Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
"Ez a te “bizonyítékod” volt arra, hogy hány millióan csilliardosok az mlm-esek közül."
Ezer fős hálózattal senki se lesz milliomos. Ez nem bizonyíték semmire, ez csak a te téveszmed
"Itt te hazudsz, csakis te, akinek a jó édes anyját emlegettem, és egyszer már azt hazudta, hogy eltakarodik innen."
Ha egyértelműen meg lennél jelölve melyik vagy, szoba se állnék veled. Nem az az igazi baj veled hogy kulturalatlan vagy hanem az, hogy közben vitakulturarol papolsz. A képmutatást nem toleralom.
"195 hazugsagokkal csak tájékozatlan az embereket lehet meggyőzni"
Ez így van, ezért nem tudsz meggyőzni minket. Persze ha láthatnánk azokat a számokat, amik most már nem számítanak...
Ha nem vetted volna észre meg se akartalak gyozzni benneteket.
Majd biztos olyan szamokert fogom felturni a netet amik nem számítanak, miközben olyan adatokért se turtam fel, amik számítanak..
Ezer fős hálózattal nem lesz milliomos? Tehát nem tud fejenként egy ezrest leakasztani, mondjuk egy év alatt? Hát ez elég gyászos, ezt nem hirdetném...
"Majd biztos olyan szamokert fogom felturni a netet amik nem számítanak, miközben olyan adatokért se turtam fel, amik számítanak.."
Mert milyen számok számítanak? :)))
"Radferne egy kis informatikai kepzes"
A főnökeim nem éppen ezen az állásponton vannak... :D
Ugyan nem reagáltál az ellentmondásaidra ezúttal sem, de akkor vegyük a legújabbat, van bőven:
“ Ezer fős hálózattal senki se lesz milliomos. Ez nem bizonyíték semmire, ez csak a te téveszmed”
Szóval ha valaki alatt ezer ember all, az nem lesz milliomos? Hat akkor ez konkrétan a világ legrosszabb üzlete! Hol van ehhez képest az említett “az mlm-esek az értékesítők csúcsa” szlogen?
Ha meg alattam van ezer ember, mindegyikuktol csak havi ezer forint bevételem származik az már havi egymillió forint kell hogy legyen!
Többszörös ellentmondás van minden egyes gondolatodban.
“ Ott van az csak venni kell a fáradságot és megkeresni. Az internetrol nem igazán lehet letorolni semmit, amit oda felraknak az már ott is marad. Radferne egy kis informatikai kepzes”
Hat ez baromira nincs így, ha egy oldal bizonyos tartalmát nem mentik le / osztják tovább és utána törlik a tartalmat te sehogy se fogod tudni azt elővarázsolni. Nem tartozott ide, de ebben is hülyeségeket beszélsz.
Másrészt kérlek, kérlek tegyél most kivételesen egy kivételt és linkeld már be nekem mondjuk az Avon egy ilyen közleményét. Mivel szerinted minden mlm cégnek ennek nyilvanos adatnak kell lennie, muszáj hogy találjunk róla valamit. Rajta.
"
Mert milyen számok számítanak? :)))"
Semmilyenek. Egy adat nem csak szam lehet.
"Radferne egy kis informatikai kepzes"
A főnökeim nem éppen ezen az állásponton vannak... :D"
Nekik is eloadtad ahogy felraknak valamit a netre s nem marad fent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!