolok, de ezek nem érhetők el a főoldalról. Hogy találja meg ezeket a Google? Ha megtalálja, miért nem látom a Google Bot IP-jét a naplóban? Miért nem dobja ki a fájljaimat, ha rákeresek? 😅"
Mondom hogy radferne az az informatikai tanfolyam
#257: Nekem nem fogyott el az érvem, alig szóltam hozzá az egész beszélgetéshez. Megakadt a szemem azon, hogy egy képtelenséget állítasz, ráadásul abban a kioktató, fennhéjázó, pökhendi stílusban, ahogyan azt #225-ben tetted. Nem akartam a beszélgetést kisiklatni, egyetlen kommentet akartam tenni (#234), amiben három sorban leírtam, hogy #225 végállítása nem igaz, mert még a számok sem jönnek ki. Jutalmul megkaptam a szintén kioktató, fennhéjázó, pökhendi stílusú #235-öt a tömörítés lehetőségéről. Leírtam, megint nagyon röviden (#241), hogy azzal sem megy. #245-ben ezt kétségbe vontad, ezért #252-ben már részletesebben is kiszámoltam, hogy miért nem jön ki. #253-ban felszólítottál az utánanézésre, amit én meg is tettem, #254-ben ennek eleget tettem. #257-ben végre beismered, hogy nem volt igazad.
Valamiért képtelen voltál annyit írni, hogy "Igazad van." vagy hogy "Én tévedtem."
265 Azért egy pontatlan fogalmamazas nem egyenlő a tevessel. És véd észre azt is hogy a trollok már késhegyes vitát generálnak s aki egy késhegyes vitába beszall az ne csodálkozzon ha beleszalad egy keshegybe.
Finomkodo stílus lehetosegehez ki kéne tiltani innen ezt az egész csürhét.
"Mert te benyalsz a népnek."
Nem lehetsz ekkora kretén... 😂😂😂 Benyalok, amikor azt válaszolom, hogy egy kezdő gépészmérnök kb. bruttó 400-500 ezret keres. Benyalok, amikor megmondom hogy hogy írja meg valaki az informatika háziját. Benyalok, amikor elküldöm a halálba a burkoló trollt. Benyalok, amikor leírom hogy mennyit ér a munkaerőpiacon egy adott képzés.
"Mondom hogy radferne az az informatikai tanfolyam"
Hívd már fel a főnökömet, hogy ezt ő is megtudja! 😂 De kifejtheted, hogy mégis hogy archiválja a nyilvánosan nem linkelt lapokat. Ja várjunk csak... Te ehhez sem értesz!
"260: A ceg adatbázisában"
Milyen adatbázisában?! 😂 Ezzel csak azt bizonyítod, hogy életedben nem dolgoztál operátor szintnél feljebb. Miért tenné nyilvánossá bármelyik cég az "adatbázisát"? Melyik publikálta? 😂
"Miért tenné nyilvánossá bármelyik cég az "adatbázisát"
Pl.mert nyilvános adat az amirol szo van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!