Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 19-20 évesen...

Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?

Figyelt kérdés
Érettségi bizonyítvánnyal, jogosítványal rendelkezek.

2021. márc. 27. 20:42
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/327 anonim ***** válasza:
87%

"Miért kéne mutatom mikor nyilvános aat hogy melyik mlm cégnél hány ember milyen szinten van?"

Ezt te írtad. Vagy egy másik félpipás volt? 🤔

"És még azt se értitek meg hogy végig nem arról a cég adatrol volt hó hogy hányan vannak benne s ki ki alatt"

Akkor melyik "cégadatról" volt szó? (A cégadat szó jelentésének mondanám hogy jó lenne ha utána néznél, de reménytelen vagy.)

"és ráadásul ez nem is számít."

Most hogy már nem tudod bizonygatni azt a baromságodat, hogy minden adat nyilvános, akkor már nem is számít? 😂

"Irjak ehhez valamit vagy tudod magadtol is?

Tőled idéztem, te szerencsétlen barom! Írjál! :D

2021. márc. 31. 21:11
 202/327 anonim ***** válasza:
12%
195 nem hirdettem az mlmet. Csak szóltam hogy néhány hozzászóló hazudik. nem egészen Ezt jelenti a hirdetés. Nemreg még az volt a baj hogy nem mondok róla semmit, most meg már hirdetem? Döntsétek el hogy mibe kötök bele mert mindkettőbe egyszerre nem lehet
2021. márc. 31. 21:13
 203/327 anonim ***** válasza:
100%

"195 hazugsagokkal csak tájékozatlan az embereket lehet meggyőzni"

Ez így van, ezért nem tudsz meggyőzni minket. Persze ha láthatnánk azokat a számokat, amik most már nem számítanak...

2021. márc. 31. 21:13
 204/327 anonim ***** válasza:
100%
Itt te hazudsz, csakis te, akinek a jó édes anyját emlegettem, és egyszer már azt hazudta, hogy eltakarodik innen.
2021. márc. 31. 21:14
 205/327 anonim ***** válasza:
0%

""Miért kéne mutatom mikor nyilvános aat hogy melyik mlm cégnél hány ember milyen szinten van?""

Ezt az adatot ti kertetek. Én csak azt írtam le hogy nincs jelentosege. És még én vagyok a logikátlan..

2021. márc. 31. 21:14
 206/327 anonim ***** válasza:
0%

"És még azt se értitek meg hogy végig nem arról a cég adatrol volt hó hogy hányan vannak benne s ki ki alatt"

Akkor melyik "cégadatról" volt szó? (A cégadat szó jelentésének mondanám hogy jó lenne ha utána néznél, de reménytelen vagy.)"

ezt már leirtam. Az mlm szerkezete is cegadat. És elég jelentős cegadat mert per eseten ez alapján dönti el a bíróság hogy piramisrol van e szó vagy tényleg mlmrol.

2021. márc. 31. 21:16
 207/327 anonim ***** válasza:
0%

Most hogy már nem tudod bizonygatni azt a baromságodat, hogy minden adat nyilvános, akkor már nem is számít? 😂

Nem kell bizonygatni. Rengeteg olyan nyilvános adat van ami nem számít egy magánemberek. De Ez mlmtol független téma.

2021. márc. 31. 21:18
 208/327 anonim ***** válasza:
0%

"

Most hogy már nem tudod bizonygatni azt a baromságodat, hogy minden adat nyilvános, akkor már nem is számít? 😂"

Továbbra is nyilvános de ettől meg továbbra se szamit

2021. márc. 31. 21:21
 209/327 anonim ***** válasza:
0%

"Ugyanakkor a válaszaid felére nem tudok válaszolni mert fogalmam sincs hogy mit akarsz kifejezni az ilyen mondatokkal pl hogy:

“Ilyen számra gondolsz mint cegadat? Ez nem cegadat ugyanakkor ez pont olyan ami szerepel.”

"

Ami számrol irtal az nem cegadat volt de nyilvanos adat. Ennyi.

"

Bár baromira nem arról szólt a vita hogy az mlm-eknek mennyi adata nyilvanos de ha már folyamatosan azt szajkoztad, hogy semmiben sincsen igazunk mert “az mlm-ek felépítése nyilvanos cégadat” kérlek fejtsd ki már ezt, mert eddig minden általad mondott dolgot tételesen cafoltunk és élvezni fogom a továbbiakban is.

"

Az osszes adata nyilvános. Itt nincsenek zarolva az adatok. Van amit nem írnak ki allandora csak időnként közlemények adnak ki.

“az mlm-ek felépítése nyilvanos cégadat” kérlek fejtsd ki már ezt, mert eddig minden általad mondott dolgot tételesen cafoltunk

Az mlm felepitese közzé van téve. Cafolhatod, de ettol meg ugyanúgy közzé van téve.

2021. márc. 31. 21:26
 210/327 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod most hogy ezek az adatok nem számítanak, de hadd idezzelek újra, hogy mivel akartad nekünk bizonyítani hogy sok millió embernek van ezer fős hálózata:

“ Sok millió mlmesnek van ezer fő fölötti hálózata. Nézz utána hány mlm van mekkora fogalmakkal milyen szinten lévő emberekkel. Szintén nyilvanos adatok. Utána már csak szamolnod kellene.”

Ez a te “bizonyítékod” volt arra, hogy hány millióan csilliardosok az mlm-esek közül.

“ Az osszes adata nyilvános. Itt nincsenek zarolva az adatok. Van amit nem írnak ki allandora csak időnként közlemények adnak ki.”

Ja hogy csak azért nem találunk az interneten semmi általad említett adatot, mert azokat épp hogy csak kicsit tettek nyilvánossá, utána toroltek is gyorsan?

Kész vegem. :D

2021. márc. 31. 21:35
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!