Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
“az mlm-esek az értékesítők csúcsa"
Nem ismerem ezt a szlogent.
“ Nem ismerem ezt a szlogent.”
Ideznelek újra:
“ Az értékesítés a világ legjobban fizetett szakmája. Persze, ehhez igazán jónak kell lenni benne.
Ha egy jó MLM-ben vagy értékesítő, az meg a szakma csúcsa, hisz akár 5-10 év alatt meg tudod keresni azt a pénzt, amit egy klasszikus értékesítő egy élet alatt.”
A szakma csúcsa az, ezer embered van és meg milliomos se vagy.
Ha meg alattam van ezer ember, mindegyikuktol csak havi ezer forint bevételem származik az már havi egymillió forint kell hogy legyen!
Többszörös ellentmondás van minden egyes gondolatodban.
Nincs itt semmi ellentmondás. Az ezer emberből 99% tol vagyis 990 tol nem jön semmi (ti írtatok). Marad tíz ember. S 10 emberből nem leszel milliomos. Havi 1000 eseten havi 10 000 forint de még a tízszeres is csak egy dupla kozmunkasbér. Nem sok köze van annak se a milliomossaghoz. Ennél jóval többet kell dolgozni a milliókért mlmben is és máshol is. Nem hullik az olyan könnyen az oledbe, ahogyan te azt elképzeled.
Hat ez baromira nincs így, ha egy oldal bizonyos tartalmát nem mentik le / osztják tovább és utána törlik a tartalmat te sehogy se fogod tudni azt elővarázsolni. Nem tartozott ide, de ebben is hülyeségeket beszélsz.
Mégiscsak kene az a kepzes. A Googlele arhival mindent.
Másrészt kérlek, kérlek tegyél most kivételesen egy kivételt és linkeld már be nekem mondjuk az Avon egy ilyen közleményét. Mivel szerinted minden mlm cégnek ennek nyilvanos adatnak kell lennie, muszáj hogy találjunk róla valamit. Rajta.
Még mindig nem vagyok az ingyenmunkasod.
"Mégiscsak kene az a kepzes. A Googlele arhival mindent."
Látod, ezért élek én igen jó színvonalon a munkámból, és nem MLM-es térítéssel próbálkozom a gyakorin.
“ Nem ismerem ezt a szlogent.”
Ideznelek újra:
“ Az értékesítés a világ legjobban fizetett szakmája. Persze, ehhez igazán jónak kell lenni benne.
Már keversz masokkal
Ha egy jó MLM-ben vagy értékesítő, az meg a szakma csúcsa, hisz akár 5-10 év alatt meg tudod keresni azt a pénzt, amit egy klasszikus értékesítő egy élet alatt.”
A szakma csúcsa az, ezer embered van és meg milliomos se vagy
Ezer emberrel nem leszel a szakma csúcsa. Az egy kezdő hálózat mérete ami ép hogy csak elkezdett termelni emlitesre méltó mennyisegu pénzt. De a szakma csucsatol és a milliomossagtol messze van. Esetleg szerényen megélhetsz belőle, de egy ilyen kicsi hálózat még nagyon instabil
Látod, ezért élek én igen jó színvonalon a munkámból, és nem MLM-es térítéssel próbálkozom a gyakorin.
Továbbra se mlmes tértites az ha szólok egyes hozzászólók hazudnak, de nem keresem ki helyettetek az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!