Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 19-20 évesen...

Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?

Figyelt kérdés
Érettségi bizonyítvánnyal, jogosítványal rendelkezek.

2021. márc. 27. 20:42
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/327 anonim ***** válasza:
0%
"A legalja az a vitakultúra nélküli söpredék" érdekes mikor ezt mondja az aki anyázni sértegetni kezd valakit pusztán mert más a véleménye.
2021. ápr. 1. 10:34
 262/327 anonim ***** válasza:
0%

"Nácik vagyunk, mert nem hisszük el a baromságaidat rámondásra."

Inkább neked kéne pszichiater

2021. ápr. 1. 10:34
 263/327 anonim ***** válasza:
0%

Nem az utánanézés hiányzik a válaszoló kollégánál! Hanem a bedőlés! Hogy kritika nélkül elfogadja az MLM prospektus ferdítéseit, mint örök igazságot.

Aki hazalasrol beszél az csak azt bizonyítja hogy nem tudja mi az az mlm. A direkt marketinggel keveri, de még az se feltétlenül hazalas

2021. ápr. 1. 10:37
 264/327 anonim ***** válasza:
0%

"Azokat az oldalakat hogy archiválja, amit nem talál meg? Nekem van egy honlapom, amin csak fájlokat tárolok, de ezek nem érhetők el a főoldalról. Hogy találja meg ezeket a Google? Ha megtalálja, miért nem látom a Google Bot IP-jét a naplóban? Miért nem dobja ki a fájljaimat, ha rákeresek? 😅"

Mondom hogy radferne az az informatikai tanfolyam

2021. ápr. 1. 10:38
 265/327 anonim ***** válasza:
100%

#257: Nekem nem fogyott el az érvem, alig szóltam hozzá az egész beszélgetéshez. Megakadt a szemem azon, hogy egy képtelenséget állítasz, ráadásul abban a kioktató, fennhéjázó, pökhendi stílusban, ahogyan azt #225-ben tetted. Nem akartam a beszélgetést kisiklatni, egyetlen kommentet akartam tenni (#234), amiben három sorban leírtam, hogy #225 végállítása nem igaz, mert még a számok sem jönnek ki. Jutalmul megkaptam a szintén kioktató, fennhéjázó, pökhendi stílusú #235-öt a tömörítés lehetőségéről. Leírtam, megint nagyon röviden (#241), hogy azzal sem megy. #245-ben ezt kétségbe vontad, ezért #252-ben már részletesebben is kiszámoltam, hogy miért nem jön ki. #253-ban felszólítottál az utánanézésre, amit én meg is tettem, #254-ben ennek eleget tettem. #257-ben végre beismered, hogy nem volt igazad.

Valamiért képtelen voltál annyit írni, hogy "Igazad van." vagy hogy "Én tévedtem."

2021. ápr. 1. 10:39
 266/327 anonim ***** válasza:
0%
260: A ceg adatbázisában
2021. ápr. 1. 10:42
 267/327 anonim ***** válasza:
0%

265 Azért egy pontatlan fogalmamazas nem egyenlő a tevessel. És véd észre azt is hogy a trollok már késhegyes vitát generálnak s aki egy késhegyes vitába beszall az ne csodálkozzon ha beleszalad egy keshegybe.

Finomkodo stílus lehetosegehez ki kéne tiltani innen ezt az egész csürhét.

2021. ápr. 1. 10:46
 268/327 anonim ***** válasza:
100%

"Mert te benyalsz a népnek."

Nem lehetsz ekkora kretén... 😂😂😂 Benyalok, amikor azt válaszolom, hogy egy kezdő gépészmérnök kb. bruttó 400-500 ezret keres. Benyalok, amikor megmondom hogy hogy írja meg valaki az informatika háziját. Benyalok, amikor elküldöm a halálba a burkoló trollt. Benyalok, amikor leírom hogy mennyit ér a munkaerőpiacon egy adott képzés.

"Mondom hogy radferne az az informatikai tanfolyam"

Hívd már fel a főnökömet, hogy ezt ő is megtudja! 😂 De kifejtheted, hogy mégis hogy archiválja a nyilvánosan nem linkelt lapokat. Ja várjunk csak... Te ehhez sem értesz!

"260: A ceg adatbázisában"

Milyen adatbázisában?! 😂 Ezzel csak azt bizonyítod, hogy életedben nem dolgoztál operátor szintnél feljebb. Miért tenné nyilvánossá bármelyik cég az "adatbázisát"? Melyik publikálta? 😂

2021. ápr. 1. 10:46
 269/327 anonim ***** válasza:
0%
Ja hogy arra xvagy büszke hogy nyilvánvaló, igazsagokat írsz le amit az emberek többsége ismer tud. Gratulálok. De ez ugyanaz csak másképp fogalmazva.
2021. ápr. 1. 10:50
 270/327 anonim ***** válasza:
0%

"Miért tenné nyilvánossá bármelyik cég az "adatbázisát"

Pl.mert nyilvános adat az amirol szo van?

2021. ápr. 1. 10:51
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!